Jump to content
Θα προσπαθήσουμε να συμμαζέψουμε την βάση από τις καλημέρες και σήμερα το απόγευμα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση. . . ×

Βήμα - βήμα πως να βάλετε ενα ανεμιστηρι στο πλαϊνό παραθύρι!!

Chrisantz

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

ευχαρηστο ολους!!

1. εχω βαλει φιλτρακι για τη σκονη...τουλι (το αναφερω στο 1 ποστ μου) δεν μαζευει καθολου σκονη , τον εχω και πανω στο γραφειο οποτε είναι ενταξει!

2. Ρε Κωστακη..... τιποτα καλο βρηκες???:tomato: :tomato: ο μαρκαδορος δεν φευγει δυστηχος..ειναι περμανεντ χρωμα...ισως το ξυσω με καποιο τροπο θα δω.

Υ.Γ. τελικα το armor αξιζει τα λεφτα του... η υδροψηξη μπαινει και οριζοντια στην πανω πλευρα ..ανετοτατα.!

IMG00822.JPG

jpavly οσον αφορα το fan guard δεν εβαλα γιατι η moda θα συνεχιστει!!!!! Θελω να φτιαξω ενα κουτακι απο σιρμα στο οποιο θα μπορουν να τοποθετουνται κυψελες ξυρου η κανονικου παγου γιατι το καλοκαιρι το βλεπω το pc να γινετε.... meltdown!!!!

Αρχική απάντηση από Chrisantz

ευχαρηστο ολους!!

1. εχω βαλει φιλτρακι για τη σκονη...τουλι (το αναφερω στο 1 ποστ μου) δεν μαζευει καθολου σκονη , τον εχω και πανω στο γραφειο οποτε είναι ενταξει!

2. Ρε Κωστακη..... τιποτα καλο βρηκες???:tomato: :tomato: ο μαρκαδορος δεν φευγει δυστηχος..ειναι περμανεντ χρωμα...ισως το ξυσω με καποιο τροπο θα δω.

Υ.Γ. τελικα το armor αξιζει τα λεφτα του... η υδροψηξη μπαινει και οριζοντια στην πανω πλευρα ..ανετοτατα.!

IMG00822.JPG

Ρε β***α είπα οτι δέν είναι καλο?? :blink: γαμώ είναι απλώς έκανα μερικές επισημάνσεις ;)

το χρωμα θα φύγει με λιγο οινόπνευμα δέν μπορεί!!!

Αρχική απάντηση από Chrisantz

jpavly οσον αφορα το fan guard δεν εβαλα γιατι η moda θα συνεχιστει!!!!! Θελω να φτιαξω ενα κουτακι απο σιρμα στο οποιο θα μπορουν να τοποθετουνται κυψελες ξυρου η κανονικου παγου γιατι το καλοκαιρι το βλεπω το pc να γινετε.... meltdown!!!!

Ελπίζω ότι ο πάγος που λες δεν θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει τίποτα σταγονίδια μέσα έτσι?

Πρόσεξέ το αυτο ;)

παιδια μπορειτε να χρησιμοποιησετε dremel κοπτικα με φτηνο δραπανακι εχοντας πολυ καλα αποτελεσματα αλλα και ποτηρι κοπτικο, ομως με χαμηλες στροφες (οπως λεει ο φιλος Μακης).

προσοχη στο φαιμπεργκλας σπαει πολυ ευκολα (χρησιμοποιηστε κοπτικα τριπανια για μαλακο ξυλο) . Το εχω κανει πολλες φορες και ειναι πολυ καλο, προσοχη το fan να ΜΗΝ ειναι ακριβως πανω απο το fan του cpu γιατι οταν ριχνουμε αερα στο fan του cpu ξεσυντονιζουμε τον αυτοματο ρυθμιστη στροφων του.(αυτο μου εγινε εμενα σε intel p4)

νομιζω παντως οτι ειναι καλιτερα να βγαζει αρκει να ειναι και προς το πλαι και πισω μερος του κουτιου.

Μπορειτε να χρησιμοποιησετε και σιτα απο μεγαφωνα αυτοκινητου (υπαρουν σκετα καπακια στο εμποριο)που ειναι μεταλικο πλεγμα ( αν ειναι καλτσον ας εχει και κανα σχεδιακι).

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

• 1 year later...

Ωραιος οδηγος!

haikostas δες σε alex pak και πρακτικερ. Το πρωτο εχει με 20ε ενα πολυεργαλειο με τηλεσκοπικο σωληνα και μπορεις να αφηνεις το dremmel στην ακρη και να το δουλευεις σα να κρατας ενα πινελο.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

τελικα βρηκα και το φτηνο με 25 ευρω και ολα τα συναφη μεσα!!! δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι αυριο θα σας πω αλλα να προστεσω οτι αγορασα και τον αυθεντικο δισκο κοπης δρεμελ για μεταλο..που ειχε μονο 16,25....μονο αυτο το σετακι!

• 2 months later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.