Jump to content

Πως φτιάχνω utp καλώδιο μόνος?

tahlias

Recommended Posts

@cakrit: Σίγουρα αυτή είναι η "κανονική" σειρά; Εγώ νόμιζα πως η σειρά στο straight ήταν πορτ/ασπρο-πορτοκαλί-πράσ/ασπρο-μπλε κτλ, δλδ όπως τα έχεις γράψει στο cross... :confused:

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:35]

@cakrit: Σίγουρα αυτή είναι η "κανονική" σειρά; Εγώ νόμιζα πως η σειρά στο straight ήταν πορτ/ασπρο-πορτοκαλί-πράσ/ασπρο-μπλε κτλ, δλδ όπως τα έχεις γράψει στο cross... :confused:

Δεν υπάρχει μία ''κανονική'' αλλά βασικά 2 (ΤΙΑ/ΕΙΑ 568Α και 568B).

Είναι απλώς θέμα επιλογής.

;)

Εγώ προσωπικά 90% χρησιμοποιώ την Β εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις που έχει κανει κάποιος άλλος τον τερματισμό στην μία πλευρά σε Α οπώτε το κάνω σε Α. ’πλά είναι θέμα επιλογής. το crossover για να στο πω οσο πιο απλά γίνεται είναι ένα καλώδιο απο Α σε Β. Δεν υπάρχει οπωτε λόγως να μπερδεύεσαι....

Αρχική απάντηση από spc [12-04-2006 18:16]

αυτόματα greekfragma / SLN καλώδια (straight / crossover, αμάν τίποτα δεν πιάνετε σήμερα :p)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ

ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

χαχαχαχα....

πολύ καλό, μου έφτιαξε το βράδυ....

Αρχική απάντηση από spc [12-04-2006 18:16]

Όλα τα switch εδώ και αρκετό καιρό έχουν MDI-X δλδ αναγνωρίζουν αυτόματα greekfragma / SLN καλώδια (straight / crossover, αμάν τίποτα δεν πιάνετε σήμερα :p)

μαστορα.μια χαρα τα λες για τα καλωδια......

για την καλωδιωση εμου και του κροσοβερα ομως εχει διαρρευσει κατι?:whistling

Αρχική απάντηση από spc

Shame on you trendy που αφήνεις αδιόρθωτα τέτοια λάθη :p :

Νταξ μωρέ ψιλοβαριόμουν να διαβάσω όλο το thread και απάντησα στο τελευταίο μόνο. ’λλωστε πήρε το μάτι μου και τις φωτογραφίες που είναι κατατοπιστικές και δεν ανησύχησα.

ψιλοχάθηκα εδώ με τις απαντήσεις :confused: ένα απλό thread άνοιξα και μπερδέυτηκα.Θα είναι η πρώτη μου απόπειρα.Εχω παραγγείλει καλώδια κλιπσάκια και πένσα.Θα δείξει το αποτέλεσμα.Το μόνο τώρα που με προβληματίζει είναι αν καταφέρω να βγάλω άκρη με την πένσα μήπως έχει κανένα κόλπο για τα κουμπώματα:getlost:

Παιδιά θέλω βοήθεια άμεσα,όποιος μπορεί.Παράγγειλα καλώδιο UTP από το eshop και τους έχει τελειώσει.Θα έχουν τέλη Μαϊου!!!! Θέλω αν ξέρει κάποιος,κατάστημα που να φτιάχνει καλώδια UTP σε ότι απόσταση θέλω (π.χ. 50μ , 30μ) και να στέλνει αντικαταβολή:help: :giveup:

Δεν έχετε κανένα μαγαζάκι με ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό στη Ρόδο; Αν όχι όλο και κανένα ξάδερφο/φίλο κτλ θα έχεις σε κάποια μεγάλη πόλη. Πες του να σου πάρει και να στο στείλει. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αν όχι όλο και κανένα ξάδερφο/φίλο κτλ θα έχεις σε κάποια μεγάλη πόλη. Πες του να σου πάρει και να στο στείλει.

Αρχική απάντηση από tahlias

Φίλε Μάκη εδώ η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα κυριολεκτικά.Στα ξενοδοχεία είμαστε Νο1 στα υπόλοιπα όλα....άστα να πάνε:dots:

Μην με υπολογίζεις εμένα.... :p:P:P

:)

• 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.