MasterDAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Με αφορμή το πακέτο της vivodi και του γεγονότος ότι δεν έχω πλέον πρόσβαση στο δίκτυο του πολυτεχνείου, είπα να μπω στον κόσμο του dsl. Αρχικά υπέθεσα ότι τα πράγματα είναι ιδανικά. Έχω πρόσβαση σε δίκτυο της vivodi, οπότε μπορώ να αποκοπώ εντελώς από τον ΟΤΕ. Η αρχική μου σκέψη έλεγε ότι περί τα 10 το μήνα η σταθερή γραμμή από το κέντρο της vivodi + dsl από το cube της vivodi για 5 μήνες 100 και όλα καλά (η 512 γραμμή μαζί με τη σταθερή τηλεφωνία θα μου κόστιζε περί τα 30 τους πρώτους 5 μήνες και μετά γύρω στα 45 το μήνα). Όταν πήγα όμως σε κατάστημα της vivodi για πληροφορίες τα πράγματα έμπλεξαν αρκετά. Το πρώτο κατάστημα που πήγα μου είπε ότι δεν γίνετε, χωρίς να μπορεί να μου εξηγήσει γιατί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (μέσω του μαγαζιού) με τη vivodi μας είπαν ότι δεν ξέρουν αν αυτό γίνεται γιατί δεν το έχουν ξανακάνει Μια και δεν έβγαζα άκρη είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα πλαίσιο. Ο πωλητής δεν είχε ιδέα αν γίνεται και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη vivodi του είπαν ότι δεν είναι συμβατός ο εξοπλισμός και μείναμε και οι δύο κόκαλο καθώς ποτέ δεν καταλάβαμε που είναι το πρόβλημα της ασυμβατότητας. Σε μία τελευταία προσπάθεια πήρα εγώ τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της vivodi όπου μου είπαν πως δεν γίνεται για το πακέτο 512 και ότι πρέπει να πάρω το 1024. Οι περιγραφές μου μπορεί να μην είναι σαφείς, αλλά ούτε και οι απαντήσεις που πήρα ήταν. Καθώς δε μπορώ να βγάλω άκρη, λέω να πάρω τώρα το cube κρατώντας τον ΟΤΕ και να περάσω σε σταθερή τηλεφωνία της vivodi σε μερικούς μήνες. Το κακό είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι το δεύτερο μπορεί να γίνει. Αν μπορεί κάποιος θα τον παρακαλούσα να προσπαθήσει να μου ξεκαθαρίσει το τοπίο Ευχαριστώ
manosone1416003187 Απρίλιος 12, 2006 #2 Απρίλιος 12, 2006 Προσπαθεια 1ή Ειμαι με full llu 384(δηλαδη γραμμη τηλεφωνου vivodi αλλα και γραμμη Internet vivodi) Αυτο το οτι δεν ειναι συμβατος ο εξοπλισμος δεν μπορω να το καταλαβω.Δεν ειναι συμβατος με τι?ΜΕ τη γραμμη τηλεφωνου?:...: Αυτα που εχω να σου πω ειναι οτι¨ειναι πολυ πιο φτηνη και στα 2 απο οτι ο οτε που εχεις,διοτι δινει 600λεπτα δωρεαν ομιλια το μηνα(σε σταθερα)δηλαδη 10ωρες δωρεαν.Επισης σου δινει 2 γραμμες τηλεφωνου με ενα παγιο το οποιο ειναι 8ευρω και η 384 ειναι 28ευρω.(χωρις φπα και τα 2).Τωρα αν σου ειπαν αυτα που λες,παρε και πες τους και αν σου πουνε οτι απο 1024 κτλ κτλ,πες ενας φιλος μου εχει 384 full llu.
MasterDAL Απρίλιος 12, 2006 Author #3 Απρίλιος 12, 2006 Τις τιμές τις ξέρω και είναι πράγματι εξαιρετικές ειδικά δεδομένου ότι ο δωρεάν χρόνος ισχύει τόσο σε αστικές όσο και υπεραστικές κλήσεις. Το πρόβλημα είναι ο συνδυασμός των παραπάνω με το cube. Εκεί κολλάει η υπόθεση..
MasterDAL Απρίλιος 13, 2006 Author #5 Απρίλιος 13, 2006 Μα γιατί δεν πληρώνω κανένα τέλος ενεργοποίησης κλπ αρχικά έξοδα, καθιστερώ για μερικούς μήνες την αγορά ενος αξιοπρεπούς router και οι πέντε πρώτοι μήνες μου στηχίζουν 100 (για 512 γραμμή). Στη συνέχεια, αν δεν κάνεις έτηση για αποσύνδεση, συνεχίζει αυτόματα με τα ισχύοντα τιμολόγια...
manosone1416003187 Απρίλιος 13, 2006 #6 Απρίλιος 13, 2006 Α οκ.Δεν το ειχα ψαξει..!ΠΑρε τη vivodi τηλεφωνονα συνενοηθεις..
MasterDAL Απρίλιος 16, 2006 Author #7 Απρίλιος 16, 2006 Η απάντηση βρέθηκε. Αν υπάρχει και άλλος που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, παραθέτω τη λύση που μου έδωσαν Το "πρόβλημα" είναι ότι το Cube είναι μόνο για Shared LLU ή ΟΤΕ ΑΡΥΣ. ΟΧΙ για Full LLU. Δηλαδή αν θέλεις να αποκοπείς από τον ΟΤΕ δεν σου κάνει το cube.Επίσης το Microcom δεν είναι συμβατό με το DSL phone της Vivodi, μόνο τα Alcatel Speedtouch είναι.Αρα αν θέλεις σώνει και καλά Cube, θα το βάλεις σε Shared LLU, και θα συνεχίσεις να πληρώνεις το πάγιο ΟΤΕ.Διαφορετικά δεν παίρνεις το Cube, κάνεις αίτηση για Full LLU, αγοράζεις Speedtouch και βάζεις DSL phone. Έτσι κόβεις τον ΟΤΕ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.