Jump to content

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ, ΥΓΡΑ RENU (bausch & Lomb)

ssjin5

Recommended Posts

Για να καθησυχάσω τα πνεύματα όσον αφορά την ευρωπαϊκή πλευρά της εταιρίας Β&L με δημοσίευμα της ανακοινώνει ότι: Τα εν λόγο συμβάντα έλαβαν μέρος στις ΗΠΑ και στην ΑΣΙΑ. Το εργοστάσιο παραγωγής του υγρού βρίσκεται στις ΗΠΑ και προμηθεύει Αμερική και ΑΣΙΑ ΜΟΝΟ. Ενώ το Ευρωπαϊκό παράγεται στο Μιλάνο και προορίζεται ΜΟΝΟ για Ευρώπη.

Προς πληροφόρηση σας, σας ενημερώνω ότι εργάζομαι σε κατάστημα οπτικών ειδών και είμαι ενήμερος 100% επί αυτού. Αλλά για να νιώσετε καλύτερα μπορείτε να επισκεφτείτε το οπτικό σας κατάστημα και να αλλάξετε το υγρό σας με κάποιο τη επιλογής σας

:happy:

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω το παραπανω οχι λογω της ποιοτητας μιας και δεν ηξερα τιποτα απο πριν αλλα λογω του οτι ετυχε αρχικα να χρησιμοποιω αλλη εταιρια.

Απαραδεκτο να συμαβαινουν τετοια παντως. 100 μυνησεις εφαγε στις ηπα

Το ειχε και στο in.gr επιβεβαιωνω πληρως το αρθρο. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο με διαφορετικα εργοστασια κτλ αλλα για ενα δυο μηνες μεχρι να ειμαστε σιγουρια θα σου προτεινα να αλλαξεις υγρο. η ΕΕ τωρα εξεταζει αν θα το απαγορεψει η οχι, δεν εχει βγαλει το πορισμα αλλα των φρονιμων τα παιδια..

Η αληθεια ειναι οτι και εγω χρησιμοποιω αυτο το υγρο εδω και χροναι χωρις προβλημα!

Ο αδελφος μου ομως, που χρησιμοποιει και αυτος το ιδιο υγρο, μεσα σε ενα μηνα επαθε δυο φορες κερατιτιδα,το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο!

Στο νοσοκομειο πρεπει να αναφερω του ειπαν οτι η αιτια ηταν το υγρο!

Τι να πω...

Μαλλον δε θα το ξαναπαρω

Αρχική απάντηση από Aias

Για το οτι εχει σχεση μονο με την Αμερικη και οχι με την Ευρωπη, το θεμα ειναι στην χημικη συνθεση του προιοντος που ειναι παντου η ιδια και οχι στην ποιοτητα των υλικων.

εδώ δεν λέμε για τη χημική σύνθεση του υγρού αλλά για την καθαριότητα του χώρου που παρασκευάζεται

κριμα, το moisture lock ηταν το μονο υγρο της bausch & lomb που δεν ειχα προβλημα με τσουξιμο στα ματια οταν τους εβαζα αμεσως μολις ξυπναγα. Βεβαια μονο bausch&lomb εχω χρησιμοποιησει απο τοτε που φοραω φακους.

καποιος εχει να προτεινει καποιο αλλο υγρο σε περιπτωση που καταργηθει το συγκεκριμενο?

Βεβαια αν οντως ηταν μεμονωμενο προβλημα σε καποια παρτιδα δεν το σηζηταω ουτε λογος για αλαγη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.