Athens2004 Απρίλιος 10, 2006 #21 Απρίλιος 10, 2006 Αν ειχες κανει ζημια σε ολοκληρωμένο δεν θα εβλεπες post οχι υψηλες τεμπς . Κατι αλλο πρεπει να παιζει ,,, η απο φοβο δεν εχεις σφίξει το μπλοκ , η πατάει στραβά η δεν ξερω τι αλλο . Απο την στιγμή που εχεις γυμνο πυρηνα λίγο δύσκολο να παταει καλα το μπλοκ και να εχεις και 50ρες & να μην σου παιζει και ντεφαλτ. Και χωρις θερμοαγώγιμη να εβαζες το μπλοκ 50ρες με γυμνο πυρήνα λίγο δύσκολο να δεις.
esdee Απρίλιος 10, 2006 #22 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Tι να σας πώ βρε παιδιά... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Εχω σοβαρό πρόβλημα τώρα. Καθάρισα την παλιά σιλικόνη από το καπάκι και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Με το καλήμέρα 50C και δεν δουλεύει σταθερά ούτε και στα default. Ψάχνω να βρώ τρόπο να στηρίξω το block πάνω στη γυμνή cpu και ελπίζω να μην έκανα καμμιά ζημιά.. Αλήθεια ένας Opteron 175 θα ήταν καμμιά καλή λύση εδώ που το σκέφτομαι... lol dag βαλε γυμνο το CPU πανω στην υδροψυξη, ειναι το καλυτερο απο πλευρας θερμοκρασιων. Φανταζομαι οτι το προβλημα με το w/c σου ειναι το mounting που εχει? Τωρα για το φοβο του πυρηνα τα πραγματα ειναι απλα, οπως και στις εποχες των barton. θελει προσοχη και οχι σφιξιμο a la hipro.
Dagalidis Απρίλιος 10, 2006 Author #23 Απρίλιος 10, 2006 Χε χε χε.... Δοκίμασα να βάλω χύμα το block πάνω στην γυμνή CPU κρατώντας το στη θέση του σταθερό και φυσικά το CASE χύμα κάτω στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα ήταν 25C Idle & 38C Full με S&M long FPU test @ 2900 1.57 Vcore :clap: Για πρώτη φορά μπούταρα στα windows με 3GΗz @ 1.6 Vcore αλλά δεν δοκίμασα για σταθερότητα αφού είχα το φόβο του μπλοκ... Συμπέρασμα..... 8C κάτω τουλάχιστον Πιθανότητα για σταθερά 3Ghz.... :clap: Tο ξεβράκωμα κάνει καλό τελικά. Πρέπει να βρώ τρόπο στήριξης του ΜΠΛΟΚ.....
schumifer Απρίλιος 10, 2006 #24 Απρίλιος 10, 2006 Ξεβρακώστε λέμε. Βρε συ σαν πολύ δεν ακούει ο επεξεργαστής σου στη θερμοκρασία?Τι είναι αυτά . Ο δικός μου εκεί που έφτασε (2950) είναι σταθερός ακόμη και αν βγάλω την ψύκτρα και βάλω το δάχτυλό μου πάνω του και τραβήξω spi32M. Ότι κι να κάνω ποαραπάνω δεν πάει με τίποτα.
esdee Απρίλιος 10, 2006 #25 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Χε χε χε.... Δοκίμασα να βάλω χύμα το block πάνω στην γυμνή CPU κρατώντας το στη θέση του σταθερό και φυσικά το CASE χύμα κάτω στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα ήταν 25C Idle & 38C Full με S&M long FPU test @ 2900 1.57 Vcore :clap: Για πρώτη φορά μπούταρα στα windows με 3GΗz @ 1.6 Vcore αλλά δεν δοκίμασα για σταθερότητα αφού είχα το φόβο του μπλοκ... Συμπέρασμα..... 8C κάτω τουλάχιστον Πιθανότητα για σταθερά 3Ghz.... :clap: Tο ξεβράκωμα κάνει καλό τελικά. Πρέπει να βρώ τρόπο στήριξης του ΜΠΛΟΚ..... see? δεν παιζει για το w/c σου να φτιαξεις κανενα plexy για holddown?
Dagalidis Απρίλιος 10, 2006 Author #27 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 13:07] ωρα για eleven block... Νeed Telephone Number.... Eleven που'σαι ραααααα
SLN Απρίλιος 10, 2006 #28 Απρίλιος 10, 2006 Κατσε Μητσο να σου δωσω το δικο μου! Τωρα που θα το ξηλωσω με τον conroe που θα τρεχει με παθητικη ψυξη δεν το χρειαζομαι!!
Dagalidis Απρίλιος 10, 2006 Author #29 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 13:20] Κατσε Μητσο να σου δωσω το δικο μου! Τωρα που θα το ξηλωσω με τον conroe που θα τρεχει με παθητικη ψυξη δεν το χρειαζομαι!! Τα δικά σου ρακόρ είναι 1/2 ή 1/4 ? Εμένα είναι 1/4 όλα τα καλώδια του κυκλώματος.... BTW .... Conroe μου θέλεις βρε λούγκρα ??? Δε σου φτάνει το Pure AMD Powa ????
