Κωστάκης Απρίλιος 17, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Ρε χρήστο εχει μείνει κ σημάδι απο τον μαρκαδόρο πάνω... καθάρισέ το κάπως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisantz Απρίλιος 18, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 ευχαρηστο ολους!! 1. εχω βαλει φιλτρακι για τη σκονη...τουλι (το αναφερω στο 1 ποστ μου) δεν μαζευει καθολου σκονη , τον εχω και πανω στο γραφειο οποτε είναι ενταξει! 2. Ρε Κωστακη..... τιποτα καλο βρηκες??? :tomato: ο μαρκαδορος δεν φευγει δυστηχος..ειναι περμανεντ χρωμα...ισως το ξυσω με καποιο τροπο θα δω. Υ.Γ. τελικα το armor αξιζει τα λεφτα του... η υδροψηξη μπαινει και οριζοντια στην πανω πλευρα ..ανετοτατα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chrisantz Απρίλιος 18, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 jpavly οσον αφορα το fan guard δεν εβαλα γιατι η moda θα συνεχιστει!!!!! Θελω να φτιαξω ενα κουτακι απο σιρμα στο οποιο θα μπορουν να τοποθετουνται κυψελες ξυρου η κανονικου παγου γιατι το καλοκαιρι το βλεπω το pc να γινετε.... meltdown!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 18, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Chrisantz ευχαρηστο ολους!! 1. εχω βαλει φιλτρακι για τη σκονη...τουλι (το αναφερω στο 1 ποστ μου) δεν μαζευει καθολου σκονη , τον εχω και πανω στο γραφειο οποτε είναι ενταξει! 2. Ρε Κωστακη..... τιποτα καλο βρηκες??? :tomato: ο μαρκαδορος δεν φευγει δυστηχος..ειναι περμανεντ χρωμα...ισως το ξυσω με καποιο τροπο θα δω. Υ.Γ. τελικα το armor αξιζει τα λεφτα του... η υδροψηξη μπαινει και οριζοντια στην πανω πλευρα ..ανετοτατα.! Ρε β***α είπα οτι δέν είναι καλο?? γαμώ είναι απλώς έκανα μερικές επισημάνσεις το χρωμα θα φύγει με λιγο οινόπνευμα δέν μπορεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 18, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Chrisantz jpavly οσον αφορα το fan guard δεν εβαλα γιατι η moda θα συνεχιστει!!!!! Θελω να φτιαξω ενα κουτακι απο σιρμα στο οποιο θα μπορουν να τοποθετουνται κυψελες ξυρου η κανονικου παγου γιατι το καλοκαιρι το βλεπω το pc να γινετε.... meltdown!!!! Ελπίζω ότι ο πάγος που λες δεν θα έχει τη δυνατότητα να πετάξει τίποτα σταγονίδια μέσα έτσι? Πρόσεξέ το αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
αλεξ Απρίλιος 20, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 παιδια μπορειτε να χρησιμοποιησετε dremel κοπτικα με φτηνο δραπανακι εχοντας πολυ καλα αποτελεσματα αλλα και ποτηρι κοπτικο, ομως με χαμηλες στροφες (οπως λεει ο φιλος Μακης).προσοχη στο φαιμπεργκλας σπαει πολυ ευκολα (χρησιμοποιηστε κοπτικα τριπανια για μαλακο ξυλο) . Το εχω κανει πολλες φορες και ειναι πολυ καλο, προσοχη το fan να ΜΗΝ ειναι ακριβως πανω απο το fan του cpu γιατι οταν ριχνουμε αερα στο fan του cpu ξεσυντονιζουμε τον αυτοματο ρυθμιστη στροφων του.(αυτο μου εγινε εμενα σε intel p4)νομιζω παντως οτι ειναι καλιτερα να βγαζει αρκει να ειναι και προς το πλαι και πισω μερος του κουτιου.Μπορειτε να χρησιμοποιησετε και σιτα απο μεγαφωνα αυτοκινητου (υπαρουν σκετα καπακια στο εμποριο)που ειναι μεταλικο πλεγμα ( αν ειναι καλτσον ας εχει και κανα σχεδιακι). ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikostas Ιούνιος 26, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 μπορειτε να πειτε καμοια διευθυνση απο κανα e-shop για να παρουμε αυτο το εργαλειο(dremel)?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 26, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2007 Ωραιος οδηγος!haikostas δες σε alex pak και πρακτικερ. Το πρωτο εχει με 20ε ενα πολυεργαλειο με τηλεσκοπικο σωληνα και μπορεις να αφηνεις το dremmel στην ακρη και να το δουλευεις σα να κρατας ενα πινελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan0s Ιούνιος 27, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 ωραία παρουσίαση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 27, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Ευχαριστουμε πολυ καλος οδηγος !!!:flower: Προσωπικα με βοηθησε αρκετα για να ανηξω και εγω μια τρυπα σε πλεξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haikostas Ιούνιος 27, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αρχική απάντηση από haikostas [Σήμερα, στις 01:10] μπορειτε να πειτε καμοια διευθυνση απο κανα e-shop για να παρουμε αυτο το εργαλειο(dremel)?????????????? ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούνιος 27, 2007 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Αυτά τα εργαλεία κόβουν λαμαρίνα; Γιατί θέλω να βάλω έναν ανεμιστήρα πάνω στο κουτί και ετοιμάζω τη σέγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 28, 2007 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 με λίγο ζόρι αλλα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 28, 2007 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αν ειναι καλη η σεγα θα κανεις πολυ πιο ευκολα την δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Ιούνιος 28, 2007 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Καλή είναι, θα...την προτιμήσω! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Αύγουστος 6, 2007 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2007 AYTO TO ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ πρακτικερ που πηγα δεν το βρηκα για το dremel δεν βρηκα το φτηνο αλλα το ακριβο 50 ευρω και πανω μονο το μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Αύγουστος 22, 2007 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2007 τελικα βρηκα και το φτηνο με 25 ευρω και ολα τα συναφη μεσα!!! δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι αυριο θα σας πω αλλα να προστεσω οτι αγορασα και τον αυθεντικο δισκο κοπης δρεμελ για μεταλο..που ειχε μονο 16,25....μονο αυτο το σετακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3000 Αύγουστος 23, 2007 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2007 Πολύ καλή παρουσίαση! μου δώσατε ιδέα και για το δικό μου.... πάω να πάρω εργαλεία!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lofring Οκτώβριος 29, 2007 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 μου φαίνεται πως και σε μένα θα χρειαστούν τα εργαλεία .... πολύ ωραία δουλεία !!! εγώ είμαι άτυχος (σχετικά) γιατι και μένα το κουτί μου απο λαμαρίνα είναι όλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 29, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2008 οι εικόνες δε παίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.