Jump to content

9600xt(rma)=>9800pro

lord

Recommended Posts

Το πλαισιο παντως κανει το ιδιο .Αρνουνται να σου κοψουν πιστωτικο ολο το

ποσο και σου δινουν κατι στα λεφτα που αξιζει για αυτους τωρα το συγκεκριμενο

προιν .Κανονικη σφαγη!!! Παιρνεις π.χ μια καρτα γραφικων με 3 ετη εγγυηση 400 εuro

χαλαει στα 2 ετη και μετα λενε παρε μια που κανει 100 εuro .

Στα Μultirama με μια 9600 pro δεν ειχα κανενα προβλημα ολα ΟΚ μετα απο μια

βδομαδα πιστωτικο για ολο το ποσο 120 euro περιπου .Αν κολλανε σε μεγαλυτερο ποσο

δεν το ξερω.

Παντως το καλυτερο ειναι να μην τα χωνουμε γιατι ολοι τους πριν την ΠΩΛΗΣΗ ειναι

μια χαρα μετα ομως....................................τρεχα κοροιδο.

Καλο ειναι οσοι εχουν προβληματα να τα αναφερουν για να εχουμε το νου μας

Φίλε μου ζήτα γραπτώς αυτό που σου είπανε προφορικά. Στο ίδιο τηλέφωνο ζήτα τηλέφωνο και email επικοινωνίας με το νομικό τμήμα του καταστήματος.

ΜΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΕ

Και η συνέχεια ..

Συμφωνώ και γω να πάρω την 9800pro και να πληρώσω τα 43 ευρώ αλλά να μου την φέρουν πριν το Πάσχα. Κάρτα γραφικών εγώ όμως δεν είδα .Φεύγω για το Πάσχα και τους παίρνω τηλέφωνο από το σπίτι μου (25/04) ημέρα Τρίτη και μου λένε ξέρετε είχατε κάνει ένα ποστ σε μια σελίδα και υπάρχει πρόβλημα . Εκεί εγώ αγανακτισμένος άρχισα να φωνάζω από το τηλέφωνο και να τους βρίζω (τι βρισιά είχε πέσει εκείνη τη μέρα δεν λέγετε) και απαίτησα να κάνουν ποιο καλές δουλείες

(καλά πανελλήνιο κατάστημα και να κάνουν 2 μήνες και να με έχουν χωρίς PC για 2 μήνες ) ένα εκατομμύριο κάρτες γραφικών έχουν δεν μπορούν να μου δώσουν άλλη κάρτα έστω και διαφορετική. Λοιπών τους ξαναπαίρνω και γω τηλέφωνο στις 27/04 ημέρα πέμπτη και μου λένε ξέρετε έχει έρθει η κάρτα γραφικών σας. Στης 29/04 επέστρεψα στην Ξάνθη και πριν καλά καλά μπω στο σπίτι μου πάω στο τοπικό μαγαζί του e-shop και παίρνω την 9800pro. Λοιπών μόλις την βάζω αυτή την κάρτα πάνω και τρέχω ένα 3d mark παρατήρησα artifacts την δοκιμάζω σε ati tools και ati tray tools γεμάτη από artifacts την δοκιμάζω σε άλλο pc πάλι τα ίδια βάζω 500watt psu και πάλη τίποτα. Καλά αυτή εκεί κάτω σκόπιμα μου δώσανε χαλασμένη κάρτα ήθελα να ξέρα??? Παρακάτω βάζω μερικές φωτογραφίες αυτής της κάρτας . Εγώ παιδιά είμαι πολύ αγανακτισμένος με αυτή την ιστορία δεν τους μπορώ άλλο αυτούς εκεί κάτω πέστε μου και σεις την γνώμη σας θα ήθελα πολύ να την ακούσω

post-3848-1416072567,0875_thumb.jpg

Πωωω ή είσαι τρομερά άτυχος ή έπεσες σε ανώμαλο υπάλληλο και σου έστειλε επίτηδες χαλασμένη κάρτα

Αν όπως λες την δοκίμασες και σε άλλο pc και σου βγάζει artifacts τότε κάνε τη καρδιά σου πέτρα και ξανάστειλε την επιτόπου αναφέροντας πότε ακριβώς βγάζει artifacts μη τη βάλουν σε ένα pc δουν ότι απεικονίζει σωστά το desktop και σου πουν ε η κάρτα είναι οκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.