Jump to content

3D club 7600GS

DarkSaga

Recommended Posts

Λόγω στρατου΄προχώρησα σε σταδιακό Downgrade του μηχανήματος και πέρασα απο τα Σαλόνια (7800GT) στα αλώνια.....(7600GS)

υλοποίηση της κάρτα απο 3D club (η φτηνότερη της αγοράς)

και φύγαμε

Technical Data απο τη σελίδα του κατασκευαστή:

http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=Nvidia&ordercode=CGNX-GS766&show=&p=&filter=&l=en

Memory 256MB

Type GDDR3

Interface 256BIT

GPU 375 MHz

Memory 1200 MHz

DVI Yes

TV-Out Yes

Video-in No

Ramdac 400

OpenGL 2.0

DirectX 9.0

PixelPipelines 16

σε αντίθεση με τη φωτογραφία του κατασκευαστή η ψύκτρα μου δεν καλύπτει τις μνήμες που βρίσκονται απο την μεριά του πυρήνα μόνο

και δεν είναι χάλκινη όπως στο παρακάτω λινκ

http://www.club-3d.com/distri/images/product/high/CGNX-GS766.jpg

post-130-1416072545,6801_thumb.jpg

ειναι περασμενες οντως.......

διαλεξε ποια καρτα πηρες...

φωτο απο 7600GS ειναι οι φωτο που δειχνεις που μαλλον αυτη πηρες αφου ειναι δικες σου φωτο ..αλλα το λινκ "απο τη σελιδα του κατασκευαστη" ειναι απο 7800GS...

καλα οταν αναφερθηκα στη σελιδα του κατασκευαστη εννοουσα και τα στοιχεια που παρεθετεις ...πχ δδρ2 800Μηζ,,,,12 πιπες αντι 16..και αλλα...

το κανεις που το κανεις καντο σωστα...->δειξε και full ανεβασμενη..

Νομίζω είσαι λίγο χαμηλά, λίγο* καλύτερες επιδόσεις είχε η απλή μου 6800 ξεκλείδωτη με λίγο oc.

Αυτό στο λέω γιατί κάπου στο νετ είχε πάρει το μάτι μου σύγκριση 6800gt-ultra σε oblivion και κάποιο άλλο που δεν θυμάμαι και έτρωγαν χώμα, πόσο μάλλον μια 6800 απλη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.