Jump to content

VW polo 75HP @ θελουμε γνωμες...

amgamer

Recommended Posts

Γεια σε ολους!

Ειμαι με εναν φιλο εδω π χει το παραπανω αμαξακι κ επειδη ειμαστε τελειως noobes σε αυτα θελουμε καποιες γνωμες σχετικα με αναβαθμισεις.

Αυτο που θελέι να κανει αρχικα,ειναι να προσθεσει το βαρελακι που εχει και το seat ibiza topgun. (bcm) ξερει κανεις ποσο στοιχιζει κτ τετοιο? (για τον ηχο το θελει το παιδι.. :p οχι για να ανεβασει αλογα...γτ τι να ανεβασει!:p)

για προφυλακτηρες υπαρχει καμια σελιδα που προτεινετε?

ευχαριστουμε εκ των προταιρων...και καθε αλλη γνωμη για βελτιωση δεκτη.:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

To βαρελακι της BMC (και οχι BCM) ειναι ακριβη λυση και δεν την προτεινω για καποιον που τo θελει μονο για ηχο. Η τιμη ειναι περιπου 250 με 300 e για 1,4.

Καλυτερα ας βαλει μια απλη φιλτροχοανη(50-60e), προσεκτικα ομως να περνει κρυο αερα για να μην χασεις σε αποδοση.

Οσο για βελτιωση το πιο απλο αν θελει να ξυπνησει λιγο το μοτερακι ειναι το κλασικο φπε(φιλτρο-προγραμμα-εξατμιση) που θα δωσει αλογα με μικρο σχετικα κοστος. Στο φιεστακι μου 1,4 80bhp με φπε εχει πλεον 95 αλογα δυναμομετρημενα και 14,5 κιλα ροπης απο 13 που ειχε πριν. Κοστος στο φιεστα 600e συνολο. Αν και για group vag υπαρχουν ετοιμες λυσεις και θα βρεις κατι ευκολα για το polo.

στο topgun π εχω εγω..εχει μια φιλτροχοανη συνδεμενη πανω στο βαρελακι.

αυτο θελει κ αυτος.

ποσο να κανει?

δλδ με σκετη φιλτροχωανη θα κανει τον ιδιο θορυβο?(δν νομιζω..)

αυτο το power techniques ειναι στα περιοδικα ετσι?ή εχει καποια σελιδα?

Αρχική απάντηση από amgamer [Χθες, στις 15:41]

στο topgun π εχω εγω..εχει μια φιλτροχοανη συνδεμενη πανω στο βαρελακι.

αυτο θελει κ αυτος.

ποσο να κανει?

δλδ με σκετη φιλτροχωανη θα κανει τον ιδιο θορυβο?(δν νομιζω..)

αυτο το power techniques ειναι στα περιοδικα ετσι?ή εχει καποια σελιδα?

Ναι,περιοδικό είναι και μάλιστα πολύ πολύ καλό.Όχι στύλ Burn out...

σημερα πηγαμε μια βολτα απο τη seat ρωτησαμε...

μας ειπαν οτι δν εγγυουνται οτι μπαινει το βαρελι(μουφες...μπαινει ολοιδιο κοψιμο εχει η μηχανη ιδιες υποδοχες με το δικο μ κ ολα τα σχετικα)

αλλα ρε παιδες πολυ ακριβα..

290 βαρελι bmc + 60 τ φιλτροκουτι + 30 κτ στερεωματα κ ιστοριες τετοιες λεει αυτος..

κ η μλκ ειναι οτι αν βαλουμε σκετη φιλτροχοανη,δν θα χει αυτον τον γλυκο ηχο οπως του topgun οταν φορτωνει..θα χει αυτο το φσιττττττττ

τεσπα...βλεπουμε.

εγω μια φορα ¨τον ηχο τον εχω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.