Qlim4X Απρίλιος 10, 2006 #30 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 λολ λολ*2 λολ*3 + απλο πράγμα ειναι [αν γινει σωστά] μην τον τρομάζεις Αφου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ακομη περι τινος πρόκειται γιατί του λές οτι ναναι θέλεις να βάλει εποξική στο ihs και στον ΠΥΡΗΝΑ :cry: ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ εσυ δεν καταλαβες καλα..... 1.το μπλοκ καπου βρισκι για να μην καθετε καλα... 2.οσο για εποξικη υπαρχει θερμοαγογιμη σαν την εργοστασιακι.... οκ????
AN7 OverClocker Απρίλιος 10, 2006 #31 Απρίλιος 10, 2006 LOL^10 Ρε μάν..αφού δεν σε πάει...γιατί ασχολείσαι? 1.Σώπα....τι μας λές?..τι νομίζεις...ότι είπες κάτι καινούριο ή πρωτοποριακό? 2.Και γιατί να βάλει ρε μάγκα εποξική?Για να μην μπορέσει να ξαναβγάλει το καπάκι ποτέ? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :hehe:
Κοπρίτης Απρίλιος 10, 2006 #32 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:27] 2.Και γιατί να βάλει ρε μάγκα εποξική?Για να μην μπορέσει να ξαναβγάλει το καπάκι ποτέ? :hehe: οι μασιφ cpu δουλευονται καλυτερα ρεεεε σαν την οξια ενα πραμα
Dagalidis Απρίλιος 10, 2006 Author #33 Απρίλιος 10, 2006 Mην φαγώνεστε, δεν υπάρχει λόγος... Δεν ακουμπάει σωστά το μπλόκ και το ΙΗS και γι'αυτό το λόγο έχει παλαβώσει η cpu.. Mε γυμνή την CPU και κρατώντας το μπλόκ σε καλή θέση όλα πάνε ρολόι (8-10 C) κάτω σε full load και 150 MHZ περίπου επάνω αλλά δεν μπορώ ακόμη να πώ εαν θα πάρω σταθερά τα 3G αφού όλα είναι προσωρινά. Μέχρι στιγμής όσες απόπειρες στήριξης του μπλόκ και εαν έχω δοκιμάσει απέτυχαν.. Που θα μου πάει όμως θα τα καταφέρω έστω και εαν χρειαστεί να κάνω 100 απόπειρες... Αυτή την στιγμή για να μην έχω κανένα επεισόδιο και κάψω καμμιά CPU είμαι στα 2000@1.05 Vcore Σταθερότατα....
ea6gka Απρίλιος 10, 2006 #34 Απρίλιος 10, 2006 εποξικη...bah αυτα ειναι για παιδακια. Οξυγονοκολληση τωρα!
deadlock7 Απρίλιος 10, 2006 #35 Απρίλιος 10, 2006 Τα υλικα:1 σφυρι+1 προκα! Πρωτα στηριζουμε την προκα στο κεντρο του Ihs και μετα την κοπαναμε με το σφυρι(προσοχη Dag μην χτυπησεις κανενα δαχτυλο ).Κατοπιν τοποθετουμε τον γυμνο πυρηνα απο κατω και περνουμε το σφυρι και ξαναχτυπαμε την προκα(για καλυτερα αποτελεσματα συνισταται βαριοπουλα).. ΥΓ:Αν δεις και πετυχει μπορεις να το συνεχισεις καρφωνοντας τον επεξεργαστη στην μητρικη για να μην παιδευεσαι συνεχεια..
Nos-Dio Απρίλιος 10, 2006 #36 Απρίλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Χε χε χε.... Δοκίμασα να βάλω χύμα το block πάνω στην γυμνή CPU κρατώντας το στη θέση του σταθερό και φυσικά το CASE χύμα κάτω στο πάτωμα. Το αποτέλεσμα ήταν 25C Idle & 38C Full με S&M long FPU test @ 2900 1.57 Vcore :clap: Για πρώτη φορά μπούταρα στα windows με 3GΗz @ 1.6 Vcore αλλά δεν δοκίμασα για σταθερότητα αφού είχα το φόβο του μπλοκ... Συμπέρασμα..... 8C κάτω τουλάχιστον Πιθανότητα για σταθερά 3Ghz.... :clap: Tο ξεβράκωμα κάνει καλό τελικά. Πρέπει να βρώ τρόπο στήριξης του ΜΠΛΟΚ..... σου ειπα τον τροπο ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!!!!!!!!
Nos-Dio Απρίλιος 10, 2006 #37 Απρίλιος 10, 2006 Δες..καλυτερα δεν μπορω..απλα πρεπει να κοψεις και τα πλαινα της "πανω" βασης.Δες την προηγουμενη φωτο και θα καταλαβεις
Dagalidis Απρίλιος 11, 2006 Author #38 Απρίλιος 11, 2006 Κατάλαβα τι λες και θα το δοκιμάσω... Αν και ο μηχανισμός του EXOS (CPU Block) που σφίγκει το Μπλόκ και πάλι θα έχει μεγάλο κενό λόγο της απώλειας ύψους από την IHS που αφαίρεσα... Θα δούμε...
darkCount Απρίλιος 11, 2006 #39 Απρίλιος 11, 2006 ’μα δεν γίνει τίποτα Dag βάλε παστέλι Jannis για να το στερεώσεις
Dagalidis Απρίλιος 11, 2006 Author #40 Απρίλιος 11, 2006 Θα βάλω στοκοσιλικόνη ή πλαστελίνη για πάκτωση....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.