ssjin5 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2006 Αγοράζοντας τα περιοδικά Η/Υων και συγκρίνοντας τιμές και προϊόντα, γενικός δεδομένα... να τους πιστέψω, είναι αλήθεια; Εσείς τι πιστεύετε; μήπως υπάρχουν εταιρίες που κάνουν μια επίσκεψη στα περιoδικά βάζουν λίγο λαδάκι κάτω από το τραπέζι προσθέτοντας τη φράση προτιμήστε εμένα... ?λέμε τώρα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Το μαυρο , άσπρο δεν πιστευω να το κάνουν αλλά σε περιπτώσεις * προιόν που υπερέχει 2% ενος άλλου εκει ναι ίσως με κάποια επιχειρήματα [εσκεμένα η μη] δέιξουν το αντίθετο. Προχθές αγόρασα ενα περιοδικό ενώ ειχα καιρό να πάρω και έπεσα πάνω σε ενα setup [mini review] 939 Αthlon64 x2 οπου υποστηρίζανε πώς φοράει ddr2 <--[παραπληροφόρηση] και αυτό είναι το χειρότερο πιστέυω , και κάτι το οποίο θα πρέπει να αποφευγεται απο επαγγελματίες οπου το αντικειμενο και η εργασία τους περιστρέφεται γύρω απο την τεχνολογία-Pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 13, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από ssjin5 Αγοράζοντας τα περιοδικά Η/Υων και συγκρίνοντας τιμές και προϊόντα, γενικός δεδομένα... να τους πιστέψω, είναι αλήθεια; Εσείς τι πιστεύετε; μήπως υπάρχουν εταιρίες που κάνουν μια επίσκεψη στα περιoδικά βάζουν λίγο λαδάκι κάτω από το τραπέζι προσθέτοντας τη φράση προτιμήστε εμένα... ?λέμε τώρα:...: Ε δεν είναι και τόσο αντικειμενικοί....... Υπάρχουν διάφορα φαινόμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 13, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Γενικά αυτοί που γράφουν σε περιοδικά για υπολογιστές οι περισσότεροι δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Γενικά είναι περίσσοτερο άσχετοι παρά αντικειμενικοί. Χοντροειδέστατα εάν κάποιος βάζει καταχωρίσεις δεν μπορείς να τον θάψεις αλλά το λες με το γάντι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 13, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Πως δεν έχουν σχέση, παίζουν Doom & Unreal Tournament.Για να μην τα ισοπεδώσουμε όλα, υπάρχουν πολλοί σοβαροί και αντικειμενικοί, απλά λέω ότι δεν είναι και 100% αντικειμενικά τα περιοδικά. Για το λόγο αυτό πρέπει να συμβουλευτείς 2-3 και να κάνεις και ένα google πριν αγοράσεις κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 λαθη κανουμε ολοι , ανθρωποι ειμαστε αλλα λαθη οπως πχ ο Χ2 παιζει με DDR2 ε δε γινονται. Απορω πως τους ξεφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 13, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Κανένα περιοδικό στον κόσμο* δεν είναι αντικειμενικό. Τα περιοδικά ζουν από τις διαφημίσεις και είναι πολύ φυσικό από τη στιγμή που σαν εταιρία/διαφημιστική πληρώνω αρκετές χιλιάδες για να πιάσω μιά σελίδα, να ΑΠΑΙΤΩ το προϊόν μου να ευνοηθεί. Και η εύνοια ΔΕΝ είναι 20%...Θυμάμαι παλαιότερα που δούλευα σε μουσικό περιοδικό, μας έστελναν τα demo με τη βαθμολογία καρφιτσομένη απάνω!!! Φυσικά Δεν τη δεχόντουσαν κι σιγά σιγά οι εταιρίες σταμάτησαν να τους δίνουν. Μετά απευθύνθηκαν στους ίδιους τους καλλιτέχνες όπου και αυτοί με τη σειρά τους, αν δεν έπαιρναν καλές κριτικές, σταματούσαν να δίνουν. Φυσικό ήταν το περιοδικό σιγά σιγά να μην έχει έσοδα και να κλείσει.