Jump to content

AMD 4800+ saharah!

Chrisantz

Recommended Posts

Guys εχω προβλημα.... έχω το ακόλουθο σύστημα

CPU = Amd Athlon 64 X2 4800+

GC = E-VGA pcix 16x 7800GTX KO 256mb

MB = Asus A8N32-SLI 16x (true)

RAM = 4GB Kingstone

HDD = 2xSATA2 80GB (όχι σε Raid ακομα....)

Watercooling = Thermaltake Bigwater SE

CASE = Armor black (οχι με το fun στο παράθυρο)

Με το παραπάνω πιάνω

Motherboard =38~41 max

CPU = 38~43 max

Ένασ φίλοσ μου με το ίδιο σύστημα με την μόνη διαφορά 2x7800gtx256mb και χωρις wc πιάνει χαμιλότερα -2c

Πειραματίστηκα λοιπόν και του άλλαξα τα μάτια...εξυγώ

Δοκίμασα την μαμα ψύκτρα με το fun της και έπιασα

MB = 36~40max

CPU = 42 ~46 max δουλεύει με 100 rpm περισσότερα το fun και ρίχνεται ξανά στουσ 45)

Δοκίμασα την μαμά ψύκτρα και με μια τουρμπίνα της thermaltake βιδωτή πάνω της

....Πολύ θόρυβο ρε παιδι.......

MB = 34~39 max

CPU = 40 ~47 max

Την έβαλα να ρουφάει κάθετα για να ρίχνει τον αέρα παράλληλα με τισ ψίκτρεσ και πήρα -1c διαφορά... ΣΚΑ...μπίπππ!

Τσαντίστηκα και ξαναέβαλα την wc πάνω αλλά δεν είχα πολύ πάστα και χρησιμοποίησα ότι είχε περισέψει απο πρίν... ελάχιστο έως καθόλου. Πάιρνω τιμές.....

MB = 39~41 max

CPU = 40 ~55+++ max

'Ολα αφτά ανάβοντασ το pc και περιμένοντασ απλά ένα 10αλεπτο στα XP με sp2 ( τα fun του wc στο τέρμα)

θέλω να κατέβουν οι τιμές στη cpu=38~41 και mb = 35~38 τι να κάνω?????? έχω απελπιστεί!!

Πόσους βαθμούς χάνώ απο την έλλειψη θερμοαπαγωγικής ρε γμτ??? ( Αύριο θα παω να πάρω..)

pls βοηθήστε με!!

'Οταν έτρεχα πριν pcmark 05 έπιανε max με wc 43! τώρα... 50 ...προσευχή μεχρι τους 53c και μετά ... στα χαρακώματα περιμένωντας την έκριξη!!!!!!!!

!!! lol!

Παρακαλώ διόρθωσε το ποστ και γράψε το με ελληνικούς χαρακτήρες..

Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες. Στην περίπτωση που ένα θέμα ή μήνυμα είναι γραμμένο σε greeklish οι Administrators/Moderators έχουν το δικαίωμα διαγραφής του τίτλου / περιεχομένου του θέματος, μηνύματος. Στην περίπτωση που ο παραβάτης δεν συμμορφώνεται θα ακολουθήσει αποκλεισμός του με ταυτόχρονη ειδοποίηση του. Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης για λόγους τεχνικής φύσεως δεν δύναται να γράψει ελληνικά θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Administrators/Moderators του TheLab.gr

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

για δοκίμασε και με το S&M .... άφου βάλεις πρώτα θερμοαγώγιμη :D ceramique.... έγω στα 3ghz από 2.2 έχω 50c ΜΑΧ με την freezer 64 pro..... κανα 10αρή κάτω έπρεπε να ήσουν μ φαίνετε δλδ.... τπτ 34-35..... !τι θερμοκρασία δωματίου έχεις?

ρε συ το S&M μπορει να μου δώσει καλυτερεσ ενδείξεις αλλα τι νόημα έχει? όλες τισ ενδείξεις τισ εχω πάρει με pcprobe τησ asus και απο το dos οπότε πάνω σε αυτες θέλω να βασιστώ. στο δωμάτιο θα έχω ~25 με 27.

εχεις να μου προτείνεις κάποια καλή θερμοαπαγωγιμη? στα multirama θα πάω να πάρω. (δεν έχω ξαναπάρει):o

Αν αυριο το βράδυ που θατην βάλω δεν κατέβουν σταθερα οι θερμοκρασίες....θα φαει σουτ απο τον 5!!!:tomato: :tomato: :p :P

εδω και 2 ώρες εχω στην μέση τους ανεμιστηρες με wc και εχω τιμές

MB = 41~42

CPU = 46~48 ΕΛΕΟΣ !!!!:boxed: :boxed

...χωρίς να τρεξω pcmark!

:s :s δεν μπορώ να καταλάβει το φταίει.....ελπίζω η θερμοαγώγιμη......την arctic ceramique να πάρεις ή την silver άμα δεν την βρείς.....πες μου άμα το σουτάρεις να είμαι απο κάτω :D:D λολ!άμα την έχεις βάλει κ σωστά δεν μπορώ να καταλάβω :/

:D :D :D :D οκ! αλλά πρόσεχς είναι 16kg! lol!

ευχαριστώ πολυ ρε συ θα ξαναποστάρω αυριο το βραδυ περιπου στισ 2~.. ελπίζω όχι για να βγαλω αναγγελία ότι θα τον σουτάρο απο το μπαλκόνι...:woot: :woot: :woot: :woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.