Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 εχω ακούσει ότι ειναι ενα απο τα καλύτερα online μαγαζια για μουσικα όργανα. Εχει αγοράσει ποτέ κανρεις σας απο εκεί ; Είναι η πρώτη μου αγορά μέσω internet και δεν ξερω τι να κανω. please μερικες οδηγίες (οσο αναλυτικα τόσο το καλύτερο) ειναι ευπρόσδεκτες. Θελω να αγοράσω τοhttp://www.thomann.de/thoiw2_line6_spider_ii_30_prodinfo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Γενικώς είναι πολύ γνωστό e-shop. Πάντως ο xylokastro μου είπε οτι παρήγγειλε μια ακουστική η οποία του ήρθε με σπασμένο headstock... Τώρα πάλι δεν ξέρω αν μου έλεγε αλήθεια... Για τις τιμές του πάντως λέει σίγουρα. Γιατί στην Ελλάδα, όπως είχε πει και κάποιος σε ένα άλλο forum, πληρώνεις δυο κιθάρες για να πάρεις μια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 14, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 xylokastro είσαι εδώ ; Απαντα βρε αδερφε!!! thx Μάκη. Τι σου λέει ο ενισχυτής ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Ο Xylokastro είναι Κρήτη αυτές τις μέρες (όχι δεν είχα την τύχη να τον δω απο κοντά). Για τον ενισχυτή επίσης δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος.Τι σκοπεύεις να παίζεις με αυτόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 14, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Metallica, Maiden, Hammerfall, Stratovairous, Deep Purple, Black Sabbath, AC/DC ... κλπΚαταλαβες το στιλ πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Απρίλιος 14, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Κλασικός ο Δόκτωρ! Τον έχεις ακούσει τον ενισχυτή? Προσωπικά θα ήθελα να τον ακούσω πριν τον πάρω...ωραία φαίνονται τα εφφέ και τα amp presets που έχει. Για την τιμή του δλδ ΟΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 14, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Παιδιά τελικά θα τον τσιμπήσω. ’κουσα από 15 άτομα σχολια που αγορασαν απο το Thomann και μονο 1 ειχε παραπανο. Δηλαδη, δεν το εφεραν την κιθαρα γιατι ειχε γινει συνονυμία με εναν αλλον στην ιδια περιοχη και πηγε εκει η κιθαρα. lol. το thomann σου δινει την δυνατοτητα μεχρι 30 μερες να επιστρεψεις το προιόν αν δεν σου αρεσει. Πχ αν δοκιμασω το ενισχυτη και δεν μου κανει, πρεπει να τον στειλω πίσω σε 30 μερες. Επίσης όσοι θελετε να αγοράσετε να απευθυνείτε στον Ελληνα που εργάζεται στο Thomann.Είναι πολύ εξυπηρετικό και θα σας βοηθήσει να είστε σίγουροι.Γιώργος Αγγελόπουλος (ζητήστε στο τηλέφωνο)Το τηλέφωνό του είναι 0049-9546-9223-538Καλέστε από τις 10:30 μέχρι τις 18:00 (ώρα ελλάδος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Απρίλιος 14, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Dr.Paneas Aν θέλεις τιμές Thomann αλλά να τα πάρεις απο Ελλάδα με full support και Ελληνικές εγγυήσεις pmme. Πάντος αν επιμένεις thomman προχώρα άφοβα! Είναι μακράν το σοβαρότερο online κατάστημα. Τα μεταφορικά του ανα παραγγελία ειναι 20Ε = τίποτα σε σχέση με άλλα που χρεώνουν με κιλά η με όγκο. <<<Ακόμα στο προσωπικό του Thοmann υπάρχει και ένας Έλληνας! Για ότι χρειαστείς επικοινωνείς μαζί του στα Ελληνικά.>>> ΕDIT: Αυτά παθαίνεις οταν δεν διαβάζεις προσεκτικά ΌΛΑ τα post. ’κυρο το post μου Sorryyyy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Η αλήθεια είναι πως άμα ψαχτείς λίγο στην Ελλάδα και είσαι τακτικός πελάτης σε μερικά μικρά, "μερακλήδικα" μαγαζιά καταφέρνεις να έχεις τιμές εξωτερικού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 14, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 O ενυσχητης ο συγκεκριμενος μαμαει.Τον εχει ενας φιλος μου!Ενισχυτης-πεταλλειρα και εφε σε ενα!Τσιμπα το χωρις δευτερη σκεψη!Φοβερα εφε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 15, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Επειδη δεν εχω ξανα αγορασει απο εξωτερικο. Τι να προτιμίσω; visa ή τραπεζική κατάθεση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Στην τράπεζα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω λογικά επειδή πληρώνεις απο μια τράπεζα σε μια άλλη. Και δε νομίζω να σου δώσουν λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Απρίλιος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Dr.Paneas για τραπεζικό έμβασμα θα πληρώσεις περίπου 15 ευρό. Προτίμησε να βγάλεις μια visa electron (χρεωστική). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 15, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Θα βγαλει ο father κανονικη visa εντος ον λιγων ημερων, Οποτε περιμενω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 15, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:36] Στην τράπεζα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω λογικά επειδή πληρώνεις απο μια τράπεζα σε μια άλλη. Και δε νομίζω να σου δώσουν λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας... Δεν σε δινουν λογαριασμο ελληνικης τραπεζας. Σε δινουν IBAN και πας σε οποια τραπεζα θελεις και καταθετεις τα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Απρίλιος 15, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Και γιαυτό πληρώνεις το νταβατζιλίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 16, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αυτο το νταβατζιλικι θα το πληρώσω αν επιλέξω "κατάθεση" σε τραπεζικο λογαριασμο. Αν όμως πραγματοποιήσω την αγορά με μια VISA ; Πάλι θα πληρώσω στην τράπεζα νταβατζιλίκι; ΥΣ: Μια κιθάρα σε καλή πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει η ίδια http://www.thomann.de/de/esp_ltd_viper_1000fm_stbk.htm Κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 16, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Line6 is crap. Μονο το pod μου αρεσει, αλλα και αυτο ειναι πανακριβο. Marshall FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 16, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 ο ξεχασιάρης και βιαστικός αδερφός έφυγε χωρίς να ρωτήσει :"πόσο καιρό κάνουν να τα φέρουν ?? "και με πήρε εσπευσμένα τηλ να ποστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Απρίλιος 16, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 ΥΣ: Μια κιθάρα σε καλή πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει η ίδια http://www.thomann.de/de/esp_ltd_viper_1000fm_stbk.htm Κορυφή ESP rulez!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.