Jump to content

AMD 4800+ saharah!

Chrisantz

Recommended Posts

Λοιπον σημερα πηγα multirama και πλαίσιο για να πάρω θερμοαπαγωγικη παστα και θερμόμετρο σωληνα για το υγρο του WC

. Στο πλαισιο δεν ειχαν την ceramic και πήρα την arctic silver 5 πηρα 2 για ναμην κανω καμια καλαμια και τρεχω, αλλα μετα καταλαβα οτι με 2 σοληνακια μπορεισ να καληψεις μισο ταψη για πίτα

:T::T::T: :clap: :clap: λολ

Πάω multirama για το θερμόμετρο και μιας που το θυμήθηκα να πάρς και ενα παράθυρο με ανεμιστηρα για το armor αντι να τον φτιαξω εγω.

ρωταω το παλικαρι... Συγνωμη μηπως εχετε θερμομετρο για τους σοληνες τησ υδροψηξης?... Πωλητης...ανοιγει ενα συρταρι μπροστα του και ψαχνει κανα λεπτο μετα γυρναει σε μια βιβλιοθηκη με ραφακια που με το ζορι χωρουσαν σε υψος ενα κουτι τροφοδοτικου και σε βαθος ενα κουτι μιτρικης...στο περιπου. γυρναει και μου λεει οχι δεν εχουμε.

Εγω... μηπως εχετε παράθυρο με ανεμιστηραγια το armor

Πωλητης... ξαναγυρναει στα ιδια ραφια και κοιταζε επι 2 λεπτα ψαχουλεβοντας παραλληλα...κατουριθηκα στα γελια δεν αντεξα!!!! συγνωμη του λεω αλλα και να ήθελα το παραθυρο δεν θα χωρουσε εκει ουτε σπασμενο...λολ!:sick::rofl::rofl: :-O :-O

Πωλητης ... αχαχα εεεεε ναι το σκεφτηκα αλλα είπα μηπωσ:tomato::blink: :nuke: :nuke: :jump: :sick: :boxed::T::wall::rofl::rofl: :-O

Που τουσ βρισκουνε?????? στα γαριδάκια????:-O :-O

τεσπα γυρισα σπιτι και εβαλα την θερμοαπαγωγικη και δες θερμοκρασιες...

CPU = Low/Medium load = 38~39 max load = 40~41

MB = Low/medium load = 39~40 max load = 40~42

Σωθηκα απο το σουτ που θα του εριχνα ...σε ευχαριστω για τις συμβουλες F117!!

Το σαββατο θα κοιταξω να του φτιαξω και εναν ανεμιστηρα στο πλαι 12cm! να πέσει και αλλο η MB γιατι δεν της εχω πάνω το optional funaki της!

Σκεφτομουν να κανω ενα κλουβακι με συρμα απο αλουμινιο που θα στιριζετε στο funguard και θα περιεχει ξυρό πάγο... έχει ιδέα κανείς που μπορώ να βρώ και πόση ποσότητα θα χρειαστω για μια full μερα 24/24 ανοιχτο το pc?

Αρχική απάντηση από Chrisantz

Σκεφτομουν να κανω ενα κλουβακι με συρμα απο αλουμινιο που θα στιριζετε στο funguard και θα περιεχει ξυρό πάγο... έχει ιδέα κανείς που μπορώ να βρώ και πόση ποσότητα θα χρειαστω για μια full μερα 24/24 ανοιχτο το pc?

Για ξαναπες το λιγο αυτο, και τι ακριβως θες να κανεις γιατι δεν καταλαβα τιποτα ακριβως...

Αρχική απάντηση από Chrisantz

ρε συ το S&M μπορει να μου δώσει καλυτερεσ ενδείξεις αλλα τι νόημα έχει? όλες τισ ενδείξεις τισ εχω πάρει με pcprobe τησ asus και απο το dos οπότε πάνω σε αυτες θέλω να βασιστώ. στο δωμάτιο θα έχω ~25 με 27.

εχεις να μου προτείνεις κάποια καλή θερμοαπαγωγιμη? στα multirama θα πάω να πάρω. (δεν έχω ξαναπάρει):o

Αν αυριο το βράδυ που θατην βάλω δεν κατέβουν σταθερα οι θερμοκρασίες....θα φαει σουτ απο τον 5!!!:tomato: :tomato::p :p

εδω και 2 ώρες εχω στην μέση τους ανεμιστηρες με wc και εχω τιμές

MB = 41~42

CPU = 46~48 ΕΛΕΟΣ !!!!:boxed: :boxed

...χωρίς να τρεξω pcmark!

Βιοs λεγεται...:D οχι dos...:D

Καλα τι νομιζεις?Οτι οι θερμοαγωγιμες κατεβαζουν τους βαθμους 10-10???2-3 κατω θα εχεις..και παλι θελει κανα2 24ωρα χρησης για να στρωσει.....αμα ηταν ολα τοσο απλα θα απλωναμε δυο κουβαδες ceramique στο cpu να ηταν στους -5...

καλα μετα απο 45 λεπτα ο επεξεργαστησ αφου ετρεξε και το 3Dmark05 2 φορες έπεσε στους 38 βαθμους!!! :T::T:

κοιτα γοριλακο περιμενε μεχρι το σαββατο που θα το φτιαξω και το βραδακι θα σου εχω φωτο ζεστεσ ζεστεσ να τισ απολαυσεισ! Τωρα ειναι τετοια η κουραση μετα απο ενα ιεκ για Autocad κοντα 5μιση ωρες και στα καπακια σεμιναρια στην Αθηνα 2μιση ωρες 3dmax8 που και να θελω να σου δωσω να καταλαβεις...λολ (για το κουτακι μιλαω παντα):tomato: δεν μπορω να τα καταφερω!

οσον αφορα το DOS και το BIOS σορρυ το παραδεχομαι ειπα καλαμια...:whistling :whistling

Για αυτο εβαλα τη μαγικη λεξη "νομιζω".. δεν τα εχω παρει ολα σβαρνα να ξερω. 2-3 μονο. (στο χαλανδρι ηταν χειροτερος απο γαριδακια..)

Υ.Γ Σορυ για το 2ο στη σειρα ΟΤ.

Αρχική απάντηση από F117

:o δουλεύεις στουρνάρη ? LoL θα ρθω το σαββατο να σε κοιτάω περίεργα ..... ειδα φωτός σου.... τώρα σε ξέρω..... (offfffffff) lol

Καλή φάση, πήγαινε δίπλα του κάθε 5' και κάνε του ερωτήσεις σχετικές με το overclocking των Cyrix :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.