haRRis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2006 παιδια καλησπερα. παιζω ενα παιχνιδι on-line και θελω να βαλω μικροφωνο να μιλαω με τον συμπαικτη μου.μπορω να το κανω και αν ναι με ποιο προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takismanou7 Απρίλιος 15, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Καλησπέρα!Κοίτα να δεις,δεν υποστηρίζουν όλα τα on-line παιχνίδια την δυνατότητα αυτή(να μιλάς με τον συμπαίκτης σου με μικρόφωνο)...Αν γίνεται στο συγκεριμένο παιχνίδι,τότε θα χρειασθεί μάλλον να έχεις game tools!!! Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα συγκεκριμένα να σου πω,αλλα μπορεί ένα game tool να σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα...Καλό ψάξιμο κ καλή επιτυχία!! [τα game tools ειναι απ'ότι ξέρω freeware] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 μπορεις να το κανεις ευκολα και γρηγορα με το teamspeak 2μπενις σε ενα σερβερ του teamspeak ανοιγεις το δικο σου καναλι και μπενει και ο φιλος σου και μιλατε.μπορεις να πατας κουμπι για να μιλας η αλλιως μπορει αν μιλησεις να ενεργοποιητε μονο του το μικροφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.