Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2006 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 @cakrit: Σίγουρα αυτή είναι η "κανονική" σειρά; Εγώ νόμιζα πως η σειρά στο straight ήταν πορτ/ασπρο-πορτοκαλί-πράσ/ασπρο-μπλε κτλ, δλδ όπως τα έχεις γράψει στο cross... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 12, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:35] @cakrit: Σίγουρα αυτή είναι η "κανονική" σειρά; Εγώ νόμιζα πως η σειρά στο straight ήταν πορτ/ασπρο-πορτοκαλί-πράσ/ασπρο-μπλε κτλ, δλδ όπως τα έχεις γράψει στο cross... Δεν υπάρχει μία ''κανονική'' αλλά βασικά 2 (ΤΙΑ/ΕΙΑ 568Α και 568B). Είναι απλώς θέμα επιλογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 12, 2006 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 Μάλιστα. Ευχαριστώ γιατί μπερδεύτηκα... Κοίταξα και ένα straight αγοραστό καλώδιο και ήταν σε 568Β. Εσείς συνήθως ποιά διάταξη χρησιμοποιείτε; 568Α ή 568Β; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit Απρίλιος 13, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Εγώ προσωπικά 90% χρησιμοποιώ την Β εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις που έχει κανει κάποιος άλλος τον τερματισμό στην μία πλευρά σε Α οπώτε το κάνω σε Α. ’πλά είναι θέμα επιλογής. το crossover για να στο πω οσο πιο απλά γίνεται είναι ένα καλώδιο απο Α σε Β. Δεν υπάρχει οπωτε λόγως να μπερδεύεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahlias Απρίλιος 13, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 άρα λοιπόν στην δική μου περίπτωση που οι υπολογιστές θα πηγαίνουν στο switch θα φτιάξω straight καλώδια? σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 13, 2006 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Ακριβώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 13, 2006 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc [12-04-2006 18:16] αυτόματα greekfragma / SLN καλώδια (straight / crossover, αμάν τίποτα δεν πιάνετε σήμερα ) ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tomato: :tomato: χαχαχαχα.... πολύ καλό, μου έφτιαξε το βράδυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2006 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από spc [12-04-2006 18:16] Όλα τα switch εδώ και αρκετό καιρό έχουν MDI-X δλδ αναγνωρίζουν αυτόματα greekfragma / SLN καλώδια (straight / crossover, αμάν τίποτα δεν πιάνετε σήμερα ) μαστορα.μια χαρα τα λες για τα καλωδια...... για την καλωδιωση εμου και του κροσοβερα ομως εχει διαρρευσει κατι?:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 13, 2006 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2006 για του κροσοβερα εχει βουίξει ο τόπος πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 14, 2006 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από spc Shame on you trendy που αφήνεις αδιόρθωτα τέτοια λάθη : Νταξ μωρέ ψιλοβαριόμουν να διαβάσω όλο το thread και απάντησα στο τελευταίο μόνο. ’λλωστε πήρε το μάτι μου και τις φωτογραφίες που είναι κατατοπιστικές και δεν ανησύχησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahlias Απρίλιος 14, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 ψιλοχάθηκα εδώ με τις απαντήσεις ένα απλό thread άνοιξα και μπερδέυτηκα.Θα είναι η πρώτη μου απόπειρα.Εχω παραγγείλει καλώδια κλιπσάκια και πένσα.Θα δείξει το αποτέλεσμα.Το μόνο τώρα που με προβληματίζει είναι αν καταφέρω να βγάλω άκρη με την πένσα μήπως έχει κανένα κόλπο για τα κουμπώματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2006 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2006 Δεν είναι τπτ ιδιαίτερο... Βάζεις το καλώδιο στο jack, βάζεις το jack στην κατάλληλη υποδοχή στην πρέσσα (όχι πένσα ) και σφίγγεις. Αυτό είναι όλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahlias Απρίλιος 16, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Παιδιά θέλω βοήθεια άμεσα,όποιος μπορεί.Παράγγειλα καλώδιο UTP από το eshop και τους έχει τελειώσει.Θα έχουν τέλη Μαϊου!!!! Θέλω αν ξέρει κάποιος,κατάστημα που να φτιάχνει καλώδια UTP σε ότι απόσταση θέλω (π.χ. 50μ , 30μ) και να στέλνει αντικαταβολή :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 16, 2006 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Δεν έχετε κανένα μαγαζάκι με ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό στη Ρόδο; Αν όχι όλο και κανένα ξάδερφο/φίλο κτλ θα έχεις σε κάποια μεγάλη πόλη. Πες του να σου πάρει και να στο στείλει. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahlias Απρίλιος 16, 2006 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Φίλε Μάκη εδώ η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα κυριολεκτικά.Στα ξενοδοχεία είμαστε Νο1 στα υπόλοιπα όλα....άστα να πάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 16, 2006 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Makis HourdakisΑν όχι όλο και κανένα ξάδερφο/φίλο κτλ θα έχεις σε κάποια μεγάλη πόλη. Πες του να σου πάρει και να στο στείλει. Αρχική απάντηση από tahliasΦίλε Μάκη εδώ η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα κυριολεκτικά.Στα ξενοδοχεία είμαστε Νο1 στα υπόλοιπα όλα....άστα να πάνε Μην με υπολογίζεις εμένα.... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahlias Απρίλιος 16, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 16, 2006 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2006 μου πήρε λίγο χρόνο αλλα ας το ποστάρω.... για τους οπτοκούς τύπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
serafeim80 Μάρτιος 3, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 re paides gia na syndesw exwteriki keraia wifi me ypologisti ti kalwdio thelw? crossover h straight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 3, 2011 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Χρειαζεσαι ενα νογκρικλισακι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.