Απλά εθελοτυφλούμε όλοι και τελειώνει η ιστορία.Τις προάλλες στην τηλεόραση έθαβαν το γάλα Όλυμπος. Με το που τέλειωσε η εκπομπή, κάθισα να δω τους χορηγούς... Κι ανάμεσά τους ήταν η ΦΑΓΕ και η ΔΕΛΤΑ... Ο νοών, νοείτω...EDIT: *κανένα περιοδικό ή site που κάνει κριτικές και συντηρείται από τα έσοδα των διαφημίσεων (για να μη θίγουμε τους χομπύστες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v@ss Απρίλιος 13, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 09:18] Το μαυρο , άσπρο δεν πιστευω να το κάνουν αλλά σε περιπτώσεις * προιόν που υπερέχει 2% ενος άλλου εκει ναι ίσως με κάποια επιχειρήματα [εσκεμένα η μη] δέιξουν το αντίθετο. Προχθές αγόρασα ενα περιοδικό ενώ ειχα καιρό να πάρω και έπεσα πάνω σε ενα setup [mini review] 939 Αthlon64 x2 οπου υποστηρίζανε πώς φοράει ddr2 <--[παραπληροφόρηση] και αυτό είναι το χειρότερο πιστέυω , και κάτι το οποίο θα πρέπει να αποφευγεται απο επαγγελματίες οπου το αντικειμενο και η εργασία τους περιστρέφεται γύρω απο την τεχνολογία-Pc. Επειδή τυχαίνει να δουλεύω στο συγκεκριμένο περιοδικό, ναι είναι λάθος, όχι εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Συμβαίνει καμιά φορά να βγαίνουν τυπογραφικά, κρίμα διότι γίνεται σοβαρή δουλειά, με πολλές μετρήσεις και το μόνο που σου έκανε εντύπωση - και όχι άδικα- είναι αυτό το λάθος. Μην μπερδεύετε το ύφος του περιοδικού με τις γνώσεις όσων δουλεύουν σε αυτά. Διαφορετικό target group από το site αυτό, η απουσία λεπτομερειών δεν συνεπάγεται έλλειψη τεχνικών γνώσεων. Όσο για τα γνωστά τα-παίρνουν-από-τις-εταιρίες και τέτοια, αυτό είναι παραπληροφόρηση, ναι. Αν ξέρετε περιοδικό που οι εταιρίες πληρώνουν συντάκτες και τεχνικούς, να μου πείτε να στείλω το βιογραφικό μου. Στα συγκριτικά, τα πράγματα είναι αντικειμενικά κι ας έχει βάλει ο άλλος διαφήμιση στο μισό περιοδικό- τέλος. Τώρα για το σχόλιο του totally_wired (άσχετοι?) δε θα μπώ σε debate, απλά ότι τα εργαστήρια του περιοδικού είναι ανοιχτά σε όποιον έχει αμφιβολίες για τις μετρήσεις και τα αποτελέσματα. Και αυτό τα λέει όλα πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 13, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Δεν αναφερα πουθενα ποιο περιοδικό ητανε. . Τεσπα δεν το ειπα κακοπροαιρετα απλα μου εκανε εντύπωση ., διαβαζω απο το 1992 περιπου User-Pixel εποχής και εχω δει και πολύ χειρότερα Απλα κατι που εγώ θα το διαβάσω και θα το προσπεράσω αλλος θα το παρεις εως δεδομένο και αντε να του ''βγάλεις'' απο το μυαλο οτι οι 939 δεν εχουν ddr2 ακομη.. -- Και τι μου λες τώρα εσυ εγω το διαβασα σε περιοδικό / . [τυχαιο το παράδειγμα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
v@ss Απρίλιος 13, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:01] Δεν αναφερα πουθενα ποιο περιοδικό ητανε. . Τεσπα δεν το ειπα κακοπροαιρετα απλα μου εκανε εντύπωση ., διαβαζω απο το 1992 περιπου User-Pixel εποχής και εχω δει και πολύ χειρότερα Απλα κατι που εγώ θα το διαβάσω και θα το προσπεράσω αλλος θα το παρεις εως δεδομένο και αντε να του ''βγάλεις'' απο το μυαλο οτι οι 939 δεν εχουν ddr2 ακομη.. -- Και τι μου λες τώρα εσυ εγω το διαβασα σε περιοδικό / . [τυχαιο