Jump to content

DFI LAN PARTY SLI-DR OVER?

JOHNX2

Recommended Posts

ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ (DFI LAN PARTY SLI-DR)ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΚΑΡΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΝΟΜΑΙ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ FSB ΜΕΧΡΙ 215 KAI TO VOLTAGE +0.10 SE MNHMES KAI CPU ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.

Η CPU ΕΙΝΑΙ ΑΤΗLON X2 4400+ ME OCZ ΜΝΗΜΕΣ 2-3-3-6 ΚΑΙ 7900GTX VGA. ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ QTEC 550WATT

Καλά κάνεις και γελάς με το τροφοδοτικό.

Αλλαξέ το όσο πιο γρήγορα μπορείς και μέχρι τότε μην ξανανάψεις το μηχάνημα. Στο μεταξύ θα έχεις άφθονο χρόνο να διαβάσεις πως να κάνεις σωστό oc.

Αρχική απάντηση από JOHNX2

εδω συκωνει ανετα την 7900gtx και αλλωστε στο παλιο μου pc το τροφοδοτικο εκανε θαυματα....:devil: ο 3200 ειχε πιασει 2500++++ πραγματικα κατι αλλο φταιει...:dots:

Aν σου καεί ή χαλάσει τπτ μη πεις μετά ότι δε σε ενημερώσαμε!

Αρχική απάντηση από JOHNX2 [Σήμερα, στις 11:58]

ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ (DFI LAN PARTY SLI-DR)ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΟΚΑΡΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΝΟΜΑΙ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ FSB ΜΕΧΡΙ 215 KAI TO VOLTAGE +0.10 SE MNHMES KAI CPU ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.

Η CPU ΕΙΝΑΙ ΑΤΗLON X2 4400+ ME OCZ ΜΝΗΜΕΣ 2-3-3-6 ΚΑΙ 7900GTX VGA. ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ QTEC 550WATT

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πρώτο 4400+ που έκανα RMA.

Ήταν προβληματικός ο επεξεργαστής.

Από πού τον αγόρασες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.