Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2006 Μου παρουσιάζεται πρόβλημα κατά την αυθεντικοποίηση στο σύστημα του email μου. Ενώ ο κωδικός είναι σωστός 100% δε μπορεί να κάνει log-in όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Το outlook έχει ρυθμιστεί όπως το βλέπετε στη φωτογραφία μέσω αυτού του οδηγού. Τι πιστεύετε ότι φταίει?
dionisios Απρίλιος 11, 2006 #2 Απρίλιος 11, 2006 Νομιζω οτι πρεπει να πληρωσεις για να εχεις pop3 στο yahoo.Pop3 ειναι η δυνατοτητα του web mail να συνεργαζεται με διαφορες εφαρμογες π.χ. Outlook χωρις να ανοιγεις internet explorer.
RootX Απρίλιος 11, 2006 #3 Απρίλιος 11, 2006 Σωστά,το link που έδωσες Τζώρτζη γράφει "Yahoo! Mail users can read their email in Outlook by subscribing to the Yahoo! Mail Plus service. " και σε πάει εδώ.
Chosen Απρίλιος 11, 2006 #4 Απρίλιος 11, 2006 Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά τσεκάρω το Yahoo email Μου στο Outlook εδώ και 2-2.5 χρόνια, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα...
Τζώρτζης Απρίλιος 11, 2006 Author #5 Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα, αλλά τσεκάρω το Yahoo email Μου στο Outlook εδώ και 2-2.5 χρόνια, χωρίς να έχω πληρώσει τίποτα... Σωστά και πριν κάνω φορμάτ τα τσέκαρα και εγώ.Τώρα όμως θέλει log-in συνέχεια...Δε κάνεις ένα screen shot να δω αν είμαστε με τις ίδιες ρυθμίσεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.