Jump to content

Αγορά ποιοτικού αντιγραφικού προτάσεις

Prof_Chaos

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω ενα καλό dvdrw αλλά εχω προβληματιστεί λιγάκι.

Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι να κάνει καλές και ποιοτικές αντιγραφές και οχι να βλέπω TA spikes στα τεστ.Επίσης να συνδιάζει εαν είναι δυνατόν lightscribe η labelflash

Αποδεδειγμένα το ποιοτικότερο dvdrw είναι το benq 1640 αλλα και το Plextor 740a τα οποία βασίζονται στο ιδιο chipset και έχουν τα καλύτερα scans..

Αυτά τα 2 παραπάνω τα βρίσκω αλλά δεν υποστηρίζουν lightscribe ..

Εχω αποκλείσει τα NEC που οι τελευταίες εκδόσεις τους δεν είναι τόσο καλές οσο οι παλίοτερες και εγώ δεν συμβιβάζομαι με μετριότητες..Συμφωνα πάντα με clubcdfreaks οπως και τα liteon.

Επίσης κυκλοφορεί μεσω pixmania το τελευταίο benq 1655 ME lightscribe! το οποίο το βρίσκω με 65 ευρώ τελική..

Στην τιμή δίνω μέχρι και 70 ευρώ οχι παραπάνω..

Τι προτείνετε εσεις να πάω για plextor και να το αφήσω στην άκρη το lightscribe/labelflash η σε benq 1655 που παραδοσιακά είναι πολύ καλό αντιγραφικό αλλά η τελευταία του εκδοση δεν είναι και πολύ δοκιμασμένη..και φοβάμαι μην βγεί πατάτούλα Σύμφωνα πάντα με clubcdfreaks δείχνει εξαιρετικό.

Επίσης εχετε κάποιο άλλο κατα νου το οποίο να είναι καλό και μου διαφεύγει;

Θα ήθελα τεκμηριωμένες απαντήσεις και οχι του στιλ εγώ πέρνω μόνο nec η LG πχ επειδή δεν μου έχουν κάψει ουτε δισκάκι κτλ κτλ..Σας ευχαριστώ

Αρχική απάντηση από FLO [Χθες, στις 00:33]

Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο μιας και σε λιγο καιρο βγαινει το νεο Plextor 760SA. Το οποιο απο οτι ακουγεται και γραφεται θα ειναι παρα πολυ καλο.

Μπα..........Plextor και με 70 Ευρώ που δίνει ο άνθρωπος, χλωμό το κόβω...... :)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 01:41]

Μπα..........Plextor και με 70 Ευρώ που δίνει ο άνθρωπος, χλωμό το κόβω...... :)

κάνεις λάθος-> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325598

απο την στιγμή που τα BENQ = Plextor και τιμή BENQ< τιμής Plextor ..

τότε ΒΕΝQ=μονόδρομος για καλό DVD writer..

To θέμα ειναι απο ποιο κατάστημα στην Αθήνα μπορούμε να το προμηθευτούμε σε λογικές τιμές.

Ποιο liteon ειναι αυτό..γιατι εχει βγάλει και αυτό ->165H6S και αυτό ->1635S ποιες οι διαφορές απο το 16H5S που προτείνατε παραπάνω;

Πάντως 58 ευρώ τα θεωρώ πολλά για liteon οταν με 55 τελική βρίσκεις benq1650 και με λίγα παραπάνω το 1655..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.