hayabusa Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Ερωτηση ενος διαγωνισμου: Τι ηταν το "Ροδοκανάκι"και γιατι ονομαστηκε ετσι;Οποιος ξερει να με βοηθησει πραγματικα θα του ειμαι ευγνωμων. Εχω φαει τον κοσμο αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω μεχρι τωρα. Οποιος εχει και την παραμικρη υπονοια ας γραψει. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Απρίλιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Μήπως η ερώτηση ήταν : Τι ήταν ο Ροδοκανάκης; Κοίταξα από περιέργεια στον γουγλη αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Απρίλιος 12, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά βρήκα το ροδοκάνι, ουσ: δοχείο με πολλές μικρές τρύπες στο βούλωμα, που μέσα του έβαζαν ροδόσταμα και έπειτα ράντιζανετυμ: ρόδο + κάνι (=ραντιστήρι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Εεχμ.. το Ροδοκανάκι είναι περιοχή....Ψάξτε το λίγο καλύτερα και θα μάθετε και την ιστορία του...Ένα tip: Google, Rodokanaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 13, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Μηπως παρεμπιπτώντως ξερετε και ποιος ηταν ο ΓΙωργης Ζησιμόπουλος. Ειναι ερωτηση από τον ιδιο διαγωνισμο.Οτι αλλο μπορει να ξερετε για καθενα απο τα δυο βαλτε το χωρις δευτερη σκεψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 13, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Whitesnake Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά βρήκα το ροδοκάνι, ουσ: δοχείο με πολλές μικρές τρύπες στο βούλωμα, που μέσα του έβαζαν ροδόσταμα και έπειτα ράντιζανετυμ: ρόδο + κάνι (=ραντιστήρι) κατι τετοιο υποψιαζομουν και εγω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.