Vadergr Απρίλιος 12, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ αυτό το έκανα με το DVDShrink... Αλλά με το Fab δε μπόρεσα να κάνω το Madagascar που βέβαια δεν καίγομαι, γιατί το πήρα για δώρο κι όχι μια εμένα οπότε δεν καίγομαι εγώ για το backup, αλλά άλλος Ειδικα με το dvdshrink δεν υπαρχει περιπτωση.Αλλη ταινια θα λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 13, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr Ειδικα με το dvdshrink δεν υπαρχει περιπτωση.Αλλη ταινια θα λες. Με το DVDShrink και σίγουρα αυτή την ταινία γιατί την είδαμε και στο καπάκι. Πειράζει που ξέχασα να πω ότι έτρεχε στο bg το AnyDVD 5.9.1.1 ? :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 13, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Η λυση ειναι ....εγκατασταση anyDVD ( το τελευταιο ) και ρυθμιση του ωστε να μπορεις να ripαρεις απο το βασικο μενου της ταινιας και μετα.... και ripαρισμα με DVDdecrypt .....ισως ο καλυτερος συνδιασμος software που υπαρχει για άπαντα "κλειδωματα" ....Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει "κολλημα" σε καμια ταινια.... Σε περιπτωση που χρειαστει να "συμπιεστει" και το "αποτελεσμα" απο τον συνδιασμο των παραπανω software........χρησιμοποιειτε το DVD2One ( αρκετα καλο και "μικρο" ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 13, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από stratos1978 Η λυση ειναι ....εγκατασταση anyDVD ( το τελευταιο ) και ρυθμιση του ωστε να μπορεις να ripαρεις απο το βασικο μενου της ταινιας και μετα.... και ripαρισμα με DVDdecrypt .....ισως ο καλυτερος συνδιασμος software που υπαρχει για άπαντα "κλειδωματα" ....Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει "κολλημα" σε καμια ταινια.... Σε περιπτωση που χρειαστει να "συμπιεστει" και το "αποτελεσμα" απο τον συνδιασμο των παραπανω software........χρησιμοποιειτε το DVD2One ( αρκετα καλο και "μικρο" ). Συμφωνω με τα παραπανω.Με τη τελευταια εκδοση του Anydvd+Dvdshrink δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα (Madagaskar-Exorcism of Emily Rose-Stealth) Ειδικα με ταινιες της Sony που εχουν τρελλα κλειδωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Απρίλιος 13, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 βαλε το dvd shrink και εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 13, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 εμένα γιατί στο DVD SHRINK όταν πατάω open disk μου βγάζει ''no disk'' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Απρίλιος 13, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Χθες, στις 15:05] δοκιμαστε να ριπαρετε το exorcism of emily rose και πειτε μου μετα... Εγώ έχω μια παλιά έκδοση(από τις απαγορευμένες πλέον) του clone dvd(την 2 συγκεκριμένα) και έχω αντιγράψει τόσο τη συγκεκριμένη ταινία όσο και άλλες περίεργες όπως το "σχέδιο πτήσης". Σημειωτέον ότι η ταινία αντιγράφεται αυτούσια(με τα πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 14, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Να ρωτήσω κάτι...? Όταν σου βγάζει 'Cyclic Redundancy Error' είναι κλείδωμα, ή έχει αρχίσει να τα παίζει το drive..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Απρίλιος 14, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Να ρωτήσω κάτι...? Όταν σου βγάζει 'Cyclic Redundancy Error' είναι κλείδωμα, ή έχει αρχίσει να τα παίζει το drive..? Αυτό είναι error που σου δίνουν τα windows όταν υπάρχουν σφάλματα στο διάβασμα κάποιου μέσου (μαγνητικού ή οπτικού). Οπότε, αν δεν κάνω λάθος, αυτό είναι σφάλμα και όχι κλείδωμα. Δοκίμασε να καθαρίσεις την επιφάνεια του οπτικού μέσου σου ή να το ripάρεις σε χαμηλότερη ταχύτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 14, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 regent: Μιλάω για ολοκαίνουρια δισκάκια που τα κάνω αντίγραφα ασφαλείας. Κι επειδή μου έτυχε σε 2 από 5 που πήρα πρόσφατα, το κόβω χλωμό να είναι ελλατωματικά. ’λλωστε και τα έλεγξα και τα καθάρισα από τυχόν σκόνες ή τρίχες πριν τα βάλω μέσα.Rip σε μικρότερη ταχύτητα πως κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Απρίλιος 14, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Το CloneDVD το δουλευει κανεις?