ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 μιας και η συνοδηγηση ειναι κατι που το γουσταρω οσο δεν παει και επειδη παιζω πολυ richard burns rally αποφασισα να περασω την φωνη μου στο παιχνιδι.ετσι και εγινε.απο το να ακους τον ουδετερο reid με τις φρασεις easy left tightens jump into fast left overcrest τωρα ακουγεται π.χ ανοιχτη δεξια 50 πηδαει σε πατημενη αριστερη σε μετρια δεξια που κλεινει φυλαγμενα! 80 προσοχη φουρκετα αριστερη!! κλπ με πολυ εντονο και πωροτικο υφος!!εχω ενα αρχειακι zip μαζι με ολα τα απαραιτητα για το κανετε αυτο μαζι με λεπτομερεις οδηγιες.δεν ειναι τιποτα δυσκολο.ακουω εντυπωσεις!το zip το κατεβαζετε απο εδω:http://briefcase.pathfinder.gr/file/...c/44313/523412
darkCount Απρίλιος 14, 2006 #2 Απρίλιος 14, 2006 Βγαίνει και σε βερζιόν "Γυναικία σέξυ φωνή" ????? Κρίμας...δεν έχω το παιχνίδι να το δοκιμάσω...αλλά αν έφτιαχνες το απο πάνω...θα το αγόραζα
kaynd Απρίλιος 17, 2006 #5 Απρίλιος 17, 2006 καλή δουλειά. :T: το έχω παίξει το rbr αλλά gmt από τότε δε το έχω στο PC μου και δε το βρίσκω για να το ξανά εγκαταστήσω Πάντως δεν άντεξα στην περιέργεια και τα άκουσα τα .ogg σκέτα!
Spanaks Απρίλιος 17, 2006 #6 Απρίλιος 17, 2006 Με έστειλες μάγκα...Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι...
theHitma@n Απρίλιος 29, 2006 #7 Απρίλιος 29, 2006 Φιλαρακι εγραψες!!!!! Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια... Με απογοητευσε λιγο οτι δεν λες πουθενα "μπούκα" που λενε αρκετοι συνοδηγοι...αλλα σε γενικες γραμμες εχεις κανει αρκετα καλη δουλεια.
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 29, 2006 Author #8 Απρίλιος 29, 2006 σε ευχαριστω φιλε μου βαζελε!δεν λεω μπουκα αλλα το ενοω με το "μουρη μεσα"να ξερεις οτι με τετοιες σημειωσεις ακουει ο Αρης Βωβος!επισης δεν εφτιαξα το bump και το wideout αλλα αυτα ειναι σπανια.spanaks τι εγινε το εβαλες το mod?
Piterakos Σεπτέμβριος 14, 2006 #9 Σεπτέμβριος 14, 2006 Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ εντυπώσεις.Πάντως τώρα που έχω και γω DSL θα είμαι συχνά πυκνά στο RBR-Online για πρωταθλήματα και στο RBR-net οπότε άμα θες βρισκόμαστε ονλάιν
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 14, 2006 #10 Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ [29-04-2006 22:35] σε ευχαριστω φιλε μου βαζελε!δεν λεω μπουκα αλλα το ενοω με το "μουρη μεσα" να ξερεις οτι με τετοιες σημειωσεις ακουει ο Αρης Βωβος! επισης δεν εφτιαξα το bump και το wideout αλλα αυτα ειναι σπανια. spanaks τι εγινε το εβαλες το mod? Ωραια δουλεια Λαμπρο.Βεβαια προτειμω το "μπουκα" παρα το "μουρη μεσα"....Με τετοιες σημειωσεις τρεχει και ο Αρμοδιος?Παιζει δηλαδη να φαμε και κανα Vitara στο δρομο Hitm@n ξερεις εσυ τι λεω:worship:
theHitma@n Σεπτέμβριος 14, 2006 #11 Σεπτέμβριος 14, 2006 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 14:43] Ωραια δουλεια Λαμπρο.Βεβαια προτειμω το "μπουκα" παρα το "μουρη μεσα"....Με τετοιες σημειωσεις τρεχει και ο Αρμοδιος?Παιζει δηλαδη να φαμε και κανα Vitara στο δρομο Hitm@n ξερεις εσυ τι λεω:worship: Ξερω ξερω!! Σημειωση: δεν ειναι απλο Vitara,ειναι Grand Vitara:tomato:
Nio_S2000 Σεπτέμβριος 14, 2006 #12 Σεπτέμβριος 14, 2006 Γιατι το Vitara σκετο δεν παιζει?Ξερετε εσεις (Hitman,giorgos) ;)
theHitma@n Σεπτέμβριος 15, 2006 #13 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Χθες, στις 22:49] Γιατι το Vitara σκετο δεν παιζει?Ξερετε εσεις (Hitman,giorgos) ;) :OT: ρε χαζε ανθρωπε που θες και αρβαλα τον κωλο , αφου δεν εχεις καταλαβει για πιο πραγμα μιλαμε εγω με τον Γιωργο γιατι πεταγεσαι!!! μιλαμε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν φρεναρισμενος ο Βωβος κατα πανω μας....αντιλαβου τωρα :OT:
Nio_S2000 Σεπτέμβριος 15, 2006 #14 Σεπτέμβριος 15, 2006 εντελως :OT: πρωτον γιατι να μην θελω και αρβαλα τον κωλο, και δευτερον που να φανταστω οτι λεγατε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν καταπανω μας ο βωβος....αφου ουτε καν μεσα στην πιστα δεν ημασταν... :OT:
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 15, 2006 #15 Σεπτέμβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Nio_S2000 [Σήμερα, στις 12:09] εντελως :OT: πρωτον γιατι να μην θελω και αρβαλα τον κωλο, και δευτερον που να φανταστω οτι λεγατε για τοτε που φευγαμε απο το ραλλυ και ερχοταν καταπανω μας ο βωβος....αφου ουτε καν μεσα στην πιστα δεν ημασταν... :OT: Τσακαλι εισαι ρε....Υπηρχε ποτε περιπτωση να ειμαστε ΜΕΣΑ στην ειδικη ΚΑΙ να περνανε και αγωνιστικα?Ημαρτον δηλαδη.....Τελος παντων,ας μην μαμησουμε το thread του παιδιου αλλο
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 15, 2006 #16 Σεπτέμβριος 15, 2006 ωραιος ρε φιλε... το πρωτημω να ακουω ελληνικη φωνη....τωρα ακουω περρισωτερο το συβοδηγο γιατι στα αγγλικα δε τον ακουγα καθολου.....Αρχική απάντηση από darkCountΒγαίνει και σε βερζιόν "Γυναικία σέξυ φωνή" ?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.