deadlock7 Απρίλιος 11, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Χρονια πολλα Φραγμουλη!Αναρωτιεμαι αν ο spc θα σου ευχηθει κατι τετοιο,αφου "χρονια πολλα=πολλες δοσεις".Αναμενω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 11, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Να ζήσεις fragmako με δόσεις πολλές, τον Σύριο να γεμίζεις με επιταγές, παντού να σκορπίζεις το glamour το φως και όλοι να λένε: "ο Γεωργαντάς είναι, φτυστός" :hehe: Παιδες στηλτε πμ στο Φαρμα,κερναει σημερα!!!!!!! Χρονια πολλα τσιφουτογρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 11, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Xρονια σου πολλα Loverboy...!!!! Σου ευχομαι οτι επιθυμεις παντα να το βρισκεις...:D:D Ελατε βρε παιδια να κανουμε ενα Paypal Donation για τον καημενο να πληρωσει καμια δωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 11, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 χρονια πολλα,καλα,με ΥΓΕΙΑ και ευτηχεια στην ζωη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 11, 2006 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Χρόνια καλά να έχεις, πολύχρωμος και εντοιχισμένος να είσαι και να ζήσεις να πληρώνεις δόσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Απρίλιος 11, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Χρόνια Πολλά !!!!!!!!!!! Εγω αύριο εχω γεννέθλια lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 11, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Να ζήσεις fragmako με δόσεις πολλές, τον Σύριο να γεμίζεις με επιταγές, παντού να σκορπίζεις το glamour το φως και όλοι να λένε: "ο Γεωργαντάς είναι, φτυστός" Χρόνια Πολλά ρα Αρχική απάντηση από ea6gka ^^ ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ μα ειναι τοσο τελειο Χρονια πολλα Γιωργη ^^ ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ μα ειναι τοσο αληθινο!!! χρονια πολλα Γιωργη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 11, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Να σαστε ολοι καλα παιδες. Υ.Γ.1 οποιος ενδιαφερεται για paypal donations μπορει να μου στειλει πμ και να του δωσω τα στοιχεια.λυπαμαι που δεν το δινω δημοσια αλλα θα μπορουσε να ειναι καταστροφικο για επιδοξους Δοσο-hunters:hehe: Υ.Γ.2 ο αξιοτιμος δοσας μου ακομα δεν μου εχει ευχηθει............λετε να επαθε κατι?ανησυχωωωωωωωω:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Απρίλιος 11, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Να τα εκατοστήσεις......με υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 12, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaΥ.Γ.2 ο αξιοτιμος δοσας μου ακομα δεν μου εχει ευχηθει............λετε να επαθε κατι?ανησυχωωωωωωωω:cry: Ο αξιότιμος δοσάς τώρα είδε το θέμα αλλά δεν πρόκειται να σου ευχηθεί καθότι φοβάται ότι πολύ Αλιφέρη βλέπεις τελευταία: Αρχική απάντηση από greekfragmaστηριζομαι στην αγαπη σας και δεν στρώνεις κ@λ@ (να βγάλεις κανα φράγκο - μην παρεξηγηθούμε - αν και νομίζω ότι είναι μάλλον αργά για κάτι τέτοιο) μπας και δούμε και εμείς άσπρη μέρα. Επίσης μετά τα τελευταία σύμβαντα, έχει αρχίσει να σε φοβάται ο μάτης μου. Για να σουμάρουμε λΕπόν: ΠλΕρωσε αλλιώς το νέο έτος στη ζωή σου δεν θα πάει καλά (είχε και κάτι οικονομικά προβλήματα τελευταία η μοναδική μου αγάπη και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσής της με πρόσληψή της ως μπράβο(α?) (για προφανείς λόγους) - και μην νομίζεις, στην δουλειά είναι φοβερός επαγγελματίας (μου το είπε ο Ραφαέλος) - δεν πρόκειται να σε λυπηθεί). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 12, 2006 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 spc αν ειναι για παραδωση "τεμαχιου" εξυπηρετησης στο κυριο ξερεις ποιο κουριερ να καλεσεις ε?:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 12, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka spc αν ειναι για παραδωση "τεμαχιου" εξυπηρετησης στο κυριο ξερεις ποιο κουριερ να καλεσεις ε?:devil: Beverly Hellas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 12, 2006 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Τι στοιχομυθία ήταν αυτή ρε Φάνη; :worship: Χρόνια πολλά φραγμούκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 12, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Χρόνια πολλά με υγεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Απρίλιος 12, 2006 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 χρόνια πολλΑΑ’.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 12, 2006 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Χρονια πολλα και απο μενα ...υγεια πανω απ ολα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 12, 2006 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ....χρονια πολλα αγοραρε :magic:....και οτι επιθυμεις μπροστα σου να το βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 12, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 ευχαριστω πολυ παιδες Y.Γ. παρακαλειτΑΙ ο δοσας οπως προσελθει αυριο στις 1 το μεσημερι απο Στουρναρη 39.τον περιμενουν μετρητααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 12, 2006 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma ευχαριστω πολυ παιδες Y.Γ. παρακαλειτε ο δοσας οπως προσελθει αυριο στις 1 το μεσημερι απο Στουρναρη 39.τον περιμενουν μετρητααααααααααααααα Και εσένα ένα ορθογραφικό - ερμηνευτικό λεξικό Τεγόπουλου - Φυτράκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 12, 2006 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 λες και εχω κανει πολλα μεσα στο λαμπη κακε επιτηδες το κανα για να ειμαι σιγουρος οτι θα τραβηξω την προσοχη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.