morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 Καλησπερα.Διαθετω απο το 1999 αυθεντικο ενα παιχνιδι, το fleet command, της παλε ποτε janes.Το παραπανω παιχνιδι αν και ειναι το αγαπημενο μου, λογω της θεματολογιας του δεν ειναι τοσο γνωστο στο ευρυ κοινο (εξομοιωτης πολεμου ειναι).Το cd αρχιζει και βρισκεται σε ασχημη κατασταση και επειδη φοβαμαι πως σε λιγο καιρο δεν θα μπορει να παιζει, μπορει να μου εξηγησει καποιος πως μπορω να κρατησω ενα νομιμο backup ?Οπως προειπα το παιχνιδι δεν ειναι τοοοοσο γνωστο και λυσεις οπως να το κατεβασω απο τορεντ, καζαα κτλ ειναι αδικος κοποςΕυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 15, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 καλα ρε παιδια ουτε ενα backup δεν εχετε κρατησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Δοκίμασε με το A-Ray Scanner και το Alcohol 120% να το γράψεις. Δες και CloneCD, Daemon Tools. ΥΓ Όταν λες σε άσχημη κατάσταση τί εννοείς? Προσωπικά διάφορα παλαιά CD τα καθαρίζω με οινόπνευμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 1999 και σε ταλαιπωρεί. ? CloneCd και καθάρισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 16, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 θα το δοκιμασω παιδια. Ειχα δοκιμασει με το alcohol, και με το gamesxcopy και εβγαζαν λαθη σε τομεις με αποτελεσμα να μη συνεχιζεται η αντιγραφη. Οταν πατας αντιγραφη με nero απλα σου λεει πως ειναι κλειδωμενο(καλα απο ποτε τα κλειδωνουν?...)Οταν λεω ασχημη κατασταση εννοω γρατσουνιες που οσο περναει ο καιρος αυξανονται μεγεωμετρικη προοδο :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 16, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Clony XXL & CloneCD or Alcohol 120% και θα είσαι κύριος. Θα σου βρει το Clony XXL το κλείδωμα και μετά με τα άλλα προγράμματα το γράφεις και ησυχάζεις. Αν και μπορείς να το κάνεις και με image (δεν πιστεύω παιχνίδι του 1999 να έχει πρόβλημα να το τρέξει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 16, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Γρατζουνιές ... κακό αυτό! Πιθανώς αυτό φταίει, τουλάχιστον σε ένα βαθμό! Είχα δανείσει το American Conquest σε ένα παιδί, μου το επέστρεψε σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση, πήγα να κάνω αντίγραφο ασφαλείας και πήρε με read speed στο μίνιμουμ και μετά από κανα 20ωρο μου λέει πως δεν κατάφερε να το διαβάσει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.