Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Έχω ένα DVD με ταινία 7,2 GB.Το πέρασα με το DVDecrypter στον σκληρό και έγινε αρχείο image.Exω το ΝΕRO 7 αλλά δεν ξέρω με ποια εφαρμογή του θα το γράψω σε DVD των 4,7 GB.Δοκίμασα το recode αλλά δεν το κάνει 4,7 για να χωρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Δοκιμασε με το DVD Shrink . Αφαιρεσε τυχων υποτιτλους,καναλια ηχου,γλωσσες που δεν θες, και ασε το προγραμμα να σου κανει και αυτοματη συμπιεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Απρίλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Επίσης μπορείς να βγάλεις τα έξτρα trailers κ.λ.π. και να πετύχεις εως και μηδενική συμπίεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Κι εγώ χρησιμοποιώ το Nero Recode 2 για να συμπιέζω τα DVD ΣΕ 4,7 GB αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν συνάντησαΑνοιξε το DVD με το Decrypter σε File mode ,σώσε τα αρχεία σε κάποιο φάκελλο και μετα αυτά κάντα εισαγωγή στο Recode.Ορισε το μέγεθος του dvd σε 4700 MB και το Recode απο μόνο τουθα κάνει την συμπίεση στο επιθυμητό μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 σας έχει πέσει καμμια ταινία π.χ Μαδαγασκάρη, πρωτάθλημα βαρυποινιτώνπου να μην θέλει να περάσει στο σκληρό η να μην περνάει σωστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 18:53] σας έχει πέσει καμμια ταινία π.χ Μαδαγασκάρη, πρωτάθλημα βαρυποινιτώνπου να μην θέλει να περάσει στο σκληρό η να μην περνάει σωστα??? έχει τύχει και απλα ήθελε αναβαθμιση το anydvdτο dvd decrypter εχει σταματησει να υποστηριζεται με αποτελεσμα καινουρια κλειδώματα να μην μπορούν να προσπεραστουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 το anyDVD το ακούω ,το κατέβασα αλλα δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga σας έχει πέσει καμμια ταινία π.χ Μαδαγασκάρη, πρωτάθλημα βαρυποινιτώνπου να μην θέλει να περάσει στο σκληρό η να μην περνάει σωστα??? dvdfabdecrypter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Απρίλιος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:02] dvdfabdecrypter :T: ''Τραβαει'' τα παντα!! Ειχα νοικιασει καμποσες ταινιες απο το video club και τις περναγα μεσα με το DVDecrypter Επειδη ειναι ποιο γρηγορο απο το Fab Στη τελευταια μου εβγαζε error και εβαλα το dvdfabdecrypter και το αφησα να τραβαει ολη τη νυχτα, την αλλη μερα μετα απο 13 ωρες τελειωσε!! Προφανως δεν ειχε του κοσμου τα κλειδωματα αλλα το δισκακι ηταν χαλασμενο.. Αλλα το προγραμμα το αντεγραψε ολο ακριβως οπως ηταν στο δισκακι και εκανε τα ιδια κολληματα στα ιδια σημεια.. Υ.Γ.: Πριν αρχισω να τις αντιγραφω δε τις ειχα δοκιμασει αν παιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Απρίλιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 19:01] το anyDVD το ακούω ,το κατέβασα αλλα δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς.... δεν κανεις κατι ιδιαίτερο, απλα τρέχει στο backround και αν βάζεις dvd μέσα απλα σου επιτρέπει με ένα απλο copy paste η οποιοδήποτε αλλο πρόγραμμα θέλεις να περάσεις στον σκληρό σου για αντίγραφο ασφαλείας το dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 11, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από xdoc [Σήμερα, στις 18:38] Κι εγώ χρησιμοποιώ το Nero Recode 2 για να συμπιέζω τα DVD ΣΕ 4,7 GB αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν συνάντησαΑνοιξε το DVD με το Decrypter σε File mode ,σώσε τα αρχεία σε κάποιο φάκελλο και μετα αυτά κάντα εισαγωγή στο Recode.Ορισε το μέγεθος του dvd σε 4700 MB και το Recode απο μόνο τουθα κάνει την συμπίεση στο επιθυμητό μέγεθος Αυτό ακριβώς κάνω αλλά βγάζει και άλλη τόση κόκκινη γραμμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Απρίλιος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga το anyDVD το ακούω ,το κατέβασα αλλα δεν κατάλαβα πως το χρησιμοποιείς.... Βασικα ειναι απλο απλως το ανοιγεις και το αφηνεις (φροντισε να διαλεξεις region για δυτικη ευρωπη) τα υππολοιπα τα ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARVAS Απρίλιος 11, 2006 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Το dvddecrypter ειναι απο τα καλυτερα αλλα τα νεα κλειδωματα(sony) δεν τα καταφερνει με τιποτα και εκει το fab ειναι μονοδρομος. ανανεωνεται συνεχεια και δεν υπαρχει κατι που να μην μπορει να ξεκλειδωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 11, 2006 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris dvdfabdecrypter To αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 12, 2006 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 δοκιμαστε να ριπαρετε το exorcism of emily rose και πειτε μου μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sapelas Απρίλιος 12, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Έχω κ εγώ το anydvd αλλά και πάλι χρησιμοποιώ το decrypter για πολλές ταινίες. Κάποιες ακόμα και τώρα (καινούριες) δεν λένε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 12, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr δοκιμαστε να ριπαρετε το exorcism of emily rose και πειτε μου μετα... Εγώ αυτό το έκανα με το DVDShrink... Αλλά με το Fab δε μπόρεσα να κάνω το Madagascar που βέβαια δεν καίγομαι, γιατί το πήρα για δώρο κι όχι μια εμένα οπότε δεν καίγομαι εγώ για το backup, αλλά άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 12, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Σας υπενθυμίζω ότι συζητήσεις σχετικά με παράνομα αντίγραφα δεν επιτρέπονται. Να τις περιορίζετε στα αντίγραφα ασφαλείας και μόνο.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 12, 2006 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr δοκιμαστε να ριπαρετε το exorcism of emily rose και πειτε μου μετα... To δοκήμασα ανευ επιτυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 12, 2006 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious To δοκήμασα ανευ επιτυχίας. κι εγω failure... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.