Jump to content

q9550 o/c....

Recommended Posts

Παιδιά....χθες πήγα να Pushάρω λίγο τον q9550 μου και στο 3ο rr μου έκανε ένα ..περίεργο...

dsc00303i.th.jpg

Είναι δυνατόν??? 2660!!!!!το fsb speed????Με αέρα είμαι...και το multi του cpu 8.5x... αλλά ο cpu να δείχνει 3,6???Κάτι δεν πήγε καλά ε???Αλλά είχα setάρει fsb 400 κάτι μονο... Δεν ξέρω πως πήγε εκεί πάνω..Το περίεργο ήταν ότι μετά από 5-6 restart που έκανα δεν άλλαξε τίποτα... Μόνο με clear cmos πήγε στα normal..

Τι έγινε εκεί???

rmapage formula....x48 ddr2... Bios είχα το προ-τελευταίο και μετά έβαλα το last...αλλά το ξανα έκανε...Δεν θυμάμαι όλα τα settings όπως τα έκανα αλλά σίγουρα το fsb ήταν κοντά στα 410-430 και το multi 8.5... Το ποιο περίεργο ήταν ότι μπήκε στα vista και ότι το cpu-z έδειχνε το ίδιο fsb speed με το Mobo..Εκεί βασικά ''τρομαξα'' λίγο και λέω μην το κάψουμε .... οπότε δεν έτρεξα ένα superpi για να δώ τι γίνεται..και τώρα με έχει ''φάει''η περιέργεια...

έλεος.....πολύ κουλό μου έκανε...και γώ στην αρχή λέω σάλταρε...αλλά μετά που μπήκα και windows και έκανα 5-6 rr και έδειχνε το ίδιο λέω τί στο καλό???

Και δεν έτρεξα ο μ@... ένα superpi..

Είχα και τις ram κοντά στα 1600mhz cl5 και χτύπησα τέτοιο speed στο fsb... και δεν έτρεξα ένα superpi...ουτε καν δοκίμασα να πάω ποιο ψηλά το cpu...Γαμ** μου..Και τώρα με τρώει η περιέργεια..αλλά δεν θέλω να πάρω και την mobo στο χέρι γιατί δεν βλέπω πουθενά καμιά ανάλογη αμα πάθει κάτι αυτή..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.