Jump to content

Ελληνας συνοδηγος για το rbr!!

ΛΑΜΠΡΟΣ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μιας και η συνοδηγηση ειναι κατι που το γουσταρω οσο δεν παει και επειδη παιζω πολυ richard burns rally αποφασισα να περασω την φωνη μου στο παιχνιδι.

ετσι και εγινε.απο το να ακους τον ουδετερο reid με τις φρασεις easy left tightens jump into fast left overcrest τωρα ακουγεται π.χ ανοιχτη δεξια 50 πηδαει σε πατημενη αριστερη σε μετρια δεξια που κλεινει φυλαγμενα! 80 προσοχη φουρκετα αριστερη!! κλπ με πολυ εντονο και πωροτικο υφος!!

εχω ενα αρχειακι zip μαζι με ολα τα απαραιτητα για το κανετε αυτο μαζι με λεπτομερεις οδηγιες.δεν ειναι τιποτα δυσκολο.ακουω εντυπωσεις!

το zip το κατεβαζετε απο εδω:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/...c/44313/523412

Βγαίνει και σε βερζιόν "Γυναικία σέξυ φωνή" ?????

Κρίμας...δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω...αλλά αν έφτιαχνες το απο πάνω...θα το αγόραζα:hehe:

καλή δουλειά. :T: :T: :T: το έχω παίξει το rbr αλλά gmt από τότε δε το έχω στο PC μου και δε το βρίσκω για να το ξανά εγκαταστήσω

Πάντως δεν άντεξα στην περιέργεια και τα άκουσα τα .ogg σκέτα!

• 2 weeks later...

Φιλαρακι εγραψες!!!!! Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια...:T: Με απογοητευσε λιγο οτι δεν λες πουθενα "μπούκα" που λενε αρκετοι συνοδηγοι...αλλα σε γενικες γραμμες εχεις κανει αρκετα καλη δουλεια.

σε ευχαριστω φιλε μου βαζελε!δεν λεω μπουκα αλλα το ενοω με το "μουρη μεσα"

να ξερεις οτι με τετοιες σημειωσεις ακουει ο Αρης Βωβος!

επισης δεν εφτιαξα το bump και το wideout αλλα αυτα ειναι σπανια.

spanaks τι εγινε το εβαλες το mod?

• 4 months later...

Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ εντυπώσεις.

Πάντως τώρα που έχω και γω DSL θα είμαι συχνά πυκνά στο RBR-Online για πρωταθλήματα και στο RBR-net οπότε άμα θες βρισκόμαστε ονλάιν

Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ [29-04-2006 22:35]

σε ευχαριστω φιλε μου βαζελε!δεν λεω μπουκα αλλα το ενοω με το "μουρη μεσα"

να ξερεις οτι με τετοιες σημειωσεις ακουει ο Αρης Βωβος!

επισης δεν εφτιαξα το bump και το wideout αλλα αυτα ειναι σπανια.

spanaks τι εγινε το εβαλες το mod?

Ωραια δουλεια Λαμπρο.Βεβαια προτειμω το "μπουκα" παρα το "μουρη μεσα"....Με τετοιες σημειωσεις τρεχει και ο Αρμοδιος?Παιζει δηλαδη να φαμε και κανα Vitara στο δρομο:jump: Hitm@n ξερεις εσυ τι λεω:worship:

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 14:43]

Ωραια δουλεια Λαμπρο.Βεβαια προτειμω το "μπουκα" παρα το "μουρη μεσα"....Με τετοιες σημειωσεις τρεχει και ο Αρμοδιος?Παιζει δηλαδη να φαμε και κανα Vitara στο δρομο:jump: Hitm@n ξερεις εσυ τι λεω:worship:

Ξερω ξερω!!:eek:

Σημειωση: δεν ειναι απλο Vitara,ειναι Grand Vitara:tomato:

Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Χθες, στις 22:49]

Γιατι το Vitara σκετο δεν παιζει?Ξερετε εσεις (Hitman,giorgos);) ;) ;)

:OT: ρε χαζε ανθρωπε που θες και αρβαλα τον κωλο:slap: , αφου δεν εχεις καταλαβει για πιο πραγμα μιλαμε εγω με τον Γιωργο γιατι πεταγεσαι!!! μιλαμε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν φρεναρισμενος ο Βωβος κατα πανω μας....αντιλαβου τωρα;) :OT:

εντελως :OT: πρωτον γιατι να μην θελω και αρβαλα τον κωλο, και δευτερον που να φανταστω οτι λεγατε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν καταπανω μας ο βωβος....αφου ουτε καν μεσα στην πιστα δεν ημασταν... :OT:

Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Σήμερα, στις 12:09]

εντελως :OT: πρωτον γιατι να μην θελω και αρβαλα τον κωλο, και δευτερον που να φανταστω οτι λεγατε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν καταπανω μας ο βωβος....αφου ουτε καν μεσα στην πιστα δεν ημασταν... :OT:

Τσακαλι εισαι ρε....Υπηρχε ποτε περιπτωση να ειμαστε ΜΕΣΑ στην ειδικη ΚΑΙ να περνανε και αγωνιστικα?Ημαρτον δηλαδη.....Τελος παντων,ας μην μαμησουμε το thread του παιδιου αλλο

ωραιος ρε φιλε... το πρωτημω να ακουω ελληνικη φωνη....τωρα ακουω περρισωτερο το συβοδηγο γιατι στα αγγλικα δε τον ακουγα καθολου.....

Αρχική απάντηση από darkCountΒγαίνει και σε βερζιόν "Γυναικία σέξυ φωνή" ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.