cabdik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2006 ρε παιδια ξερει κανεις αν μεσα στη συσκευασια των επεξεργαστων εκτος απο το συστημα ψυξης ,περιλαμβανεται και η θερμοαπαγωγικη παστα?
satkok Απρίλιος 14, 2006 #2 Απρίλιος 14, 2006 Όχι δεν παίζει να βρεις στο κουτί και δε θυμάμαι ποτέ να έβαζαν
g_0x Απρίλιος 14, 2006 #3 Απρίλιος 14, 2006 ναι ρε συ περιεχει.ειναι ενα αυτοκολιτακι που εχει θερμοαγωγιμο υλικο.το κολλας απο κατο αποτυν ψυκτρα εκει που ακουμπαει με τον επεξεργαστη.αν εννοεις αυτο.τωρα για παστα σωληναριο δε δινουν.πας κ αγοραζεις.
cakrit Απρίλιος 14, 2006 #4 Απρίλιος 14, 2006 Εγώ πάλι νομίζω οτι είσαι λάθος.. αν θυμαμαι καλά και στον AMD και στον P4 υπήρχε παστούλα και αρκετή μάλιστα.. .Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια οτι έβαζαν αλλά τοτε ήταν σε σακουλάκι και οχι σε συριγγα... μπορεί να μην είναι ΑΑ ποιότητας αλλά έχουν
v@ss Απρίλιος 14, 2006 #5 Απρίλιος 14, 2006 Όλοι οι επεξεργαστές που πωλούνται σήμερα στο εμπόριο έχουν πάνω στην ψήκτρα θερμοαγώγιμο υλικό, το οποίο είναι μια χαρά για να τρέξει ο επεξεργαστής σε stock ταχύτητες. Σωληνάριο δεν θα βρείτε σε καμία συσκευασία.
cabdik Απρίλιος 14, 2006 Author #6 Απρίλιος 14, 2006 ρωτησα γιατι αυτες οι λεπτομερειες σε κανουν μερικες φορες να τρεχεις σαν τον Βεγγο!!!
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2006 #7 Απρίλιος 14, 2006 Πάντως ο σωστός "κομπιουτεράς" πρέπει να έχει και μια σύρριγγα θερμοαγώγιμη πάστα στα εργαλεία του... Αν δεν έχεις πάρε. Μην τις βλέπεις μικρές τις σύρριγγες. Κρατάνε αρκετά αν βάζεις σωστή ποσότητα...
pigassos19 Απρίλιος 14, 2006 #8 Απρίλιος 14, 2006 Και περα απο το γεγονος οτι πρεπει παντα να εχεις μια θερμοαγωγιμη παστα,ποτε δεν ξερεις τι γινεται, αυτη που θα παρεις φροντισε να ειναι καλυτερη απο αυτη της συσκευασιας!
Qlim4X Απρίλιος 14, 2006 #9 Απρίλιος 14, 2006 Όλες οι μαμά ψήκτρες μαζί με cpu έρχονται με θερμοαγογιμη πάστα μαζί αλλά ενσοματομενει.Και επίσης οι aftermarket το 90% έχουν μαζί μια ικανοποιητική ποσότηταΠάντως η XP-120 όταν την πήρα είχε μαζί ένα μεγάλο σωληνάριο
Volrath Απρίλιος 14, 2006 #10 Απρίλιος 14, 2006 Δες παράδειγμα μαμά AMD ψύκτρα για 754. Eνσωματωμένη πάστα σε μορφή αυτοκόλλητου". ’μα πάρεις ξεχωριστά ψύκτρα, είναι σε μορφή "σωληναρίου" και πρέπει να την απλώσεις μόνος σου.(Τις περισσότερες φορές - αν όχι πάντα -θα έχει είτε την μία, είτε την άλλη μορφή πάστας. Δε μου έχει τύχει ποτέ περίπτωση να μην έχει.
