jpavly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2006 Μετά από πολύ καιρό βρήκα επιτέλους το Chrono Cross για Playstation1! :D Μετά λύπης μου όμως δεν αναγνωρίζει την MMC του Playstation2 Έχει δοκιμάσει κανείς αν λειτουργεί η MMC1 σε PS2? Μήπως έχει ξεμείνει καμμία για δοκιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Μετά από πολύ καιρό βρήκα επιτέλους το Chrono Cross για Playstation1! :D Μετά λύπης μου όμως δεν αναγνωρίζει την MMC του Playstation2 Έχει δοκιμάσει κανείς αν λειτουργεί η MMC1 σε PS2? Μήπως έχει ξεμείνει καμμία για δοκιμή? Γιατί δε δοκιμάζεις κανένα emulator του PS1. Καλά θα παίζει σε ένα γερό pc του σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Νο PC... επωλήθει Αλλά το ζητούμενο για λόγους ψυχολογικούς είναι να παίξει σε PS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Μπαίνει mmc1 σε ps2 μια χαρά. για να είμαι ακριβής έτσι σώζεις ps1 games όταν τα παίζεις στο ps2, σε κάρτα του 1!!! άλλη μια ιδιοφυή ιδέα της sony:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Μπαίνει mmc1 σε ps2 μια χαρά. για να είμαι ακριβής έτσι σώζεις ps1 games όταν τα παίζεις στο ps2, σε κάρτα του 1!!! άλλη μια ιδιοφυή ιδέα της sony:fist: Να'σαι καλά αγόρι μου!!! Όποιος έχει μία για πούλημα PM me ASAP!!! I really got to play this game... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.