Jump to content

Νεο pc για games

steven_04

Recommended Posts

Το συναρμολογησαμε το pc και ολα ειναι super!!! Μια ερωτηση: Τον δισκο της ιντελ να τον βαλω με AHCI ή δεν θα δω διαφορα? Καμια αλλη παρατηρηση? κατι που θα πρεπει να προσεξω????

Υ.Γ: Ολα στο auto τα αφησα :D

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Μονος του ειναι ο δισκος (Ο 80αρης SSD της ιντελ που λεγαμε). Το BIOS εχει επιλογη "Ide","AHCI" & "RAID" και τωρα τον εχω ide.

A και κατι αλλο,το cpu-z βλεπει DRAM Frequency 669 MHz. Ειναι σωστα ρυθμισμενες οι μνημες? Ειναι ΟCZ 1333mhz.

Μονος του ειναι ο δισκος (Ο 80αρης SSD της ιντελ που λεγαμε). Το BIOS εχει επιλογη "Ide","AHCI" & "RAID" και τωρα τον εχω ide.

A και κατι αλλο,το cpu-z βλεπει DRAM Frequency 669 MHz. Ειναι σωστα ρυθμισμενες οι μνημες? Ειναι ΟCZ 1333mhz.

Ναι οκ βαλλε RAID ή AHCI.:)

669*2=1338mhz

Θα το ενεργοποιησω το AHCI αλλα μου φαινεται θα μου τσακισει τα windows (προλαβα και τα εβαλα ηδη).

Τα 1338 τα πετυχα, τα timings που ειναι 9αρια πως τα χαμηλωνουμε? Αν βαλω CAS# 7 και τ'αλλα auto και ανεβασω ρευμα στο 1,65 θα ειμαστε ΟΚ?

Λενε οτι δουλευουν με 1,65V. Eγω ανεβασα το QPI/DRAM Voltage στο 1,30. Τις Ρυθμισα στα BIOS στα 1333 mhz και εβαλα τα πρωτα timings 7-7-7-20 και τα υπολοιπα στο auto. Βεβαια ανεβηκα και ο επεξεργαστη παραλληλα στα 2,8GHz απο 2,66. Ολα δουλευουν ρολοι ομως ;)

To QPI/DRAM Voltage δεν είναι το ρεύμα των μνημών

Το DRAM BUS voltage είναι.. και βάλτο 1.64 όπως φαίνεται στις φωτο (bios) που σου έδωσα...γιατί στο auto δίνει 1.66

Thank's xrist. Και τα υπολοιπα παιδια τα ευχαριστω για τις απαντησεις.

Θα δω καμια διαφορα? Το pc παντως ειναι σταθεροτατο ετσι οπως ειναι τωρα;)

Sorry Που αργησα ν'απαντησω. Τελικα εκανα τις ρυθμισεις του xrist για να ειμαι σιγουρος οτι το pc ειναι rock stable. Εχω μεινει μ@..@ς μπορω να πω με τις επιδοσεις του συστηματος. Παιζαμε Crysis warhead, Gothic III και κανα δυο ακομη βαρια παιχνιδια σε αναλυση 1920χ1080 με ολα τα γραφικα και τα φιλτρα στο full και το συστημα δεν κολλουσε και τα εδειχνε ολα γρηγορα και ποιοτικα. Υπεροχο να παιζεις σε αυτο το συστημα.

Μπραβο στην ΑΤΙ και στις καρτες που φτιαχνει :D

Ευχαριστω ολους για καθε βοηθεια που μου δωσατε. Τωρα επεστρεψα θεσσαλονικη και στον ταπεινο μου Athlon

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.