Εχω αντεγραψα προχθες μια ταινιουλα την οποια εβαλα μετα να τη δω στο dvd player και την επαιζε fast forward!!!Μετα την ξεναεγραψα με dvdshrink και ολα καλα!Ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quietus Απρίλιος 14, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr δοκιμαστε να ριπαρετε το exorcism of emily rose και πειτε μου μετα... Για ξεκλειδωμα της ARccOS που χρησιμοποιει η Sony στις ταινιες της (πχ Emily Rose) κανει και το DVDidle pro. Ειναι παρομοιο προγραμμα με το AnyDVD. Τρεχει στο background και το DVDShrink διαβαζει και ριπαρει κανονικα την ταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 2, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [13-04-2006 10:27] Συμφωνω με τα παραπανω.Με τη τελευταια εκδοση του Anydvd+Dvdshrink δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα (Madagaskar-Exorcism of Emily Rose-Stealth)Ειδικα με ταινιες της Sony που εχουν τρελλα κλειδωματα... Εγω γιατι δεν μπορω να δουλεψω το AnyDvd με το DvdShrink?Ριπαρω την ταινια με το AnyDvd και μετα οταν κανω open files απο το DvdShrink μου πεταει οτι : Failed to open file D:\video_ts\video_ts.vob!Προφανως χρειαζεται αυτο το αρχειο αλλα δεν υπαρχει!Μηπως δεν κανω κατι καλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 DVDFab Platinum 2.9.7.3Thats All Folks. ( Bugs Bunny ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 3, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από pigassos19 Εγω γιατι δεν μπορω να δουλεψω το AnyDvd με το DvdShrink?Ριπαρω την ταινια με το AnyDvd και μετα οταν κανω open files απο το DvdShrink μου πεταει οτι : Failed to open file D:\video_ts\video_ts.vob!Προφανως χρειαζεται αυτο το αρχειο αλλα δεν υπαρχει!Μηπως δεν κανω κατι καλα??? το anydvd δεν ριπαρει, απλα προσπερνάει το κλείδωμα για να μπορέσεις να το rippareis με κάποιο άλλο πρόγραμμα. ουσιαστικά βγήκε να συμπληρώσει το dvd decrypter μιας και το τελευταίο σταμάτησησε να υποστηρίζεται.το δε shrink αν θυμάμαι καλά έχει αγοραστεί απο την ahead και μετονομάστηκε σε nero recode και δίνεται μαζί με την έκδοση 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 3, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Εισαι σιγουρος!Εμενα σαν να μου φαινεται οτι ριπαρει!Αφου μου περναει την ταινια κανονικα!Απλα δεν εχει το αρχειο που χρειαζεται το DvdShrink για να τη γραψει μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 3, 2006 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Χθες, στις 10:45] DVDFab Platinum 2.9.7.3Thats All Folks. ( Bugs Bunny ) τι διαφορα εχουν οι διαφορες εκδοσεις του;; εγω εχω το express. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 3, 2006 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2006 Αν λες το DVD FAB PLATINUM EXPRESS MODE ειναι το ιδιο.Βασικα ειναι το μονο προγραμμα που κανει on the fly rip και compress σε μια ταινια και μετα την γραφει κιολας σε DVD. Βασικα το καλυτερο που εχω δει ειναι οι συνεχομενες αναβαθμισεις του καθως και το οτι διατηρει μακραν την καλυτερη ποιοτητα εικονας απο ολα τα αλλα DVD COPY προγραμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Μάϊος 4, 2006 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 το gold εχει μεγαλη διαφορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellasVagabond Μάϊος 4, 2006 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2006 Το GOLD εχει περισσοτερες επιλογες. Ειναι σαν το DVD2ONE κατα καποιον τροπο. Βολευει οταν θελεις να χωρισεις 1 DVD9 σε 2 DVD5. To Platinum τα εχει και τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.