anastasia78 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 Γεια σας αγορια.Θελω να σας κανω μια ερωτηση αν ξερετε μιλουσαμε εχθες για παιχνιδια και αναφερθηκε το θεμα για τα MousePad οτι ολα δεν ειναι τα ιδια και καποια ειναι καλυτερα απο τα αλλα.Υπαρχουν πολλων ειδων MousePad?Αν ναι τοτε ποια ειναι αυτα και για ποιον λογο διαφερουν?Τι θα μου προτεινατε να αγοραζα για ενα Lazer ποντικι της Microsoft που εχω.Μιας και οσα ειναι με σχεδια και φωτογραφιες δεν μου δουλευουν σωστα κανουν οτι ναναι.Δεν θελω να δωσω λιγοτερο απο 10 αλλα ουτε και πανω απο 50.Ακουω προτασεις και αν εχετε και διευθυνσεις απο διαφορες εταιρειες ειναι δεκτες.Φιλακια.
ea6gka Απρίλιος 13, 2006 #2 Απρίλιος 13, 2006 καλημεραhttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=25240
Georgesod Απρίλιος 13, 2006 #3 Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:41] καλημερα http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=25240 Στα multirama το έχει 15 το μεγάλο μέγεθος
knight_77 Απρίλιος 13, 2006 #4 Απρίλιος 13, 2006 Αν εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις κατι παραπανω,συστηνω em=32206'>αυτο Το εχω μαζι με ενα G7 και ειναι φοβερο
YiorgosX Απρίλιος 13, 2006 #5 Απρίλιος 13, 2006 Πριν κανα χρόνο πήρα αυτό.Θυμάμαι ότι πήρα απ' ευθείας από τον κατασκευαστή, αλλά δεν μπορώ να βρω το link...Μ' ένα γρήγορο google θα το βρεις εύκολα.
kaynd Απρίλιος 13, 2006 #6 Απρίλιος 13, 2006 Κι εγώ έχω εδώ και καιρό το Steelpad QcK 15 ευρώ από multiramaH διάφορα στην ακρίβεια κίνησης είναι αισθητή. Την βλέπεις έντονα όταν παίζεις fps. Μάλιστα το μεγάλος μέγεθος του QcK βοήθα σε κάθε λειτουργία καθώς μπορείς εύκολα να χαμηλώσεις sensitivity αφού μπορείς να κανείς μεγαλύτερες κινήσεις.Το αρνητικό του είναι ότι επειδή είναι υφασμάτινο βρομίζει εύκολα. Υπάρχουν όμως πλαστικά και γυάλινα mouse pads που είναι συνήθως μικρότερα αλλά προσφέρουν ακόμα ποιο ακριβή και απαλή κίνηση.
takismanou7 Απρίλιος 13, 2006 #7 Απρίλιος 13, 2006 Σου προτείνω από τα MULTIRAMA ένα mouse pad με Gel,το οποίο είναι πολύ ανατομικό,μαλακό στην περιοχή του gel όπου ακουμπάς τον καρπό σου και δεν κουράζεται,δεν έχει σχέδια(είναι μονόχρωμο) και απ'ότι θυμάμαι,το είχα πάρει γύρω στα 7-9 ΕΥΡΩ!!!!
GoriLLakoS Απρίλιος 13, 2006 #9 Απρίλιος 13, 2006 Steelpad 5L απο εμενα... Εχει και ωραιο σχεδιο επανω του..
