Jump to content

Amd 4400+ push up

spyraal

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα ΑΜD 4400+ με ψύχτρα Gigabyte Rocket 3D Pro, DFI Lanparty Sli -DR μητρική, μνήμη ΟCZ PC3200 2x1 GB Kit Platinum Edition, nVidia POV GeForce 7800GTX 256 ram.

Επειδή δουλεύω με 3D animation και τρώω πολύ χρόνο για render θέλω να ανεβάσω λίγο το επεξεργαστή αλλά να είναι σταθερός πάνω απ' όλα. Έχει κανείς να προτείνει κάποιες σταθερές ρυθμίσεις για το ανεβάσω στα 2,4 ή 2,6 Ghz?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλος ηρθες στο Λαμπη:D

Καποιες σταθερες ρυθμισεις δεν μπορει να σου δωσει κανεις.Θα πρεπει να πειραματιστεις μονος σου.Βαλε διαιρετη στις μνημες απο το bios για να παραμηνουν στην default ταχυτητα και αρχισε να ανεβαζεις τον επεξεργαστη 50 MHz την φορα απο το htt.Καθε φορα τρεχε ενα διπλο super pi 1M(απο ξεχωριστο φακελο το καθενα)για να βρεις στο περιπου που φτανουν σταθερα και οι 2 πυρινες με default ρευμα.Μολις βρεις σε ποια συχνοτητα βγαζει λαθως ο ενας απο τους 2 πυρινες,κατεβα καμια 70~80Mhz και δοκιμασε το συστημα σου με τα διαφορα test σταθεροτητας.Για αρχη τρεξε ενα διπλο super pi 32M και μετα S&M και SP2004.Επισεις,κατα την γνωμη μου και ενα 3DMark 03.Απο κει και περα αν θες ανεβαζεις την ταση του επεξεργαστη με μικρα βηματα και ελεγχεις την σταθεροτητα του απο την αρχη με τον ιδιο τροπο.Αν ανεβασεις την ταση,καλο θα ειναι να ελεγχεις με το smartgurdian την μεγιστη θερμοκρασια κατα την διαρκεια των test.Θεωρησε τους 50 βαθμους,το μεγιστο επιτρεπτο οριο,για να εχεις το κεφαλι σου ησηχο.Οταν καταλιξεις στην ταχυτητα του επεξεργαστη,εδω ειμασται να σε βοηθησουμε να ανεβασεις και τις μνημες(αν ανεβαινουν) :T:

Θα αρχίσω να ανεβάζω το ΗΤΤ σιγά σιγά λοιπόν! Γενικά όμως ποιές θεωρούνται "υψηλές" τασεις ρεύματος για τον Althon X2? Μέχρι ποιές τάσεις θεωρείται ότι είναι ασφαλές να δοκιμάζει κανείς?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου φίλε μου!

Υ.Γ ωραίο το Triumph! έχω και εγώ ένα sprint st :-)

Εγω θα ελεγα να μην ανεβεις πανω απο τα 1.5v για καθε μερα με αερα.Το σημαντικοτερο ειναι να παραμεινει η θερμοκρασια χαμηλα,μιας και ερχεται και καλοκαιρι.

Πολυ καλη μοτοσυκλετα το ST.Αν εμενες Αθηνα θα σου εκανα service.Ειμαι μηχανικος στην αντιπροσωπια;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.