Jump to content

internet ok azureus οχι

timtsits

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εια πάω σε ένα internet cafe όπου έχει την εξής ιδιαιτερότητα δεν με αφήνει να μπω σε σελ με πονηρό, περιεχόμενο σε σελ bittorrent like torrentspy κτλ και γενικότερα μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελ επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του δικτύου κτλ.

Τελικά με την βοήθεια του hideip κατάφερα να βλέπω όλες τις σελ κανονικά.

Το θέμα όμως είναι ότι το azureus φαίνεται να μην συνδέει καθόλου στο ιντερνετ

Τι μπορώ να κάνω?

Υ.Σ δεν υπάρχει άλλο ιντερνετ καφέ στην περιοχή

Μάλλον έχουν κάποιο firewall και μπλοκάρει ονομαστικά τα ports που χρησιμοποιεί το azureus και έχουν βάλει στις ρυθμίσεις του iexplorer προβολή μόνο ασφαλών σελίδων! Δοκίμασε άλλο προγραμματάκι πχ το μtorrent μπας και του ξέφυγε αλλά δε νμζ ότι μπορείς να κάνεις κ τπτ

Και το μτορεντ θέλει πόρτα. Πες ότι χρειάζεσαι να κατεβάσεις για να διαβάσεις ένα μεγάλο αρχείο για τη σχολή/ δουλειά σου και η εταιρεία το δίνει μόνο ως τόρρεντ

Να αλλάξεις πόρτα, να την forwardάρης με τη βοήθεια του portforward.com δοκίμασες??

Να αλλάξεις και τα ορθογραφικά σου λάθη :p

Γράψε 3 φορές τις λέξεις: συνέχεια (βγαίνει από το συν+έχω), δυστυχώς (δυς+τύχη και ως επίρρημα τελειώνει σε ως ) :book: :smoke:

Βασικά κάνε ενα online port scanning και δες ποιες ports έχει ανοιχτές το pc. Σε περίπτωση που δεν απο αυτές που έχει δεν σου κάνει καμία (στο azurues έχει μια επιλογή για να τεστάρεις την θύρα) τότε κάνε άνοιξε μια port μετο netcat (αλλα δεν είμαι σίγουρος αν πιάσει)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.