Jump to content

Επείγον πρόβλημα!!!

Futuristic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα σήμερα μεταχείρα έναν san diego 4000+ και τον βάζω πάνω στο mobo μου και δεν παίζει. Δεν ανοίγει καν ενώ δίνει ρεύμα. Δοκίμασα clear cmos καθώς και αν έχει κουνηθεί κάτι. Ξαναέβαλα τον 3200+ μου και παίζει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Α, κάποιες φορές κάνει και μπιπ - 1 sec κενό - μπιπ.... συνέχεια, κάποιες όχι. Bios τελευταίο. Το σύστημα το πρωτο της υπογραφής.

plz help me!!

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο ο san diego που ειναι και απο δευτερο χερι να ειναι καμενος;

Aν δεν παιζει προβλημα με την τροφοδοσια στην περιπτωση που το τροφοδοτικο ειναι μικρο δεν μπορει να ειναι τιποτα αλλο.

Δοκιμασε τον αν μπορεις και σε αλλη μια μητρικη να εισαι σιγουρος.Επισης βαλτον και βγαλτον 2-3 φορες.Μου ειχε τυχει και εμενα με διαφορες cpu.Την βαζω δεν παιζει,την βγαζω και την ξαναβαζω και πεζει.Αλλα πιο σιγουρο ειναι οτ πρωτο που σου λεω.

Αρχική απάντηση από manosone

Δοκιμασε τον αν μπορεις και σε αλλη μια μητρικη να εισαι σιγουρος.Επισης βαλτον και βγαλτον 2-3 φορες.Μου ειχε τυχει και εμενα με διαφορες cpu.Την βαζω δεν παιζει,την βγαζω και την ξαναβαζω και πεζει.Αλλα πιο σιγουρο ειναι οτ πρωτο που σου λεω.

Ναι μου ειχε τυχει και εμενα...Ξαφνικα ψοφησε ο 146 , παει και dfi.....

Για να σιγουρευτω οτι ο 146 λοιπον αποδημησε εις κυριον , τον εβαλα πανω στην dfi του κουμπαρου μου ( ουτε μια εβδομαδα δεν την ειχε ο κακομοιρης ) , παει και η αλλη dfi....

Μακαρι να μην βγω αληθινος η cpu ειναι καμμενη και ισως να εχει στηλει και τo μοβο ( αν και απο οτι βλεπω εχειs msi....) , οποτε κοιτα μην τον δοκιμασεις σε καμια dfi...

Για παίξε λίγο με τις μνήμες μήπως είναι ιδιότροπος ο controller.

Aλλαξε θέση , slots , ένα dimm μονο...

Για το clear CMOS:

δοκιμασε και βγαλε την μικρη μπαταρια απο την μητρικη και κλεισε το τροφοδοτικο απο το διακοπτη απο πισω. Μετα περιμενε λιγακι ~5-6 sec και μετα κανε clear CMOS. Παλι περιμενε ~1 min με το jumper στην θεση clear για να εισαι σιγουρος. (αυτο ειναι σημαντικο μια και σε μερικες μητρικες δεν προλαβαινει να γινει clear το CMOS αμα περιμενεις μονο λιγα sec) Οταν τα κανεις ολα αυτα μετα βαλε πανω ολα τα ρευματα, battery, 1 dimm, καρτα οθονης , επεξεργαστη και retry...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.