Hydrus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2006 Ιδεες για το παραπανω?Eννοω cluster/stripe size Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Έχει πολυσυζητηθεί αυτό το θέμα.Κάνε μια αναζήτηση.stripe από προσωπική εμπειρία αλλά όχι σε raptor 64 kb είναι καλά.Cluster έχω 8kb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Απρίλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 2 raptor 36GB τους έχω σε 64k πάντως.Είναι από ότι έχω ακούσει πάντως η πιο καλή λύση για γενική χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Πάντως έχει ειπωθεί πως οι Raptors τα πάνε καλύτερα σε ταχύτητα μόνοι τους παρά σε RAID... Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το thread που είχε ειπωθεί αυτό παρέα με ένα συγκρητικό πινακάκι. Νομίζω οτι τους έδινε πολύ μικρό χρόνο εγγραφής αλλά αντίστοιχα πολύ υψηλό χρόνο ανάγνωσης. Δεν θυμάμαι... Αν το έχει κάποιος πρόχειρο ας το ξαναδώσει. Δεν είμαι σίγουρος πάντως, μπορεί να κάνω και λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Μακη νομιζω πως εδω κανεις λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Απρίλιος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 To HD Tach εδωσε πάνω από 200ΜΒ/sec Burst Speed στους 2 raptors μου ενώ στον καθένα χωριστά έδινε κάτι λιγότερο από το μισό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως κάπου εδώ μέσα είχα δει ένα πινακάκι που έδειχνε αυτό που λέω. Τώρα για Raptors το έλεγε, για κάποιο RAID γενικώς έλεγε, δεν θυμάμαι...Απο 'κει και πέρα πάντως μπορεί να κάνω και λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Απρίλιος 15, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2006 Πολλοι λενε οτι γενικα το raid 0 δεν δινει αυτα που περιμενει κανεις....Ας δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Απρίλιος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 Οτι δίνει δίνει...Θα δεις διαφορά σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2006 θα προτιμουσα ενα raid0 anyday. σαφως καλυτερα απο ενα δισκο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.