Jump to content

STRIKER2 LGA775 ΣΤΡΑΒΟ PIN

dark

Recommended Posts

50 ευρώ -250 ευρώ η μπορεί και δώρο

Πάμε καλά??

Παίρνει καινούργια αν είναι.

Το θεμα ειναι οτι και με τον τεχνικο δεν εχεις σιγουρο αποτελεσμα.

Μια στραβη να γινει..

50-250 σε ιδιοτη τεχνικο ή στην asus? πως μπορω να το κανω δωρεαν:liebe001:? βασικα προσπαθησα μονος και καταφερα να το κανω να μην σβηνει αμεσως οπως πριν, αλλα το cpu δεν ξεκιναει... υπαρχει περιπτωση να καει ενω το τεσταρω αν δουλευει?

50-250 σε ιδιοτη τεχνικο ή στην asus?

Eκτος του οτι δεν μπορεις Τεχνικο ASUS...δεν εχει καμια διαφορα ο ενας με τον αλλο..;)

πως μπορω να το κανω δωρεαν?

Mε ενα μικρο τσιμπιδακι..και προσοχη.

βασικα προσπαθησα μονος και καταφερα να το κανω να μην σβηνει αμεσως οπως πριν, αλλα το cpu δεν ξεκιναει... υπαρχει περιπτωση να καει ενω το τεσταρω αν δουλευει?

Εχω διαβασει σε αλλο φορουμ οτι παραεσφιξες την ψυκτρα σου..

Μηπως παραστραβωσες την μητρικη?

στελε το στην ASUS για να σε σίγουρος και βρίσκεις καπιον με εγγύηση και το στέλνεις δωρεάν στην ASUS ή αλλιώς το πληρωνης δεν μποκηται να σου πούνε παραπάνω από 150 $ το λιγότερο

Η Striker 2 Extreme (άμα είναι αυτη) είναι σχετικά καινούργιο motherboard.

Σίγουρα θα έχεις εγγύηση. Δεν μπορείς να την δώσεις πίσω στο μαγαζί που την αγόρασες;

την πηρα απο το μαγαζι της αδερφης μου. αυτη τα περνει απο oktabit. η μητρικη ειναι σαν να μην εχει πουληθει ακομη, δεν εχει κοψει αποδειξη η αδερφη μου γιατι ετσι θα εμπενε ποσοστο και επιπλεον φπα καταλαβενεται.... λετε αν τους δοσει βεβεωσει οτι ηταν χαλασμενει να το πιστεψουν:smile044:

λετε αν τους δωσει βεβαιωση οτι ηταν χαλασμενη να το πιστεψουν:smile044:

Βεβαιωση??WTF?

Η μητρικη εχει προστατευτικο καπακι απο το εργοστασιο στο socket.

Για να στραβωσουν πινς πρεπει να μπει χερι.Με βουντου δεν γινεται.

λιπών αν στραβωθεί το πιν όταν έχει εγγύηση αν το κάνεις ότι θέλεις και να το πατάς θα απότισης να στο αλλάξουν"ο επιμαινων νίκα "

θα σου στειλω μια μητρικη με καμενο trace..και αν στην αλλάξουν φτύσε με.

εχεις 2 επιλογες...

ή δοκιμαζεις να τα ισιωσεις εσυ με ενα τσιμπιδακι, ή αν δεν το κατεχεις δοκιμασε να στην αλλαξουν. Δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις.

θα σου στειλω μια μητρικη με καμενο trace..και αν στην αλλάξουν φτύσε με.

άμα μου την στήλης και στην δώσω στον καταλαλιών άνθρωπο που είναι αντιπρόσωπος αναγκαστικά θα στην αλλαξη και τις ASUS εχο άνθρωπο γνωστό να του την δώσω και να την πάρει μέσα και θα την αλλάξουν και θα σε φτύνω αλλα πες μου τη μάρκα και θα σε κανονίσω αν ο δικός μου είναι αντιπρόσωπος ένταξή ? This is Sparta

άμα μου την στήλης και στην δώσω στον καταλαλιών άνθρωπο που είναι αντιπρόσωπος αναγκαστικά θα στην αλλαξη και τις ASUS εχο άνθρωπο γνωστό να του την δώσω και να την πάρει μέσα και θα την αλλάξουν και θα σε φτύνω αλλα πες μου τη μάρκα και θα σε κανονίσω αν ο δικός μου είναι αντιπρόσωπος ένταξή ? This is Sparta

Εσυ τα λες αυτα που εχεις κονε.:D

Σε καποια φαση εστειλα φωτο οπως μου ζητηθηκε απο την ASUS Ηellas..απο την περιοχη του προβληματικου trace..και μου ειπαν οτι ειναι εκτος εγγυησης.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.