Jump to content

Ξεκαπάκωσα τον 3800 X 2 αλλά....

Dagalidis

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 12:56]

Ρε dag...πρέπει να είσαι χαζός ρε μαν...αφού σου έδωσε πιο πάνω την λύση ο DJ_Alexxx...

Βάλε εποξική ρε μαν...στο core στο καπακι..και στο μπλοκ...dont be so stupid...

Kαι μετά όταν είναι να στείλω RMA την CPU θα την στείλω παρέα με το EXOS BLOCK - SOCKET που θα έχουν γίνει ένα πράμα .... :D λολ

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Kαι μετά όταν είναι να στείλω RMA την CPU θα την στείλω παρέα με το EXOS BLOCK - SOCKET που θα έχουν γίνει ένα πράμα .... :D λολ

Ελα ρε μαν...ακομα δεν έπαιξες και σκέφτεσαι το RMA?...είσαι ελεηνός :p:P:P:P

Και πάλι...δεν νομίζω να σου πούν τπτ...θα πείς ότι έτσι τον πηρες..πακέτο

Θα ζητήσω ανταλαγή με Conroe και θα κάνω MOD στην μητρική (DFI NF3 ULTRA) να τον πάρει...

ΥΓ.... Σαν πολλές μαμακίες δε λέμε τελευταία ? Μας έχει χτυπήσει η άνοιξη κατακούτελα μου φαίνεται... :D;)

Χμ...τα πουλακια ζευγαρώνουν...το ίδιο και τα σκυλάκια...η πεταλούδα αναζήτα πεταλούδο...και ο 3800+ ενα μαμημένο μπλοκ...

Μπά...όλα μια χαρά είναι :p:P

Ok...το μαμήσαμε

Λοιπόν τέλος καλό ΟΛΑ ΚΑΛΑ....:D

Το Μπλόκ στηρίχτηκε μια χαρά αλλά μέθοδος ΝΟS_DIOS... :D:T:

Eβαλα και Arctic Silver Ceramique αντί AS5 για τον φόβο του βραχυκυκλώματος σε κανένα SMD...

Tα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι 3G σταθερά δεν θα έχω με τίποτα αφού ο δεύτερος κόρος (CPU 1) στα 2890 τερματίζει και δεν θέλει να ακούσει σε τάση.....:o

Η CPU 0 ανεβαίνει σαν διάολος αλλά τι να το κάνω αφού Dual core = δύο CPU σε δράση και όχι μία.... :(

Τεσπά......

Είδα και μια γωνία της CPU λίγο ποιό στρόγγυλη από τις άλλες και πήγε η καρδιά μου στην κούλουρι μέχρι να μπουτάρω.

Από θερμοκρασίες όμως καμμιά σχέση με το καπάκι και χωρίς υπερβολή σε FULL LOAD είμαι πάνω από 12C κάτω γεγονός που μου δίνει το πλεονέκτημα να δουλεύω σε ίδιες ταχύτητες με χαμηλότερη τάση... :D

ΠΧ... έχω...

2650 => 1.32 Vcore @ 25/29C

2750 => 1.42 Vcore @ 26/32C

2850 => 1.50 Vcore @ 28/38C

Aν έχετε την τόλμη γυμνώστε την CPU.... Αξίζει... :T::T:;)

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ενοείς με την ένοια "αντέξει"

Να αντέξει από ποιά άποψη?

Αυτοί που έχον ξεκαπακώσει δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα αντοχής του chip...εκτός από κάτι dice/ln2....

Μα τα ίδια λέμε και εκει με την διαφορά οτι μιλάμε για SubZero οπου εκει αλλάζουν τα δρώμενα ... Phase change - dry ice - και διαφορα τέτοια κολπα σαφώς και δεν προτεινοντε για 24/7 και ξεκαπακωμα.. Αντε και το σφίξιμο του εβαπ [που ειναι σφικτοτερο απο water block] το προσεχεις- και γίνεται ΜΙΑ φορα [το σφιξιμο] ,,, την υγροποιηση ομως 24/7 και ξεκαπακω δεν την αποφευγεις . ;)

UPDATE:

Tελικά ο δεύτερος κόρος (CPU 1) είναι Μπανάνα...

Μουλάρωσε στα 2850 και δεν βοηθάει τίποτα την κατάστασή του.

Εδωσα τάση μέχρι 1.65 αλλά πάπαλα, μουλάρι σκέτο βρε παιδί μου...:(

Δεν ξέρω αν τον ξυπνήσει κανένα exclusive Burn - in με μεγάλο vcore ή τον κάψω εντελώς...:D

Υπάρχει ενδεχόμενο το μπλόκ να πατάει λιγότερο καλά από την μεριά του ? ΙΣΩΣ ....

Αλλά δεν ασχολούμαι άλλο με την περίπτωσή του γιατί φοβάμαι ότι εαν βγάλω - βάλω ξανά το Block θα σπάσω κανέναν πυρίνα και θα μείνω με το ΑΥΤΟ ****** στο χέρι Πασχαλιάτικα... :D

Λέω αργότερα που θα πέσουν οι τιμές λόγο Conroe να χτυπήσω κανέναν OPTY 175 που θα έχει 3G με νερό σύγουρα , μεταχειρισμένο από αυτούς που θα πουλήσουν όσο όσο για να πάνε σε Conroe..... :D :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:31]

Οταν βγει το Conroe θα πουλήσεις dfi + 3800 + EXOS για εναν 6600 που θα εχει κοντά στο 300ρι και δεν θα τον πλησιαζει τπτ απο fx60 ως fx70@am2 :hehe:

Ως ένας γνήσιος μέτοχος της AMD θα μείνω πιστός στο στρατόπεδο μέχρι να βγεί η απάντηση της ΑΜD ενάντια στο υπερόπλο που λέγεται Conroe...:D

• 2 weeks later...

Σαφως τα περισσοτερα καπακια δεν ειναι καλα λαπαρισμενα,οποτε η αμεση επαφη θα βοηθουσε περισσοτερο..βεβαια κανεις δεν εγγυαται οτι αν βγαλεις το καπακι θα δεις μεγαλη διαφορα.Οι περισσοτεροι βλεπουν με το νερο.Αν εχεις αερα δεν βοηθαει και τοσο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.