Jump to content

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ greekfragma!!!

phil1416003162

Recommended Posts

Χρονια πολλα Φραγμουλη!Αναρωτιεμαι αν ο spc θα σου ευχηθει κατι τετοιο,αφου "χρονια πολλα=πολλες δοσεις".Αναμενω..:D

Αρχική απάντηση από RootX

Να ζήσεις fragmako με δόσεις πολλές,

τον Σύριο να γεμίζεις με επιταγές,

παντού να σκορπίζεις το glamour το φως

και όλοι να λένε: "ο Γεωργαντάς είναι, φτυστός"

:hehe:

:hehe: :hehe:

Παιδες στηλτε πμ στο Φαρμα,κερναει σημερα!!!!!!!

Χρονια πολλα τσιφουτογρια!

Xρονια σου πολλα Loverboy...!!!!

Σου ευχομαι οτι επιθυμεις παντα να το βρισκεις...:D:D:D

Ελατε βρε παιδια να κανουμε ενα Paypal Donation για τον καημενο να πληρωσει καμια δωση....:p

χρονια πολλα,καλα,με ΥΓΕΙΑ και ευτηχεια στην ζωη σου:)

Χρόνια καλά να έχεις, πολύχρωμος και εντοιχισμένος να είσαι και να ζήσεις να πληρώνεις δόσεις :p

Αρχική απάντηση από RootX

Να ζήσεις fragmako με δόσεις πολλές,

τον Σύριο να γεμίζεις με επιταγές,

παντού να σκορπίζεις το glamour το φως

και όλοι να λένε: "ο Γεωργαντάς είναι, φτυστός"

:hehe:

Χρόνια Πολλά ρα :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

^^ ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ μα ειναι τοσο τελειο

Χρονια πολλα Γιωργη

^^ ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ μα ειναι τοσο αληθινο!!! :D

χρονια πολλα Γιωργη!

Να σαστε ολοι καλα παιδες.:)

Υ.Γ.1

οποιος ενδιαφερεται για paypal donations μπορει να μου στειλει πμ και να του δωσω τα στοιχεια.λυπαμαι που δεν το δινω δημοσια αλλα θα μπορουσε να ειναι καταστροφικο για επιδοξους Δοσο-hunters:hehe:

Υ.Γ.2

ο αξιοτιμος δοσας μου ακομα δεν μου εχει ευχηθει............λετε να επαθε κατι?ανησυχωωωωωωωω:cry:

Αρχική απάντηση από greekfragma

Υ.Γ.2

ο αξιοτιμος δοσας μου ακομα δεν μου εχει ευχηθει............λετε να επαθε κατι?ανησυχωωωωωωωω:cry:

Ο αξιότιμος δοσάς τώρα είδε το θέμα αλλά δεν πρόκειται να σου ευχηθεί καθότι φοβάται ότι πολύ Αλιφέρη βλέπεις τελευταία:

στηριζομαι στην αγαπη σας

και δεν στρώνεις κ@λ@ (να βγάλεις κανα φράγκο - μην παρεξηγηθούμε - αν και νομίζω ότι είναι μάλλον αργά για κάτι τέτοιο) μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα.

Επίσης μετά τα τελευταία σύμβαντα, έχει αρχίσει να σε φοβάται ο μάτης μου.

Για να σουμάρουμε λΕπόν:

ΠλΕρωσε αλλιώς το νέο έτος στη ζωή σου δεν θα πάει καλά (είχε και κάτι οικονομικά προβλήματα τελευταία η μοναδική μου αγάπη και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσής της με πρόσληψή της ως μπράβο(α?) (για προφανείς λόγους) - και μην νομίζεις, στην δουλειά είναι φοβερός επαγγελματίας (μου το είπε ο Ραφαέλος) - δεν πρόκειται να σε λυπηθεί).

:p

spc αν ειναι για παραδωση "τεμαχιου" εξυπηρετησης στο κυριο ξερεις ποιο κουριερ να καλεσεις ε?:devil:

Αρχική απάντηση από ea6gka

spc αν ειναι για παραδωση "τεμαχιου" εξυπηρετησης στο κυριο ξερεις ποιο κουριερ να καλεσεις ε?:devil:

Beverly Hellas?

:p

ευχαριστω πολυ παιδες:D

Y.Γ. παρακαλειτΑΙ ο δοσας οπως προσελθει αυριο στις 1 το μεσημερι απο Στουρναρη 39.τον περιμενουν μετρητααααααααααααααα:hehe:

ευχαριστω πολυ παιδες:D

Y.Γ. παρακαλειτε ο δοσας οπως προσελθει αυριο στις 1 το μεσημερι απο Στουρναρη 39.τον περιμενουν μετρητααααααααααααααα:hehe:

Και εσένα ένα ορθογραφικό - ερμηνευτικό λεξικό Τεγόπουλου - Φυτράκη :p

λες και εχω κανει πολλα μεσα στο λαμπη κακε:p

επιτηδες το κανα για να ειμαι σιγουρος οτι θα τραβηξω την προσοχη του:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.