HellhammeR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Έχω ένα πρόβλημα με τα εικονίδια στα mp3.. ¨Ετσι ξαφνικά αφαιρέθηκε το κλασσικό εικονίδιο του Winamp απο όλα τα αρχεία μουσικής και video που έχω. Το ξαναέκανα install το winamp αλλά δεν μου τα εμφανίζει με το εικονίδιο του, συνεχίζει να μου τα εμφανίζει σαν εικονίδιο εφαρμογής. Προσπάθησα και με το media player( με άνοιγμα με) αλλά και πάλυ επίμένουν να μην εμφανίζεται το εικονίδιο του media player στα μουσικά αρχεία. Τι φταίει? Να σημειώσω πως όταν ανοίγω τα αρχεία παίζουν κανονικά, αλλά είναι εκνευριστικό να τα βλέπω με εικονίδιο εφαρμογής.. :TD:
takismanou7 Απρίλιος 13, 2006 #2 Απρίλιος 13, 2006 Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο...μετά ιδιότητες.....προσαρμογή...αλλαγή εικονιδίου..αναζήτηση..πήγαινε στο φάκελο του winamp στα programme files και αν βρείς το εικονίδιο του winamp το τσεκάρεις και το βάζεις για εικονίδιο..Μπορεί να μην είναι το κανονικό εικονίδιο για τα mp3,αλλά από το να στα βγάζει με εικονίδιο εφαρμογής,είναι καλύτερα αυτό!!!
HellhammeR Απρίλιος 14, 2006 Author #3 Απρίλιος 14, 2006 Δεν μου το εμφανίζει δυστυχός την επιλογή για αλλαγή εικονιδίου, το έψαξα αυτο.. Τεσπα το πρόβλημα διορθώθηκε... μόνο του...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.