Jump to content

VMWare + USB 2

tigrakas

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες μου συμβαίνει το εξής κουλό. Έχω εγκατεστημένα WinXp Home στη δουλειά τα οποία βλέπουν μια χαρά το Usb2. (Για να μη ρωτάτε και έχει τεσταριστεί η ταχύτητά του με μεγάλο αρχείο και πάει σφαίρα αλλά και στο Device manager δείχνει το Enhanced USb Controller.) Έστησα λοιπόν και εγώ πάνω του ένα VM με WinXpPro SP1. Μετά πέρασα και το SP2. To παράδοξο είναι οτι συνδέοντας ένα usb εξωτερικό κουτάκι με το σκληρό μου μου βγάζει ότι πάω να συνδέσω μια συσκευή υψηλής ταχύτητας σε θύρα μικρής ταχύτητας (ξέρετε το κλασσικό μηνυματάκι που λέει ρε καραπάνο βάζεις Usb 2 συσκευή σε Usb 1 Θύρα). Κοιτάω και εγώ το Device manager (στο VM μιλάμε τώρα) και δε βλέπω Usb Enhanced Controller όπως θα έπρεπε να δείχνει. Βάζω ένα αρχείο να το περάσω και όντως σέρνεται σα να είναι Usb 1. Κάνω απεγκατάσταση τα VM Ware tools τα ξαναεγκαθιστώ τα απεγκαθιστώ τα βάζω τα βγάζω τίποτα! Συνέχεια το ίδιο. Στο Main λειτουργικό μια χαρά δουλεύει ως USB 2 ενώ στο VM μόνο σαν USB 1. Μα τι γίνεται; Κανά τιπ; H Version του VM που χρησιμοποιώ είναι η 5.5.1 build 19175.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Support for isochronous USB devices is new in Workstation 5.0. The most common devices of this type are Web cameras and microphones. Due to the real-time nature of isochronous transfer, lower-end systems may not provide the performance needed for such tasks. VMware recommends that you have at least a 2GHz Intel-class machine to use this technology.

USB virtualization carries a performance cost. Expect USB performance in a virtual machine to be slower than it is when you run the same task directly on a physical machine.

Only UHCI (USB 1.1) is supported in the guest, although the transfer between the device and the host can be done using USB 2.0.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.