Jump to content

Ηχεία με καλή ποιότητα πάνω από όλα

sfakattack

Recommended Posts

Έλα παιδιά έχω 75 να διαθέσω για ηχεία.Θέλω τις προτάσεις σας με γνώμονα πάντα τηνξ ποιότητα των ηχείων.Προτείνετε μου είτε 2.1 είτε 5.1.Σας περιμένω!!

Αρχική απάντηση από sfakattack [Σήμερα, στις 12:35]

Συγνώμη ρε φίλε μου αλλά σου είπα ότι θέλω να δώσω 75.Όχι παραπάνω.Ακούω τις προτάσεις σας

Sorry, από κεκτημένη ταχύτητα πληκτρολόγησα τα ακριβά 2.1 της logitec. Τα x230 της ίδιας εταιρίας ήθελα να σου προτείνω. Τα έχω ακούσει και πραγματικά βγάζουν πολύ κρυστάλλινο ήχο.

Έχω τα Logitech της υπογραφής μου.Πολύ καλά ηχεία,ποιοτικά και ωραία εμφανισιακά.Επίσης,παίζουν και τα Ζ-4, τα οποία είναι λίγο πιο φθηνά με παρόμοιες δυνατότητες.

Σου προτείνω τα creative 2.1 ή και 5.1....Τέλεια ποιότητα ήχου,πολύ καλά μπάσα και είμαι ένας αρκετά ευχαριστημένος κάτοχός τους!!!!Μπορείς να τα βρεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ σε πολύ καλές τιμές!! Απ'ότι θυμάμαι έχουν τα 2.1 γύρω στα 40ΕΥΡΩ και τα 5.1 γύρω στα 70ΕΥΡΩ!!!!Καλή αγορά!!!

Τυχαίνει να έχω ακούσει και τα δύο, αλλά και γενικότερα πολλά και από τους δύο. Δε νομίζω ότι υπάρχουν διακριτές διαφορές. Περισσότερη ποιότητα στον ήχο θα χαθεί από τα εμπόδια στο δωμάτιο (έπιπλα, αντικείμενα, κλπ) παρά από τις διαφορές που θα έχουν.

Θα πρότεινα τα Creative για έναν και μόνο λόγο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.