GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2006 ..πιστωτικη και δεν χρειαζεται να κανει ολα αυτα??? 1 - Bank statement showing address and within last 3 months. 2 - Credit card statement showing address and within last 3 months. 3 - Utlity bill showing address and within last 3 months . 4 - Driving licence. Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να δωσω cash σε καποιον και να μου παρει κατι... Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2006 u've got mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Απρίλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS ..πιστωτικη και δεν χρειαζεται να κανει ολα αυτα??? Με Eurobank Visa τα ζητούσαν. Με Alphabank Visa όλα καλά χωρίς δικαιολογητικά. Βέβαια έχω να παραγγείλω από εκεί πάνω από ένα χρόνο οπότε δεν ξέρω αν τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 και μενα μου τα ζητησανε με ΒΙΖΑ(πειραιως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Απρίλιος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Εχω κανει 2-3 αγορες με citibank visa και ποτε δε μου ζητησανε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS...4 - Driving licence. Bill Ελα ρε! 18 εγινες! Βγαλε διπλωμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Εγω εστειλα διπλωμα, και λογαριασμο νερου....Ηθελα να ηξερα τι διαολο καταλαβανε... παντως με το που ελαβαν το φαξ, τα εστειλαν asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Απρίλιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 εγώ έστειλα λογαριασμό ΟΤΕ και λογαριασμό VISAs, ίσως να την πατήσαν άσχημα με αποστολή σε άλλη χώρα και από τότε να είναι όσο πιό επιφυλακτικοί γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 11, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 H αληθεια ειναι οτι εχω ξαναπαραγγειλει με Eurobank Visa και δεν ειχαν ζητησει τιποτα....ποιος ξερει...ισως κατι παθανε και τωρα ειναι λιγοπιο προσεχτικοι....! Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ελα ρε! 18 εγινες! Βγαλε διπλωμα !!! Αυτο κανω..... Λυση βρεθηκε και αυτο ηταν το καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Εγω εστειλα λογαριασμο νερου.... Ηθελα να ηξερα τι διαολο καταλαβανε... καθε ποτε κανεις μπανιο , δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 11, 2006 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Μπα, απο οτι μου ειπανε ειναι απλα για επιβεβαιωση της διευθυνσης αποστολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 11, 2006 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:46] Μπα, απο οτι μου ειπανε ειναι απλα για επιβεβαιωση της διευθυνσης αποστολης Και από που παρέλαβες την αποστολή που σου κάνανε ? Μέσω της EYΔΑΠ ?, ή περιμένεις ακόμη να σου έρθει μαζί με τον λογαριασμό κατανάλωσης του επόμενου τετραμήνου ? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.