Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Μου παρουσιάζεται πρόβλημα κατά την αυθεντικοποίηση στο σύστημα του email μου. Ενώ ο κωδικός είναι σωστός 100% δε μπορεί να κάνει log-in όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Το outlook έχει ρυθμιστεί όπως το βλέπετε στη φωτογραφία μέσω αυτού του οδηγού. Τι πιστεύετε ότι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dionisios Απρίλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Νομιζω οτι πρεπει να πληρωσεις για να εχεις pop3 στο yahoo.Pop3 ειναι η δυνατοτητα του web mail να συνεργαζεται με διαφορες εφαρμογες π.χ. Outlook χωρις να ανοιγεις internet explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Σωστά,το link που έδωσες Τζώρτζη γράφει "Yahoo! Mail users can read their email in Outlook by subscribing to the Yahoo! Mail Plus service. " και σε πάει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά τσεκάρω το Yahoo email Μου στο Outlook εδώ και 2-2.5 χρόνια, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά τσεκάρω το Yahoo email Μου στο Outlook εδώ και 2-2.5 χρόνια, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα... Σωστά και πριν κάνω φορμάτ τα τσέκαρα και εγώ.Τώρα όμως θέλει log-in συνέχεια...Δε κάνεις ένα screen shot να δω αν είμαστε με τις ίδιες ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.