Jump to content

O (Π)ΟΤΕ και τα PORTS του

ssjin5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν από ένα μήνα έκανα την αίτηση για DSL για την FORTHNET και περίμενα και περίμενα... μέχρι που μπούχτισα και είπα να πάρω τηλ. και η απάντηση ήταν οτι PORTS σε 2 μήνες από σήμερα :mad: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:mad: με άλλα λόγια βρίστε τον όσο θέλετε

Υ.Γ (Π)οτε ΚΑΒΑΛΑΣ :(

Πρέπει να είναι γενικό το κακό και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας δεν έχουν να δώσουν

Κι εμένα μου το ενεργοποιήσανε μετά από 1.5 μήνα μετά που έκανα την αίτηση. Ηράκλειο Κρήτης, που είναι και μεγάλη πόλη!

θεσσαλονικη:

τα κεντρικα ειπανε απο 3 μερες εως 3 μηνες,

το service ειπε καθε μερα βαζουμε πορτες,

--> σε 12 εργασιμες ειχα και εγω μια πορτα :D

Μετά από 3 μηνες φασαρίες , τσακωμούς , κλπ κλπ με παίρνουν τηλέφωνο:

- Κύριε αν θέλετε μπορεί να έρθει τεχνικός, αλλά βλέπω ότι έχουμε έρθει 4 φορές.

- Ε να ξανάρθετε μέχρι να φτιαχτεί, δεν μπορεί να κατεβάζει με 23Κβ

- Ναι ξέρετε, εχμ, έχει δοθεί το κέντρο της περιοχής σας για αναβάθμιση. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε στο κατάστημα της περιοχής σας και να ζητήσετε επιστροφή των παγίων.

Αυτα......

Αρχές του χρόνου έκανα σύνδεση και σε 3 μερούλες είχα internet και όχι απλά ήταν γρήγορη, Κυριακή πρωί με ειδοποίησαν από τον οτέ ότι η γραμμή είναι οκ

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 10:38]

Και πληρωνουμε τα κερατα μας και το δικτυο ειναι για τον π!@@#ο :TD:

Αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα...

Eμενα η κοπελα μου πηρε το Ondsl kit και μετα απο 1+ μηνα που επαιρνε τηλεφωνα της ειπαν οτι δεν υπαρχουν πορτες!Ολα αυτα Αγ. Αναργυρους..:confused:

Nα και κάτι ωραίο... θέλω να αλλάξω την σύνδεση.. να σταματήσει το κύκλωμα μεσω ΟΤΕ και να γίνει μέσω hol.. η τρομακτική απάντηση... Επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θύρες στην περιοχή σας σε περίπτωση που διακόψετε μπαίνεται σε σειρά .... lol να δούμε τι άλλο θα κάνει ο ΠΟΤΕ για να κραταει τους πελάτες από τα .... μαλλιά.... Φυσικά η μετατροπή, μεταφορα δεν υπάρχει στο λεξιλογιο του πΟΤΕ

Kαι εγώ έκανα αίτηση vivodi ΑΡΥΣ αρχες φεβρουαρίου ,πριν 2 βδομάδες μου ήρθαν οι κωδικοί αλλά dsl γιοκ.Απο τον οτε μου είπαν ότι δίνουν πόρτες το 1ο 15ήμερο του κάθε μήνα...

παιδια ξεχαστε το ... παιζω ονλινε παιχνιδια και πολλεσ φορεσ πιανω κουβεντα για συνδεσεις....

τωρα κλαφτε:cry: :cry: :cry: :cry:

100mbps/s στην Σουιδια μονο με 34,50 το μηνα χωρις καμια επιβαρυνση και δωρεαν χρονο ομιλιας 3 ωρες....ΟΤΕ σου λενε μετα και ευροπαικα κουραφεξαλα!!!

ο μικροτεροσ στην ευρωπη (εκτοσ απο εμασ εχει 4Mbps/s με 38!!

απλα....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΟΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!:rip:

:confused: πηρα τηλεφωνο χθες στο 134 για πληροφοριες γιατι δεν εχει γινει η γραμμη μου ακομη adsl απο αιτηση μου στις 27/2/2006,με το πακετο τις forthnet adsl in-a-box για isdn γραμμη.Η απαντηση του υπαλληλου ηταν ο,τι πολιτικη του ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ,πριν απο την απαντηση του μου ειπε οτι ευθυνετε η εταιρια,δηλ η FORTHNET ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ μετατροπης!!!!!:jump:

Αυτα τα ολιγα παιδες υπομονη.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.