το παράδειγμα] Έχεις δίκιο, αλλά απόδειξη ότι το είδαμε κι εμείς, μόνο που ήταν αργά. Και για τον χρήστη που λες, πάλι δίκιο έχεις, και σου λέω, είναι κρίμα. Αλλά δυστυχώς φίλε μου καμιά φορά συμβαίνουν και τυπογραφικά, είναι αναπόφευκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 13, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 εγινε που εγινε , αν μπορειτε στο επομενο βαλτε μια σημειωση οτι στο ταδε φυλλο εγινε το ταδε λαθος , ξες οπως στους 4Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 13, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Ας μας πει ο φίλος σε ποιο περιοδικό είναι για να έρθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
v@ss Απρίλιος 13, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Οκ, μαζευτείτε όσοι έχετε αμφιβολίες, μαζέψτε και τις απορίες, να ενημερώσω και τη διεύθυνση ότι Χ αριθμός θέλει να επεισκευτεί τα εργαστήρια και ελάτε στο PC Magazine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 13, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Τουλάχιστον από ότι βλέπω θα έχουμε "αντιπροσώπους" από όλα τα Ελληνικά περιοδικά στο φορουμ...nice.’ντε και απο την άλλη βδομάδα θα μαθαίνω και γω τα άδυτα του CHIP....καλά πάμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από v@ss [Σήμερα, στις 13:19] Οκ, μαζευτείτε όσοι έχετε αμφιβολίες, μαζέψτε και τις απορίες, να ενημερώσω και τη διεύθυνση ότι Χ αριθμός θέλει να επεισκευτεί τα εργαστήρια και ελάτε στο PC Magazine. Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 13, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Τουλάχιστον από ότι βλέπω θα έχουμε "αντιπροσώπους" από όλα τα Ελληνικά περιοδικά στο φορουμ...nice.’ντε και απο την άλλη βδομάδα θα μαθαίνω και γω τα άδυτα του CHIP....καλά πάμε... Τον αλέξανδρο ξέχασε τον... θα τον φάμε έτσι που είναι ζουμερός Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 13, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Ζουμερός και αφράτος....Και συ λουγκρόνι εκει μέσα είσαι?! Κοίτα τι μαθαίνει κανεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 13, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Προσωπικά ο βασικότερος λόγος που δεν αγοράζω περιοδικά είναι γιατί σε ένα περιοδικό δεν μπορεί να γράφει κανείς ανεπίσημες πληροφορίες. Και δυστυχώς στις ανεπίσημες είναι πάντα το περισσότερο ζουμί σε αντίθεση με τις επίσημες που όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 13, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 παντος παιδια αυτο που παρατηρω καθε μηνα μια και αγοραζω 5-6 περιοδικα ολοι εχουν τα ιδια θεματα στις παρουσιασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 17, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Linux Format all the way, το παιρνω μονο και μονο για να στηρίξω το linuxάκι αλλα κα ιτην προσπάθεια τον συντακτών του σε αυτή την παρακμιακή Ελλάδα. Εχουν κυρίως τυπογραφικά λάθη μέσα αλλα δεν με απασχολεί. Παλαιότερα έπαιρνα το pc Magazine κανα 2χρονο αλλα μετά γνώρισα το Thelab, το anadtech και φυσικα τα άδυτα του google. Νομίζω πώς ισχύει αυτό που λέει wizard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.