gio7 Απρίλιος 12, 2006 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 αποτι διαβασα η benq εχει tn panel(εμαθα κ τα panel τρομαρα μου!!!!),το οποιο λενε δεν αξιζει πλεον.Οσον αφορα στη nec κ εμενα δε με ενοχλει το glossy μιας κ δεν εχω φωτισμο μπροστα απο την οθονη αλλα πισω απο αυτη.Το θεμα ειναι οτι ξεφευγει στην τιμη,σχεδον 700!Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος(ο jax7480 μου ειπε για την philips) κατοχος της nec ή οποιος γνωριζει οσον αφορα τις αναλυσεις.Αν προκειμενου να εχω υψηλοτερα frames επιλεξω χαμηλοτερη αναλυση απο 1680χ1050 για να παιξω ενα παιχνιδι:1)χανει πολυ σε ζωντανια κ ευκρινεια η εικονα(μιας κ δε θα χρησιμοποιεις την native)?,2)υπαρχει περιπτωση να εχω απεικονιση σε ολη την οθονη ΧΩΡΙΣ ομως παραμορφωση(ισως επιλεγοντας αναλυση με ιδιο καδρο 16:10 δηλ.1440χ900) ή απτη στιγμη που θα επιλεξω χαμηλοτερη αναλυση(οποιασδηποτε αναλογιας) οι επιλογες ειναι οι εξης δυο:a)ολη η οθονη αλλα με παραμορφωση,β)κεντραρισμα της οθονης με μαυρες μπαρες πανω/κατω κ δεξια/αριστερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 12, 2006 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 To 2) γινεται με την philips Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Απρίλιος 12, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 καποιος να με διαφωτισει κ για τη nec βρε παιδια!!!!:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 12, 2006 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 η NEC 20WGX2 που εχω μου φαινεται ως η καλυτερη επιλογη. μετα απο αρκετο ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα και τελικα απο προσωπικη εμπειρια εχει το καλυτερο πανελ που εχω δει στην κατηγορια της. σημερα ειδα και το 17αρι WGX2 διπλα σε αλλες οθονες. απλα δεν συγκρινεται η εικονα.κατα τη γνωμη μου σε αυτο βοηθαει ΚΑΙ το AS-IPS ΚΑΙ το Opticlear (glossy effect επιστρωση). γνωμη μου ειναι οτι οθονη δεν παιρνεις καθε μερα........και εαν ειναι να δωσεις 600 δωσε ακομα 100 για την NEC.δεν θα το μετανιωσεις....... αυτα απο μενα.καλη επιλογη και καλοδουλευτη οποια και εαν διαλεξεις. Y.Γ.το καδρακι που αναφερεσαι ως (2) υπαρχει ως επιλογη στην NEC και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Απρίλιος 12, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2006 σας ευχαριστω ολους παιδια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.