WARRIOR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2006 Tι γνωμη εχετε για το παραπανω τροφοδοτικο με τιμη 37 εuro απο e-shop ?
unknown Απρίλιος 16, 2006 #2 Απρίλιος 16, 2006 απο οτι καταλαβα απο την τιμη του και μερικα σχολια που εχω διαβασει/ακουσει.......μουφα.....
helloween Απρίλιος 16, 2006 #4 Απρίλιος 16, 2006 απαράδεκτο!!! και ειδικά όταν το ζορίσεις. Πάρε ένα καλό τροφοδοτικό και θα σου μείνει γιατί είναι επένδυση. Και όλα να τα αλλάξεις στον υπολογιστή σου το τροφοδοτικό θα σου μεινεί.
helloween Απρίλιος 16, 2006 #5 Απρίλιος 16, 2006 αν γράψεις QTEC 550W στην κεντρική για αναζήτηση θα δείς πάρα πολλά!
DMylonas Απρίλιος 16, 2006 #6 Απρίλιος 16, 2006 Το τροφοδοτικό είναι το νούμερο 1 στο PC!!! Πάρε κάποιο μεγάλο και καλό, δηλαδή να υπολογίζεις από 100 και πάνω...Όσο για τα QTec και κάτι SanSun του eshop, αν θέλεις να αλλάζεις κάθε 6-7 μήνες τροφοδοτικό, μπορείς να πάρεις τέτοια μάρκα...
tristeno1416003162 Απρίλιος 16, 2006 #7 Απρίλιος 16, 2006 Δεν είναι 550 κατ'αρχήν. Είναι περίπου 300-350. Τα 550W είναι στιγμιαία μέγιστη ισχύς (μόνο η QTEC χαρακτηρίζει τα τροφοδοτικά της έτσι). Επιπλέον "σκάνε" αντί να σβήσουν όταν ζοριστούνε.
kallileo Απρίλιος 16, 2006 #8 Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από WARRIOR Tι γνωμη εχετε για το παραπανω τροφοδοτικο με τιμη 37 εuro απο e-shop ? ΠΟλυ κακες τασεις και θορυβος.Στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις το Chieftec 360 απο το Πλαισιο.Τι συστημα εχεις?????
ΝTG Απρίλιος 16, 2006 #9 Απρίλιος 16, 2006 δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις πανω απο 100 για ενα καλο τροφοδοτικο...και το chieftec που αναφερθηκε καλο ειναι....και το ΗΕC 385 στα 44 επισης πολυ καλο ειναι....και μερικα ακομα στα 60-80 ικανοποιητικης ισχυος-επωνυμα τροφοδοτικα....Το σωστοτερο πρωτα ειναι να δουμε και τι μηχανημα εχεις για να δουμε αν χρειαζεσαι τροφοδοτικο της ταξης των 120 ...(δεν ειμαι κατα των ακριβων τροφοδοτικων αλλα αν δεν υπαρχει λογος ...)
varelasj Απρίλιος 16, 2006 #10 Απρίλιος 16, 2006 Προτιμησε καποιο chieftec θα σου βγει κατα πολυ καλυτερο. Και το 24πινο ειναι αποσπομενο και γινεται πολυ ευκολα 20πινο για παλαιοτερα mobo. Εναν 12αρη εχει για ψυξη. Σε ενα φιλο που το εβαλα ειναι αρκετα ευχαριστημενος για το συστηματακι που μπηκε πανω.
Athens2004 Απρίλιος 16, 2006 #11 Απρίλιος 16, 2006 160 ειχα δώσει για enermax-600w και δεν το μετάνιωσα ποτέ , για cpu εχω δώσει 150 το πιο πολύ... Και οπως προείπαν το psu ειναι κατι που μένει , Σπαταλήστε άφοβα. εδιτ. και μακρια απο q-tec ας λένε και 3500w απ εξω.
SirGeorge Απρίλιος 16, 2006 #12 Απρίλιος 16, 2006 Μακριά από QTEC και απο μένα, ακόμη και στον κατάλογο του e-shop να τα βλέπεις να scrollάρεις γρήγορα κάτω!!!!!Μην το σκέφτεσαι καν, στα ίδια λεφτά ένα Chieftec 350W από το Πλαίσιο όπως πρότειναν και άλλα παιδιά.Το έχω βάλει σε πάνω από 120 συστήματα σταθερό/αξιόπιστο/αθόρυβο/ποιοτικό, κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά στα χρήματα αυτά.
steve_m Απρίλιος 16, 2006 #13 Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από WARRIOR [Σήμερα, στις 10:31] Tι γνωμη εχετε για το παραπανω τροφοδοτικο με τιμη 37 εuro απο e-shop ? Εεε ναι, τι αλλο?
Makis Hourdakis Απρίλιος 16, 2006 #14 Απρίλιος 16, 2006 Το έβαλε ο αδερφός μου κάποτε, μην ακούγοντας τις συμβουλές μου και μου έλεγε μετά οτι είναι λέει και αθόρυβο (σε σχέση με αυτό που είχε πριν και το υπόλοιπο σύστημα οκ) και κοκορευόταν οτι έχει και 550W. Τις προάλλες μου παραπονιόταν οτι του έχει ξεκάνει τους δίσκους... Επίσης μια φορά χρειάστηκα επειγόντως ένα τροφοδοτικό και το μόνο που βρήκα ήταν Qtec. Πήγα να το βάλω και δεν έφτανε το 4πινο της πρόσθετης τροφοδοσίας στη μητρική ενώ στα περισσότερα άλλα τροφοδοτικά δεν έχεις τι να το κάνεις τόσο μακρύ....Και αν διαβάσεις και διάφορα σχόλια σε διάφορα forums θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα: Μακριά κι αγαπημένοι...Αν θες κάτι μικρό και φτηνό πάρε Chieftec. Πολύ τίμια για τα λεφτά τους. Εναλλακτικά HEC (ίσως ένα τσίμπημα πιο καλά) και Forton. Απο την άλλη, αν έχεις ενεργοβόρο σύστημα και θες ένα μεγάλο τροφοδοτικό πάρε κάτι καλό. Στην Ελλάδα οι καλές μάρκες που παίζουν είναι Enermax>Tagan>Antec. Επίσης τσάμπα λεφτά θα έλεγα τα ThermalTake και Zalman απο τη στιγμή που υπάρχουν κλάσεις ανώτερα τροφοδοτικά στα ίδια λεφτά.Το τροφοδοτικό είναι ίσως το εξάρτημα στο οποίο πρέπει να ρίξεις τη μεγαλύτερη προσοχή. Ένα μάπα τροφοδοτικό μπορεί σε μια κακή στιγμή ψωφήσει και να πάρει μαζί του και το υπόλοιπο μηχάνημα.Επίσης δες εδώ για την κατανάλωση (στο περίπου) του συστήματός σου: http://www.extreme.outervision.com/index.jsp
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.