GruntGR Απρίλιος 13, 2006 #10 Απρίλιος 13, 2006 steelpad S&S ftw , το 5L πολυ καλο αλλα προσφατα μου ειπε ενας κατοχος του οτι μετα τους 3 βδομαδες η αποκριση πεφτει λιγο + οτι ειναι λιγο παχυ και μπορει να σε κοβει ελαφρα στο χερι αν εισαι "ευαισθητη" σε τετοια θεματα. Το S&S περα απτο οτι με το τελευταιο firmware για G5 ειναι 100% compatible η επιφανεια του, προκειται για την μοναδικη αξιολογη επιφανεια (IMO)που εχει φτιαξει η steelpad, το qck ειναι αρκετα καλο αλλα οχι για πολυ , το ιδιο ισχυει για το qpad (το οποιο εχει παρομοια αισθηση με το 5L και μπορεις να το βρεις στο Infoshop.gr ) με την διαφορα οτι ειναι ΤΟΣΟ καλο που οταν τα φτυσει το σκεφτεσαι σοβαρα να παρεις καινουργιο, τα εχω απτο καλοκαιρι και πλεον δεν πανε βημα ΜΗΝ προτιμησεις το 4D γιατι ειναι 10-13 euro φθηνοτερο, το S&S εχει ΑΚΟΜΑ χαμηλοτερη τριβη + τραγικα πιο ανθεκτικο ( το 4D μου σε καποια σημεια εχει φθαρει, μεχρι και ασπριλες βλεπω, μαρεσει που λεει "improved hardened surface" ελεος ) + την αισθηση του ΕΛΕΓΧΟΥ, εχεις τοσο χαμηλη τριβη αλλα μπορεις ταυτοχρονα με λιγη συνηθεια να σταματας το ποντικι στο σημειο που θελεις ΕΣΥ, ιδιαιτερα χρησιμο αν χρειαζεσαι 25-30 cm για να κανεις στροφη 180 μοιρων στα FPS που παιζεις Μειονεκτηματα : 1) μπορεις να το μεταφερεις μονο με την ειδικη τσαντα που ειναι στην συσκευασια μιας και δεν ειναι απο τσοχα για να τυλιγεται 2) πρεπει οπωςδηποτε το ποντικι να εχει S&S padsurfers απο κατω, τα οποια θελουν αλλαγη καθε 3-4 μηνες (ισως λιγοτερο ισως παραπανω εξαρταται απο πολλους παραγοντες αυτο) με απλα ποδια ουτε να το σκεφτεσαι θα γδαρθουνε ασχημα μεσα σε 10-15 μερες χρησης + ελαχιστα θα διαφερει η αισθηση με αυτην στην μουφα το 4D 3) ειναι steelpad για gel στηριξης καρπου ουτε να το σκεφτεσαι ειναι εντελως αχρηστο στα FPS, σου περιοριζει τις κινησεις και μπορει να παθεις καμια ζημια, για surfαρισμα κανενα προβλημα
Qlim4X Απρίλιος 13, 2006 #11 Απρίλιος 13, 2006 Μιας και είμαι κάτοχος G7 laser mouse και μετά από δοκιμές με διαφορά mouse pad που είχα κατέληξα ότι το καλύτερο στην αγορά είναι το steel pad 5L. Το qcq από δοκιμές που έδειξε ότι υπάρχουν διαφορά κενά (να μην πιάνει ο αισθητήρας) + ότι φθείρετε πολύ εύκολα
anastasia78 Απρίλιος 13, 2006 Author #12 Απρίλιος 13, 2006 Απο αυτα που διαβασα μεχρι τωρα μου φαινεται οτι κατασταλαξα σε ενα μοντελο και αυτο ειναι το (Steel Series) SteelPad 4S που ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο μιας και ολα τα απλα mousepad που εχω τα αλαζω καθε μηνα γιατι χαλανε απο την υπερβολικη χρηση μιας και παιζω δυο ωρες εγω και αλλες τεσσερις ο αδερφος μου κλεινουμε ενα εξαωρο την ημερα στο χαλαρο.Τα γυαλινα αν και μου αρεσαν περισσοτερο αλλα φοβαμαι ητε εγω ητε ο αδερφος μου αν στα νευρα μας το σπασουμε κατα λαθος ενω το αλουμινιο ποιο δυσκολα μπορει να χαλασει.Υπαρχει κανενα αρθρο για την αλουμινενια σειρα?Ποσοι απο εδω που το εχετε ειστε ευχαριστημενοι και ποσοι οχι?
Qlim4X Απρίλιος 14, 2006 #13 Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 Απο αυτα που διαβασα μεχρι τωρα μου φαινεται οτι κατασταλαξα σε ενα μοντελο και αυτο ειναι το (Steel Series) SteelPad 4S που ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο μιας και ολα τα απλα mousepad που εχω τα αλαζω καθε μηνα γιατι χαλανε απο την υπερβολικη χρηση μιας και παιζω δυο ωρες εγω και αλλες τεσσερις ο αδερφος μου κλεινουμε ενα εξαωρο την ημερα στο χαλαρο.Τα γυαλινα αν και μου αρεσαν περισσοτερο αλλα φοβαμαι ητε εγω ητε ο αδερφος μου αν στα νευρα μας το σπασουμε κατα λαθος ενω το αλουμινιο ποιο δυσκολα μπορει να χαλασει.Υπαρχει κανενα αρθρο για την αλουμινενια σειρα?Ποσοι απο εδω που το εχετε ειστε ευχαριστημενοι και ποσοι οχι? παντος το δικο μου steelpad 5L εδω και 3 μηνες με χριση >12ωρων δεν εχω κανενα προβληματο qck το εχω μονο για να το παιρνω στα net kafe με το G7 παρεουλα αλλα χαλαει ευκολα kai sto υψιλο dpi κανει κενα οπως ανεφερα
FrOsT Απρίλιος 14, 2006 #14 Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grτο qck το εχω μονο για να το παιρνω στα net kafe με το G7 παρεουλα αλλα χαλαει ευκολα kai sto υψιλο dpi κανει κενα οπως ανεφερα Mε ΜΧ518(1600dpi) και G5(2000dpi) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο ούτε έχω ακούσει κάτι τέτοιο.
