Jump to content

IP χωρις συνδεση σε δίκτυο

tsele

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σε όλους!

Μήπως ξέρει κανείς με ποιό τρόπο γίνεται να σηκωθεί IP σε ένα pc που δεν είναι συνδεδεμένο σε κάποιο δίκτυο, δεν έχει κάρτα δικτύου και ούτε Dial Up σύνδεση...

Αναφέρομαι σε κάποια virtual IP (εκτος του Localhost).

Υπάρχει κάποιο utility που να το κάνει αυτό?

Ευχαριστώ!

Σε ευχαριστώ φίλε chriss αλλα όπως περιγράφω στην ερώτηση μου, εννοω χωρίς καρτα δικτύου.

Μπορεις να δοκιμασεις Vmware στο οποιο θα σηκωσεις εικονικα και το 2ο λειτουργικο αν θες απλα να τεσταρτεις επικοινωνια... Επισης υπαρχει και η 127.0.0.1 ip για να δεις πως σου παιζει το λαν.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 12:41]

Κατι τετοιο για windows ισως

http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/Install-Microsoft-Loopback-adapter-Windows-XP.html

Thanks φίλε unstoppable αυτό είναι ακριβώς αυτό που ήθελα, και δουλεύει μια χαρά!

Σε ΝΤ/XP είναι build-in δεν το έχω βρει ακόμα σε μορφή .inf για να το τεστάρω και στα WIN98.

Μας λύνεις την περιέργεια τι θέλεις την ip σε pc χωρίς κάρτα δικτύου και δε σου αρκεί η 127.0.0.1;

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 13:35]

Μας λύνεις την περιέργεια τι θέλεις την ip σε pc χωρίς κάρτα δικτύου και δε σου αρκεί η 127.0.0.1;

Θέλω να επικοινωνησω μέσω του ActiveSync με ένα pc. Για να γίνει αυτή η επικοινωνία χρειάζομαι μια ip εκτος του localhost(127.0.0.1).

μπορει να θελει να τρεξει κανα Maya πχ που θελει καρτα δικτυου για να φτιαξει το αρχειο τo αρχειο-κλειδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.