cabdik Απρίλιος 15, 2006 Author #11 Απρίλιος 15, 2006 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. ρωταω επειδη δεν ειμαι "κομπιουτερας" και εχω ξεκινησει να φτιαξω ενα pc για μενα σιγα-σιγα, κομματι-κομματι. εχω παρει κουτι, μητρικη και κατι ψιλα γυρω-γυρω (πληκ-ποντ-ηχεια) και τωρα παραγειλα επεξεργαστη ( AMD Sempron 64 3400+), δεν ηξερα αυτη τη λεπτομερεια, γι'άυτο ειπα να ρωτησω εσας.
format c: Απρίλιος 15, 2006 #12 Απρίλιος 15, 2006 Αυτό το περίεργο όν, ο "κομπιουτεράς" τι είναι;(Απάντηση: α. Για τους άσχετους είναι αυτός που όταν τα win μας βγάλουν κάποιο μύνημα, τον παίρνουμε τηλέφωνο να μας σώσει από την καταστροφή γιατί αυτός ξέρει.β. Για τους υπόλοιπους, είναι λίγο αδόκιμος ο όρος.)Φίλε, όλοι για κάτι παραπάνω προσπαθούμε, και όλοι βρισκόμαστε να αντιμετωπίζουμε άπειρα προβλήματα με τους υπολογιστές. Αυτό μας κάνει και το ευχαριστιόμαστε γιατί μαθαίνουμε. Με αυτή την έννοια και αν κρίνω από την προσπάθειά σου, δεν διαφέρεις καθόλου από τους υπόλοιπους του lab. Καλή επιτυχία στην πρώτη σου συναρμολόγηση και καλό κουράγιο γιατί έχεις πολλές ακόμα...
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #13 Απρίλιος 15, 2006 Αρχική απάντηση από Volrath Δες παράδειγμα μαμά AMD ψύκτρα για 754. Eνσωματωμένη πάστα σε μορφή αυτοκόλλητου". ’μα πάρεις ξεχωριστά ψύκτρα, είναι σε μορφή "σωληναρίου" και πρέπει να την απλώσεις μόνος σου.(Τις περισσότερες φορές - αν όχι πάντα -θα έχει είτε την μία, είτε την άλλη μορφή πάστας. Δε μου έχει τύχει ποτέ περίπτωση να μην έχει. Τόσο γυαλισμένη βάση έχει η ψύκτρα της AMD;;; :giveup: Δηλαδή όταν είναι να στήνεις μηχάνημα με AMD καλύτερα να παίρνεις άλλη ψύκτρα κατευθείαν... Απο θόρυβο τι λεει;
cabdik Απρίλιος 15, 2006 Author #14 Απρίλιος 15, 2006 επ'ευκαιρια θα ηθελα τη γνωμη σας για το συστημα που θελω να στησω. κατ΄αρχην ειπα να το κανω καπως φθηνο, χωρις να ειναι μαπα! γιάυτο κατεληξα, μετα απο διαβασμα περιοδικων και βιβλιων, σε sempron. εχω μητρικη asus K8N4E deluxe με cpu sempron 64 3400+, θελω να συνεχισω με 1GB ram, αλλα το περισσοτερο πονοκεφαλιασμα το εχω με την καρτα γραφικων. δεν ξερω ποια να βαλω! στη αρχη ελεγα για 6600, αλλα τωρα τελευταια μου μπηκε η ιδεα για χ1600pro της ATI.
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #15 Απρίλιος 15, 2006 Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις αρκετά στοιχεία. Αν είναι να πας σε 6600 θα πας οπωσδήποτε σε 6600GT αλλιώς δε λέει. Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα κάποια με το X1600 Pro. Νομίζω πως είναι κάπως καλύτερη...
cabdik Απρίλιος 15, 2006 Author #16 Απρίλιος 15, 2006 κι εγω ετσι νομιζω.και ειναι τελευταιας γενιας! πιστευω οτι εκει θα καταληξω.
kunoobidi Απρίλιος 15, 2006 #17 Απρίλιος 15, 2006 Kαλά η εργοστασιακή της amd δε παίζεται! Σούταρέ την αμέσως και πάρε καμμιά φθηνούλα πχ tt-tr2 γιατί δε θα βγάλεις το καλοκαίρι από το βουητό!Όσο για το thermal-pad/αυτοκολλητάκι που έχει πάνω είναι χαμηλής ποιότητας. Mε arctic silver 5 κερδίζεις τουλάχιστον -5οC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.