ea6gka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 λοιπον αν ξεκινησω τον υπολογιστη και μπω να παιξω ενα οποιοδηποτε παιχνιδι με τα φιλτρα στα 4Χ,4Χ και στις 2 ρυθμισεις τα αποδιδει κανονικα στην οθονη.ΑΝ ομως κανω ctlr tab να βγω στο desktop και να μετα να ξαναμπω στο παιχνιδι ΔΕΝ τα αποδιδει καθολου. δλδ ειναι σαν να μην εχω βαλει καθολου φιλτρα και το αποτελεσμα ειναι αισχρο. η καρτα ειναι Χ1800XL και οι drivers απο οσο δοκιμασα δεν παιζει ρολο ποιοι ειναι . Εχετε καμμια λυση ή προταση να φτιαξω αυτο το ενοχλητικο προβλημα?σημειωτεον , για να ξαναβαλει καλα τα φιλτρα πρεπει να κανω επανεκιννηση του συστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 16, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Όταν κανεις ελαχιστοποίηση και δεις μετα οτι έχεις αισχρά γραφικά ξανακάνε ελαχιστοποίηση και μετά σβήσε την οθόνη ξανα άναψε την και μετα ξανα κάνε μεγιστοποίηση και δες αν εφτιαξε. Ένα άλλο είναι να κάνεις συνέχεια ελαχιστοποίηση και μεγιστοποίηση μέχρι να στα δείξει κανονικά τα γραφικα. Αυτό με είχε τύχει μόνο σε κάρτες Ati σε nVidia ποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Δεν πρόκειται να σου δουλέψει έτσι... Το θέμα είναι ότι πιθανότατα έχεις ενεργοποιήσει από το παιχνίδι τα AA & AF, σωστά? Όταν λοιπόν επιστρέφεις στο λειτουργικό, εκείνο διαβάζει τις ρυθμίσεις του οδηγού, που πιθανότατα δεν έχεις AA & AF ρυθμισμένα, ή τα έχεις σε Application Preference, και τα μηδενίζει. Με το που πας στο παιχνίδι, ΔΕΝ ξανατρέχει εκείνο ρυθμίσεις για την κάρτα όπως κάνει το λειτουργικό, κι έτσι τα αφήνει ως έχουν Προτείνω τα εξής: 1. Δοκίμασε να μπεις στο παιχνίδι, μετά την επαναφορά, να πας στις επιλογές του, να αλλάξεις οτιδήποτε που έχει σχέση με τα γραφικά, ώστε να τις κάνει apply από την αρχή. 2. Μια άλλη λύση είναι, να βάλεις στα Windows τον οδηγό σε μόνιμη επιλογή για AA & AF κι όχι στο App-Pref ώστε να μη στο μηδενίζει όταν βγαίνεις. Δες τα και πες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Απρίλιος 16, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Wizzard μην είσαι απόλυτος μαζί μου. Όταν είχα Ati και σε μένα συνέβαινε αυτό.. και το έκανα με τον τρόπο που ανάφερα. Και γιατι στις επιλογές της Ati πρέπει να βάζουμε εμείς τιμές σε ΑΑ και ΑF ενώ στην nVidia που έχω τώρα που είναι στο "ελεγχομενο απο εφαρμογη", για παραδειγμα, δεν έχει παρουσιασει αυτό το πρόβλημα ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Ορίστε? Δεν είμαι απόλυτος με κανένα. Δε διαφωνώ ότι στην nVidia μπορεί να δουλεύει αλλιώς. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό οδηγό, εντελώς διαφορετική τενχοτροποία. Και φυσικά δε νομίζω να παίζει απολύτως κανένα ρόλο η οθόνη στο όλο θέμα. Ας δοκιμάσει ότι θέλει κι ας μας πει ο ίδιος τι δούλεψε. Απλά μην το πάμε πάλι κόντρα ATI-nVidia όπως γίνεται συνήθως, γιατί έτσι τελειώνεις το post σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 οκ μπουζ , δοκιμασα να αφησω "ελεγχομενο απο εφαρμογη" και να βαλω το παιχνιδι να εχει ρυθμισεις ΑΑ+ΑΦ και δεν χανει τις ρυθμισεις αν και η ποιοτητα δεν ειναι 4Χ,4Χ οπως το βλεπω , παντως δεν χανει τοσο πολυ σε ποιοτητα.ΑΝ ομως βαλω στο παιχνιδι να εχει ΑΑ+ΑΦ και επισης σους οδηγους να παιζει παντα 4Χ, 4Χ τοτε τα κανει ολα κουλοβαχατα, μιλαμε για αισχρη εικονα εντελως. τωρα θα δοκιμασω αυτο με την οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 αν βγω και κανω την οποιαδηποτε ρυθμιση στους καταλυστ και ξαναμπω στο παιχνιδι ολα καλα , αν ξαναβγω παλι τα χανει. Δηλαδη για να εχω παντα ΑΑ+ΑΦ πρεπει να κανω μια οποιαδηποτε ρυθμιση και φτιαχνει...με την οθονη δεν εκανε τπτ, ειναι παντως σε DVI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Tο κακό είναι πως τα περισσότερα παιχνίδια, δεν σου εξηγούν τι ακριβώς κάνουν με τις ρυθμίσεις AA & AF. Συνήθως σου πετάνε ένα Low, High, Max Qty και τελειώνει η υπόθεση. Εγώ αν ξέρω τι κάνει το παιχνίδι σε αυτά τα δύο, το αφήνω να τα κάνει, γιατί αν τα κάνεις και από τον οδηγό, και από το παιχνίδι, τα κάνει κουλουβάχατα όπως είπες. Αν δεν ξέρω όμως, παίζω λίγο με τις ρυθμίσεις μέχρι να το βρω. Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις profiles για τις ρυθμίσεις και να μην τις βάζεις ή θυμάσαι συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 δοκιμασα αρκετους συνδυασμους , δε μπορω να το φτιαξω με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Για ποιό παιγνίδι μιλάς? Αν και απίθανο να το έχω γιατί έχω ελάχιστα, αλλά μήπως το βρω και το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 σε ολα μου το κανει , Civilization 4 , FS2004 , COD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Θα το δοκιμάσω το βράδυ και θα σου πω. :OT: Κανά σοβαρό μηχανάκι πήρες να πάμε καμμιά βόλτα τώρα που ανοίγει ο καιρός? :P :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 οχι απλα εβαλα νιτρο στο μπεβερλυ και παραδιδω δεματα 50% γρηγοροτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 12, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2006 for the records , το προβλημα λυθηκε με αλλαγη σε Ωμεγα , την τελευταια εκδοση. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.