timtsits Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 εια πάω σε ένα internet cafe όπου έχει την εξής ιδιαιτερότητα δεν με αφήνει να μπω σε σελ με πονηρό, περιεχόμενο σε σελ bittorrent like torrentspy κτλ και γενικότερα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου κτλ.Τελικά με την βοήθεια του hideip κατάφερα να βλέπω όλες τις σελ κανονικά.Το θέμα όμως είναι ότι το azureus φαίνεται να μην συνδέει καθόλου στο ιντερνετΤι μπορώ να κάνω?Υ.Σ δεν υπάρχει άλλο ιντερνετ καφέ στην περιοχή
kunoobidi Απρίλιος 15, 2006 #2 Απρίλιος 15, 2006 Μάλλον έχουν κάποιο firewall και μπλοκάρει ονομαστικά τα ports που χρησιμοποιεί το azureus και έχουν βάλει στις ρυθμίσεις του iexplorer προβολή μόνο ασφαλών σελίδων! Δοκίμασε άλλο προγραμματάκι πχ το μtorrent μπας και του ξέφυγε αλλά δε νμζ ότι μπορείς να κάνεις κ τπτ
schumifer Απρίλιος 15, 2006 #3 Απρίλιος 15, 2006 Και το μτορεντ θέλει πόρτα. Πες ότι χρειάζεσαι να κατεβάσεις για να διαβάσεις ένα μεγάλο αρχείο για τη σχολή/ δουλειά σου και η εταιρεία το δίνει μόνο ως τόρρεντ
kreach Απρίλιος 16, 2006 #5 Απρίλιος 16, 2006 Να αλλάξεις πόρτα, να την forwardάρης με τη βοήθεια του portforward.com δοκίμασες??
timtsits Απρίλιος 16, 2006 Author #6 Απρίλιος 16, 2006 φιλε kreach δοκιμαζω σηνεχεια αλλα ειναι πολλες οι ports διστυχος
kreach Απρίλιος 16, 2006 #7 Απρίλιος 16, 2006 Να αλλάξεις και τα ορθογραφικά σου λάθη Γράψε 3 φορές τις λέξεις: συνέχεια (βγαίνει από το συν+έχω), δυστυχώς (δυς+τύχη και ως επίρρημα τελειώνει σε ως ) :smoke:
timtsits Απρίλιος 16, 2006 Author #8 Απρίλιος 16, 2006 συνέχεια συνέχεια συνέχεια δυστυχώς δυστυχώς δυστυχώς
Dr.Paneas Απρίλιος 18, 2006 #9 Απρίλιος 18, 2006 Βασικά κάνε ενα online port scanning και δες ποιες ports έχει ανοιχτές το pc. Σε περίπτωση που δεν απο αυτές που έχει δεν σου κάνει καμία (στο azurues έχει μια επιλογή για να τεστάρεις την θύρα) τότε κάνε άνοιξε μια port μετο netcat (αλλα δεν είμαι σίγουρος αν πιάσει)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.