Jump to content

ποια απο τις 3 wide?

gio7

Recommended Posts

Καλησπερα.Ηρθε ο καιρος(λογω μετακομισης κ ελλειψης χωρου στο νεο δωματιο)για αγορα tft.Καταευχαριστημενος απο την eizo T965 αλλα μεγαλη για τα νεα δεδομενα του χωρου μου(θα την σπρωξω με την αγορα της νεας).Απο οτι καταλαβα διαβαζοντας στο forum το μελλον ειναι οι wide.Απο την στιγμη που με το συστημα μου(opteron148 274x11 k7800gtx) πιστευω οτι μπορω να παιζω σε 1680χ1050,σκεφτομουν για καποια απο τις παρακατω,οι οποιες βλεπω οτι παιζουν πιο πολυ στο forum:1)philips 200w6 2)nec 20wgx2 3)belinea 102035.Απο χρηματα δηλ. ειμαι γυρω στα 500-600ευρα.Προοριζεται για σερφαρισμα κ gaming.Nα σημειωσω οτι η glossy επιφανεια της nec δε με προβληματιζει γιατι στο χωρο μου το παραθυρο ειναι πισω απο την οθονη,αρα λογικα δεν θα εχω προβλημα.Επισης,με προβληματιζει αν θα κανω αγορα απο pixmania,οπου οι τιμες ειναι κ για τις 3 περιπου 100 ευρω κατω στην καθεμια,αλλα οι αποψεις διιστανται για χρονο αποστολης αλλα κ την εξυπηρετηση μετα την αγορα.Καθε αποψη ευπροσδεκτη.

Αρχική απάντηση από ARVAS [Σήμερα, στις 16:20]

dell ultrasharp 20' wide απο overclockers αυτη τη βδομαδα που την εχει και προσφορα (καμια 500αρα θα σου ερθει.) εδω απο κατω ειναι και η philips ιδια λεφτα.

αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο site δεν στελνει ελλαδα ανω των 2κιλων,δυστυχως.Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Dell κι από δω. Το μοναδικό Dell "πράγμα" που έχω στο pc μου και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για καταπληκτική οθόνη.

Γενικότερα, "οθόνη από Dell" δεν είναι κανόνας. Οι 17άρες ήταν χρέπια, οι 20άρες είναι αστέρια. Εγώ είχα την 20άρα wide στο σπίτι για μια βδομάδα, μέχρι που ανακάλυψα ότι το αγαπημένο μου παιχνίδι δεν υποστηρίζει 1680Χ1050 (ψάξτο αυτό γενικότερα πριν σκάσεις 500 για widescreen) και μετά πήρα την κανονική 20άρα με τα 1600Χ1200. Στη δουλειά εδώ και κανα μήνα παίζω με μια 30άρα σε φουλ ανάλυση, η οποία είναι άλλη φάση (και άλλη κλάση στα ) σαφώς.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 17:31]

Δεν θα επαιρνα την nec λογω glossy.H dell 20 ειναι καλη με φοβερο εξοπλισμο αλλα ειναι να μην πεσεις σε backlight.Τραβα προς philips/belinea για κατι πιο εγγυημενο.

επειδη δε με απασχολει το glossy(εξηγω στην αρχη του thread) υπετερει καπου που να δικαιολογει τα παραπανω φραγκα η nec?Τα panel που φορανε,ειναι καποιο καλυτερο για gaming ή φορανε τα ιδια?

επειδη προσφατα ημουν στη θεση σου

μετα απο αρκετα reviews και γνωμες συμφορουμιτων πιο σχετικων επι του θεματος

κατεληξα χονδρικα στην παρακατω καταταξη

(μιλαμε παντα για την κατηγορια 20,1 wide 450-600)

nec (εφοσον δεν εχεις προβλημα με τις συνθηκες φωτισμου στο χωρο σου)

dell (δυστυχως οταν εψαχνα δεν ισχυε η τρεχουσα προσφορα)

philips

belinea

benq

Αν δεν σε ενοχλεί η glossy επιφάνεια, πάρε την Nec που έχει και νεότερο panel.

Kάποιοι από το forum την έχουν ήδη. Ίσως να περίμενεις την παρουσίαση που θα κάνουν, για να αποκτήσεις ολοκληρωμένη άποψη...

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Χθες, στις 22:57]

επειδη προσφατα ημουν στη θεση σου

μετα απο αρκετα reviews και γνωμες συμφορουμιτων πιο σχετικων επι του θεματος

κατεληξα χονδρικα στην παρακατω καταταξη

(μιλαμε παντα για την κατηγορια 20,1 wide 450-600)

nec (εφοσον δεν εχεις προβλημα με τις συνθηκες φωτισμου στο χωρο σου)

dell (δυστυχως οταν εψαχνα δεν ισχυε η τρεχουσα προσφορα)

philips

belinea

benq

Sorry κιόλας αλλά μήπως έπρεπε η phillips να είναι πάνω απο την dell? Η phillips έχει sips πανελ τουλάχιστον ενώ απότι θυμάιμαι η dell δεν έχει...

Βασικά η διαφορά των nec-phillips είναι πως η νεκ έχει AS-IPS panel ενώ η phillips έχει S-IPS ... και τα δύο πανελ έιναι LG-Phillips made ;)

Εν'τω μεταξύ κυκλοφόρησε η 200WP7 που δεν ξέρω τι πάνελ έχει αλλά έχει 8ms και 800:1 αντίθεση.

Αρχική απάντηση από Vadergr [Χθες, στις 21:39]

και εχεις τον φοβο του backlight bleeding που ειχε σχεδον το 90% της παραγωγης της.

Χωρις να θελω να σπρωξω κοσμο στην Dell (Πετρο εχεις πμ με τον αριθμο τραπεζας για την καταθεση των χρηματων) σε φιλο που εχει παρει την 2005 και εχει backlighting problem, πανω δεξια, ειναι τελειως ανεπαισθητο. Σε ταινια (που ειναι και το χειροτερο μιας που (και καλα) φαινεται στην κορυφη, και σε "χαλαει" δεν εδωσα καμμια σημασια. Φυσικα σε παιχνιδια κλπ κλπ δεν παρατηρεις τιποτα.

Φυσικα πλεον υπαρχουνε καλυτερες οθονες απο την 2005 και φτηνοτερες, οποτε ειναι λιγο ακυρη η συγκριση, αλλα απλα ειπα να πω την γνωμη μου για το backlighting.

να πω και εγώ την γνώμη μου...

NEC ακριβώς επειδή είναι glossy. Προσωπικά το θεωρώ πολύ σοβαρό πλεονέκτημα (σε αντίθεση φαντάζομαι απο πολλούς)

Αλλιώς Belinea.

η Dell αλλάζει τώρα οπότε όχι απο εμένα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.