GruntGR Απρίλιος 14, 2006 #15 Απρίλιος 14, 2006 δεν εχουνε σχεση τα dpi με το qck, η μλκια σενσορας της aligent που ειναι στα g5/g7/copperhead φταιει, αλλα με τα τελευταια firmware δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα, οριστε και μια λιστα http://www.esreality.com/?a=post&id=1029750
GruntGR Απρίλιος 14, 2006 #16 Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 [Χθες, στις 22:38] Τα γυαλινα αν και μου αρεσαν περισσοτερο αλλα φοβαμαι ητε εγω ητε ο αδερφος μου αν στα νευρα μας το σπασουμε κατα λαθος ενω το αλουμινιο ποιο δυσκολα μπορει να χαλασει. Υπαρχει κανενα αρθρο για την αλουμινενια σειρα? http://www.corepad.com/index.php?pagina=artikel&id=5 το σκυλι το ιδιο ! ειχα παρει το καλοκαιρι του 2004 την original εκδοση και εχει περασει 0943983404938 κακουχιες, εχει ειδικη μπογια απο πανω που δεν γρατζουνιεται με τπτ, το μονο κακο ειναι οτι θελει καθαρισμα μερα παραμερα με λιγο AΖΑΧ και ενα πανι το ιδιο ισχυει και για το 4S, γενικα δεν τα προτεινω αυτα τα Mousepads γιατι μπορει η μακροχρονια χρηση τους να σου προκαλεσει καποια ζημια στον τενοντα, παρε ενα qpad/5L + skates, προσεχε το σαν τα ματια σου ή αμα εχεις πιστωτικη παρε το everglide titan / razer mantis control, προκειται για το απολυτο υφασματινο mousepad, αρκετα ανθεκτικο, ουτε πολυ γλιστερο ουτε πολυ αργο, υπαρχει και με τα χρωματα των Fnatic ( που βιασανε τους SK.swe πριν απο 2 μηνες παρεμπτιπτοντως, εβλεπα τον αγωνα στο HLTV ) Θεωρω πιο πρακτικη λυση το titan γιατι μπορει να μην συγκρινεται η ταχυτητα/ομαλοτητα κυλισης με αυτην που εχεις σε ulti-mat/steelpad 4S/icemat/corepad/exactmat αλλα σιγουρα απαιτει λιγοτερη συντηρηση, στο corepad πχ ηθελαν καθαρισμα τα skates με την οδοντογλυφιδα και αφηνα ενα σωρο αποτυπωματα που επρεπε να καθαριστουν, ασε που το μονο "αθανατο" απτα παραπανω ειναι το corepad ( γι αυτο και εχει 3 χρονια εγγυηση), το exactmat που ειναι απο αλουμινιο αρχιζει να "χανει" η speed side σε 2 μηνες και η control σε 6 ! παρομοιως το 4S ενω το ultimat μπορει καλιστα να γρατζουνιστει + τρωει τα hyperglides ( http://www.hyperglide.net/ ) σε 2-3 μηνες οπως και ολα τα παραπανω. Μονο τα icemat και corepad ειναι πραγματικα ανθεκτικα ( νταξειτο icemat δεν εχει ειδικη μπογια αλλα για να ραγισει πρεπει να τα θελει ο κ*λος σου ) αλλα θελουν οπως ειπα 24/7 φροντιδα για να αποδιδουν στο μεγιστο + teflon αλλιως δεν λενε. Ενω η μονη δικαιολογια για να χρησιμοποιησεις με τεφλον το titan ειναι να εχουνε μαμηθει τα ποδια του ποντικιου σου, εαν παιζεις τακτικα σε netcafe νομιζω ειναι η μονη λυση εκτος αν γουσταρεις να κουβαλας και το ποντικι σου μαζι ή να βαζεις skates στο ποντικι το PCιου που καθεσαι Εαν εχεις ακομα ορεξη για διαβασμα υπαρχει αυτο το πολυ ωραιο round up http://users.kymp.net/feuer/mousepads/mousepads05.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.