kallileo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να βαλω δυο PCI - E καρτες σε μια DFI Lanparty UltraD?????Η μια ειναι ΑΤΙ και η αλλη Nvidia και θελω να τις εχω και τις δυο ταυτοχρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 14, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Κάτι μου λέει ότι θα φας πόρτα...Μια το ότι τις 2pci-e τις έχει για sli...μια που θα βάλεις drivers ΑΤΙ και Nvidia ταυτοχρόνως....your in for a lot o frustration...Από την άλλη...μια δοκιμή θα σε (μας) πείσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 14, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Και εγω απο δυσκολο εως αδυνατο το βλεπω....Αλλα δεν εχεις τιποτα να χασεις δοκιμαζοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 14, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 με άλλα λόγια τι καθεσαι και σκέφτεσαι Δοκίμασε,θε εχει χαβά.Τα win όμως δεν ξέρουμε τι θα έχουν να σου πούνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 14, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Μπορεις αλλα το μονο που θα καταφερεις ειναι να βλεπεις σε 3 οθονες και τιποτα αλλο...ΕDIT:Το βρηκα.....http://www.tomshardware.com/2004/11/23/nvidia/page32.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 14, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Μπορεις αλλα το μονο που θα καταφερεις ειναι να βλεπεις σε 3 οθονες και τιποτα αλλο...ΕDIT:Το βρηκα.....http://www.tomshardware.com/2004/11/23/nvidia/page32.html Αρε π**στη εισαι θεος.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 14, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Λεο γιατι τις θελεις και τις 2 μαζι ???..... Δε φοβασε να μην γινει οτι στο avatar....( Δεξια n-VIDIA - Αριστερα ATI ) :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Δες τι γινεται.......ενας φιλος μου θελει να εχει την Ατι για παιχνιδια και και την Nvidia για να συνδεει τον projector. Αντε να βγαλεις νοημα τωρα.@tomhelΑσχετο ακομα δεν εχω την εγγυηση!!!!! Ο μονος κατοικος στο Γαλατακι Κορινθου εσυ εισαι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Δες τι γινεται.......ενας φιλος μου θελει να εχει την Ατι για παιχνιδια και και την Nvidia για να συνδεει τον projector. Αντε να βγαλεις νοημα τωρα. @tomhel Ασχετο ακομα δεν εχω την εγγυηση!!!!! Ο μονος κατοικος στο Γαλατακι Κορινθου εσυ εισαι????? Συζητήστε το καλύτερα και δες αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλει την nVidia για τον projector μην τηρανιέται άδικα ο άνθρωπος και το τροφοδοτικό του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 15, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Συζητήστε το καλύτερα και δες αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θέλει την nVidia για τον projector μην τηρανιέται άδικα ο άνθρωπος και το τροφοδοτικό του... Η Nvidia εχει καλυτερη διαχειριση χρωματων στους οδηγους και ο προβολεας δειχνει γενικα καλυτερα. Θα δουμε τι ακριβως θα κανουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentsmith Απρίλιος 15, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 ΩΡΑΙΟΣ Ο GORILAS!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 15, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Δες τι γινεται.......ενας φιλος μου θελει να εχει την Ατι για παιχνιδια και και την Nvidia για να συνδεει τον projector. Αντε να βγαλεις νοημα τωρα. @tomhel Ασχετο ακομα δεν εχω την εγγυηση!!!!! Ο μονος κατοικος στο Γαλατακι Κορινθου εσυ εισαι????? Δεν ειμαι μονος αλλα ειμαι Ο κατοικος (τσ,τσ....) Βρες την εσυ πρωτα και μην σε ανησυχει , θα την λαβω εγω...... Ρε'συ γιατι αλλαξες το avatar και μου σαμποταρισες το ποστ.....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Απρίλιος 15, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Α , ξεχασα.ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 15, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από tomhel Α , ξεχασα. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..... Ευχαριστω!!!!! Εδω εγω το ξεχασα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.