Jump to content

Heroes of Might and Magic V Demo

Διόνυσος

Recommended Posts

Εγώ τέλειωσα τα 2 campains που εχει και το custom game. Το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Έχει τέλεια γραφικά και μοιάζει πολύ με το Heroes Of Might & Magic III. Είναι ακριβώς όπως φαίνεται στα video. Από απαιτήσεις δεν έχει πολλές. Γύρω στα 450-500ΜΒ χρειάζεται από τη μνήμη και αρκετό επεξεργαστή.

Πολύ ωραίο το demo και όντως το V θυμίζει πιο πολύ το III παρά το ξενέρωτο IV. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει υποστήριξη για wide οθόνες... :TD: Ελπίζω να το φτιάξουν στην τελική έκδοση...

Αρχική απάντηση από eNoS|S

Έχουμε προσθέσει mirror και στο TC , χωρίς registration ;)

:T:

πολύ ωραίο! όμορφα γραφικά (ιδιαίτερα στα castles), ωραίες μάχες, φαίνεται να έχει πολύ ζουμί η εξέλιξη των ηρώων!

μου την έδινε λίγο όταν πάταγα δεξί κλικ για info οπουδήποτε και μπερδευόταν περιστρέφοντας την κάμερα.

επισης μου φάνηκε να μην ελέγχω ακριβώς το που θα πάει ο ήρωας στο χάρτη, το 'αλογάκι' cursor δεν ήταν πολύ ακριβές.

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πολύ ωραίο το demo και όντως το V θυμίζει πιο πολύ το III παρά το ξενέρωτο IV. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει υποστήριξη για wide οθόνες... :TD: Ελπίζω να το φτιάξουν στην τελική έκδοση...

Το ΙΙΙ για εμενα ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει για pc ........

Μακαρι το V να εχει την ιδια επιτυχια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.